Arama sonuçlarınız

1. Z

Midland Model 1001z Telsiz Arkasındaki Çıkışlar ?

Ynt: Midland Model 1001z Telsiz Arkasındaki Çıkışlar ? çok teşekkürler..=)

2. Z

Midland Model 1001z Telsiz Arkasındaki Çıkışlar ?

Merhaba; yeni edindiğim midland nın ne işe yaradığını biliyorum1001z marka ve model telsizin arkasında PA ve EXT çıkışları var PA çıkışı hakkında bilgim var. dış anons hoparlörü bağlanıyor fakat EXT nedir hiç bir yerde bulamadım bir bilen varsa bilgilendirmesini rica ederim... ???
  3. Z

satilik aksesuar

Ynt: Satilik Aksesuar montajı yapacak bişey yokki kablosundan fişine herşey üstünde hazır sağolasın :) ama vakit bulamadım daha ama PA yı biliyorum fakat EXT yi ne gördüm ne duydum google amca bile kifayetsz kaldı...=)

4. Z

satilik aksesuar

Ynt: Satilik Aksesuar bide ben hala telsizi kurup bakamadım ya :) ama bakıp anlam veremediğim bi konu var arkadaki PA çıkışı anons hoparlörü için tamam ama ext dite biçıkış daha var o nekiii??? ???
  5. Z

satilik aksesuar

Ynt: Satilik Aksesuar bayrama kadar vinci alan alır alınmzsa oda benim olacaaakkkk...=)

6. Z

satilik aksesuar

Ynt: satilik aksesuar :) abi yazılı şakalara çalışmamız lazım mimik olmayınca dumur oluyo insan :) Sent from my iPhone using Tapatalk

7. Z

Datça Hayıt Ve Palamut Bukunde Kamp Yeri Bilen

Ynt: Datça Hayıt Ve Palamut Bukunde Kamp Yeri Bilen Kargı koyu palamut bükü ova bükü... Datçanın her koyu bir cennet ve ıssız sakin knidosa doğru ilerleyin illaki kafanızda hayal ettiğiniz cinsten bir koy bulursunuz ben balayımda gittim eski datçada kaldım ama karış karış gezdim eşimle datça...
  8. Z

satilik aksesuar

Ynt: satilik aksesuar Ayıp ettin abi ya :/ valla ben masumum ayıp ettin alıp kaçmadım ya :( hediye edeyim sana :) Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. Z

Enjektör Temizliği İle Alakalı Bilgi

Ynt: Enjektör Temizliği İle Alakalı Bilgi Hmm olabilir geçenlerde bi operasyon geçirmişti zaten :/ Sent from my iPhone using Tapatalk

10. Z

Gc Almak İstiyorum Bilgilerinize İhtiyacim Var

Ynt: Gc Almak İstiyorum Bilgilerinize İhtiyacim Var Aynen kaptım telsizi :) sağolsın oğuzhan bırakmış birlasa ordan teslim aldım :) Sent from my iPhone using Tapatalk

11. Z

satilik aksesuar

Ynt: satilik aksesuar Anlaştık tamam :) Sent from my iPhone using Tapatalk
  12. Z

Düzce Yaylaları Gezi Güzergahı Ve Kamp Yeri Konusunda Yardım (12-13 Temmuz 2014)

Ynt: Düzce Yaylaları Gezi Güzergahı Ve Kamp Yeri Konusunda Yardım (12-13 Temmuz 2014) Direk git dosod la irtibat kur en güzel şekilde yardımcı olurlar... Sent from my iPhone using Tapatalk

13. Z

satilik aksesuar

Ynt: satilik aksesuar He bide tamponu tek olarak süper bi tampon vinçi almayın sadece tamponu alın (o vinç bana kalmalı ) :D Sent from my iPhone using Tapatalk
  14. Z

satilik aksesuar

Ynt: satilik aksesuar Tavan sepetini tek olarak alan olursa sevinirim :) Sent from my iPhone using Tapatalk
  15. Z

satilik aksesuar

Ynt: satilik aksesuar Tamam mesajlaştık biz şuan yenibosnadayım ıban yolla hemen eft yapayım :) Sent from my iPhone using Tapatalk

16. Z

satilik aksesuar

Ynt: satilik aksesuar Tamam rezerve edelim oguzhan hocam :)) Sent from my iPhone using Tapatalk
  17. Z

satilik aksesuar

Ynt: satilik aksesuar Yahu telsize talip olacaktım gittimi arada :/ yakalayamadık mı Sent from my iPhone using Tapatalk
  18. Z

Bahçeşehir ???

Ynt: Bahçeşehir ??? Aynen aynen iyi olur Sent from my iPhone using Tapatalk

19. Z

Bahçeşehir ???

Ynt: Bahçeşehir ??? Hahaha :) 1.6 motorla kapışma düşüncesine gireceksen yak o arabayı yahu :) seninkine lafım yok şu suzikimi videosuna şeettim ben :) süper suzuki diyodu orda bi adam o aklıma geldi :) Sent from my iPhone using Tapatalk
  20. Z

Bahçeşehir ???

Ynt: Bahçeşehir ??? Tamamdır abi du bakalım kullanım şekline göre uygulayalım bakalım Sent from my iPhone using Tapatalk

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri