Arama sonuçlarınız

1. Z

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Hmm hadi ya evdeyim ben Arabada sıkıntı yok herşey tamam Sent from my iPhone using Tapatalk

2. Z

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Kime sordun burak abi sen soruyu ? Dekoratif paslanmaz derken hocam bide siz nerdesiniz il ilçe Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Z

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar abi gördün gecen suzukici yokmu yazdım 3 ay sonra siz yazdınız yine cevap :)) Sent from my iPhone using Tapatalk

4. Z

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Bu arada ben SUZUKİ ciyim :)) ama burdaki sohbet başka yerde yok :)) Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. Z

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Yavuz hocam asıl iş hassas alüminyum işleme makineleri yapıyoruz testereler cnc işleme merkezleri falan filan ama malum makine leblebi gibi satılan bişey olmadığı için bide daha çok özel işe yönelik sipariş tezgahlar yaptığımızdan bi tarafdan da fason şase imalatı...

6. Z

Beyin Var Mı? Varsa Bilgisayar Bağlantı Ucu Nerededir?

Ynt: Beyin Var Mı? Varsa Bilgisayar Bağlantı Ucu Nerededir? uzun zaman sonra tam anlamıyla kapsamlı bi cevap oldu çok teşekkürler aydınlanma çağına girdim resmen...=)

7. Z

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Hahaha :)) yok be abi sen gel ;) altınüstü iki dakka kaynak atıcaz hallederiz :) Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. Z

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Abi bırak inşaat demircisini atla gel bi güzel argonla kaynatalım paslı yüzeyi elektrot tutmaz Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. Z

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar :) abi tanşmak isterim şahsen :)) Sent from my iPhone using Tapatalk

10. Z

En Güzel Seriesi Seçelim

Ynt: En Güzel Seriesi Seçelim Abi hakkını yeme arabanın yaşına göre gayet iyi sadece bi kaç dokunuş en iyi hale getirir onu zaten fazlasıylada ilgileniyorsun kısa zamanda çogunu sollar ;) Sent from my iPhone using Tapatalk

11. Z

En Yeni Model Mekanik Arazi Aracı Nedir?

Ynt: En Yeni Model Mekanik Arazi Aracı Nedir? Benim bildiğim bi mitsubishi var Sent from my iPhone using Tapatalk
  12. Z

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Şimdi abi benim yazı eko yapıyor ya sen o araya yazmayı başarmışsın ondan bahsediliyor sanırım ama sports magazines alakasını umut abiden beklicez anlamak için sanırım :)) Sent from my iPhone using Tapatalk

13. Z

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Şimdi abi benim yazı eko yapıyor ya sen o araya yazmayı başarmışsın ondan bahsediliyor sanırım ama sports magazines alakasını umut abiden beklicez anlamak için sanırım :)) Sent from my iPhone using Tapatalk
  14. Z

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Bende annamadım :/ Sent from my iPhone using Tapatalk
  15. Z

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Abi kendine mi tahsis ettin :)) Sent from my iPhone using Tapatalk

16. Z

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Senin garaj :)) antrepo olmasın o :) Sent from my iPhone using Tapatalk
  17. Z

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Senin garaj :)) antrepo olmasın o :) Sent from my iPhone using Tapatalk
  18. Z

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Hahaha :)) Sent from my iPhone using Tapatalk

19. Z

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar O havuz ve güneş hiç cezbetmiyo şuan ama yinede Şiddetle kınıyorum abi seni konulacak resimmi bu :/ Sent from my iPhone using Tapatalk
  20. Z

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Hmm tamam bakarım abi Sent from my iPhone using Tapatalk

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri