Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba;
yeni edindiğim midland nın ne işe yaradığını biliyorum1001z marka ve model telsizin arkasında PA ve EXT çıkışları var PA çıkışı hakkında bilgim var. dış anons hoparlörü bağlanıyor fakat EXT nedir hiç bir yerde bulamadım bir bilen varsa bilgilendirmesini rica ederim... ???
Ynt: Satilik Aksesuar
montajı yapacak bişey yokki kablosundan fişine herşey üstünde hazır sağolasın :) ama vakit bulamadım daha
ama PA yı biliyorum fakat EXT yi ne gördüm ne duydum google amca bile kifayetsz kaldı...=)
Ynt: Satilik Aksesuar
bide ben hala telsizi kurup bakamadım ya :) ama bakıp anlam veremediğim bi konu var
arkadaki PA çıkışı anons hoparlörü için tamam ama ext dite biçıkış daha var o nekiii??? ???
Ynt: Datça Hayıt Ve Palamut Bukunde Kamp Yeri Bilen
Kargı koyu palamut bükü ova bükü... Datçanın her koyu bir cennet ve ıssız sakin knidosa doğru ilerleyin illaki kafanızda hayal ettiğiniz cinsten bir koy bulursunuz ben balayımda gittim eski datçada kaldım ama karış karış gezdim eşimle datça...
Ynt: Gc Almak İstiyorum Bilgilerinize İhtiyacim Var
Aynen kaptım telsizi :) sağolsın oğuzhan bırakmış birlasa ordan teslim aldım :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ynt: Düzce Yaylaları Gezi Güzergahı Ve Kamp Yeri Konusunda Yardım (12-13 Temmuz 2014)
Direk git dosod la irtibat kur en güzel şekilde yardımcı olurlar...
Ynt: satilik aksesuar
He bide tamponu tek olarak süper bi tampon vinçi almayın sadece tamponu alın (o vinç bana kalmalı ) :D
Ynt: Bahçeşehir ???
Hahaha :) 1.6 motorla kapışma düşüncesine gireceksen yak o arabayı yahu :) seninkine lafım yok şu suzikimi videosuna şeettim ben :) süper suzuki diyodu orda bi adam o aklıma geldi :)