Arama sonuçlarınız

1. Z

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Hahhahahaha :)) ilgiyle takip ediyorum yazışmaları :)) Sent from my iPhone using Tapatalk

2. Z

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Tamamde abi :) Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Z

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Burak abi 2 gündür görmüyorum arabayı hayrola nereye sakladın :)) Sent from my iPhone using Tapatalk

4. Z

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Burak abi 2 gündür görmüyorum arabayı hayrola nereye sakladın :)) Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. Z

Formda vitaracı mı kalmadı ki ?

Ynt: Formda vitaracı mı kalmadı ki ? Valla hocam buna yaptığım bakımı kendime yapmadım ben :) bakıp görücez ne oluyo ne olmuyor ama masrafdan kacamayacağımız kesin neticede arazide illaki çıkartırız bi sıkıntı :) Sent from my iPhone using Tapatalk

6. Z

Ynt: Formda vitaracı mı kalmadı ki ? Hocam seni görmek ayrı sevindirdi baya bi yazını okudum fakat ben girdiğimden beri hiç görünmedin resmen 118 den arayacaktın :)) bide neden ssangyong ??? Sent from my iPhone using Tapatalk

7. Z

Ynt: Formda vitaracı mı kalmadı ki ? Burak abi o video ne öyle ya resmen belden aşağı çalıştın ayıptır :)) bu arada 3 tane olsada beni landcıların arasında sıkışmış hissinden kurtardığınız için teşekkür ederim birde en son yolda kalma olayının maliyeti 400 lira oldu hızımı alamadım dedim ne var...
  8. Z

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Hahhahahaha ne diyosun abi sen o arabayı bana bağış olarak ver kurtar yuvanı seni büyük beladan kırtarıyım :)) Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. Z

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Hahhahahaha ortalık kızıştı hocam yapmayın bana böyle şeyler siz yanmışsınız benide yakmayın :) en akümle bujimle uğraşıyım yeter :)) Sent from my iPhone using Tapatalk

10. Z

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yok artık daha neler :)) :)) Hahhahahaha Sent from my iPhone using Tapatalk

11. Z

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Bu lafı çok duyar oldum bu Ara :) bi işaret mi acaba burda bile konu çocuk işine geldiğine göre :)) Sent from my iPhone using Tapatalk
  12. Z

Ynt: Formda vitaracı mı kalmadı ki ? Burak abi bide gel diyosun land al sorunlarda boğul git üstüne basalım çiğneyelim çamura gömüp gömdüğümüz bataklığı kurutalım üstüne Toki'yi çağırıp site yapalım diyosun resmen :)))) Sent from my iPhone using Tapatalk

13. Z

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar :) anlamlı bir babalar günü hediyesi olmuş abi Sent from my iPhone using Tapatalk
  14. Z

Ynt: Formda vitaracı mı kalmadı ki ? Ya tamam orası öyle maşşallahı var taş gibi araba ama bende de var bi bedevilik olmadık yerde olmadık işler açıyo bi dünya konu açtım vitara ile ilgili tık yok 50 kişi okuyor 1 cevap gelmiyo benim sorularda mı bi sorun var acaba :) Sent from my iPhone...
  15. Z

Ynt: Formda vitaracı mı kalmadı ki ? Bu yorumları gören vitaracılarda bi hareketlenme olmazsa yazık valla ezik hissettim kendimi :)) Sent from my iPhone using Tapatalk

16. Z

Her Türlü Tampon, Dodik, Get Yükseltme, Tavan Sepeti İmalatı ve Mekanik İşleri

Ynt: Her Türlü Tampon, Dodik, Get Yükseltme, Tavan Sepeti İmalatı ve Mekanik İşleri Hocam orası öyle ama hiç olmadı çinko kaplama yapılır 60 mikrona kadar işliyor sıkıntı çıkartmaz kolay kolay :) Sent from my iPhone using Tapatalk
  17. Z

Ynt: Formda vitaracı mı kalmadı ki ? Hahhahahaha orda haklısın Burak abi ama bende o bütçe mevcut değil hem Japon candır :) Sent from my iPhone using Tapatalk
  18. Z

Arkadaşlar ne soru ne bi laf hiç bi konuda yorum yok burda birileri varmı yoksa vitaracılar emeklimi oldu :) Sent from my iPhone using Tapatalk

19. Z

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Benim iş en geç 2 güne tamam abi seninkinde yarın müsaitsen beraber girişelim :) hızlansın biraz Sent from my iPhone using Tapatalk
  20. Z

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Bende aynı hataya düştüm debriyaj ya bi yerde istifasını verdi işte :) ama allahdan sanayiye yakındık ki kolay oldu bide sanayi insanı olmanın faydalarını bi kere daha gördüm :) Sent from my iPhone using Tapatalk

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri