Arama sonuçlarınız

1. Z

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Abi anlayamadığım bi durum oluştu bugün ataköyden eve doğru gelirken yanyolda denriyaj iflas etti çekici çağırdım geldi aldı gittik Lifte çıktı baktık herşey normal sanırım ya tel koptu ilk bakışta göremedik yada çataldan sebep Pazartesi bakıcaz ayrıntılı Sent...

2. Z

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Yok koltuklar :) Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Z

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Hayırlı olsun hocam :) Sent from my iPhone using Tapatalk

4. Z

Trafikte yolda bırakan debriyaj

Bugün manyak bir trafiğin içinde dur kalk yaparken saçma sapan bi yerde yolda kaldık normal olan denriyaj bir anda boşa çıktı resmen çektirdik arabayı bakalım ne çıkacak :/ Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. Z

Her Türlü Tampon, Dodik, Get Yükseltme, Tavan Sepeti İmalatı ve Mekanik İşleri

Ynt: Her Türlü Tampon, Dodik, Get Yükseltme, Tavan Sepeti İmalatı ve Mekanik İşleri 3/4 alüminyum baklavalı sac kestirelim yada normal sac kestirip galvano teknikte daldırtırız galvanize ;) ekonomik olur hem :) Sent from my iPhone using Tapatalk

6. Z

Her Türlü Tampon, Dodik, Get Yükseltme, Tavan Sepeti İmalatı ve Mekanik İşleri

Ynt: Her Türlü Tampon, Dodik, Get Yükseltme, Tavan Sepeti İmalatı ve Mekanik İşleri Burak abi ne lazım sana ? Sent from my iPhone using Tapatalk

7. Z

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar aklınızda bulunsun WEİCON ' un pas sökücü ve yağlayıcı bir spreyi var marka aklımda ama şuan spreyin kodu aklıma gelmiyor WD40 'a baya baya kafa tutar hatta sende kimsin kardeşşşş dercesine etkili....=)
  8. Z

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar tabi hocam zevkle =)
  9. Z

1994 5k Hakkında Yardım İstiyorum

Ynt: 1994 5k Hakkında Yardım İstiyorum Teşekkür ederim Sent from my iPhone using Tapatalk

10. Z

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar :) Sent from my iPhone using Tapatalk

11. Z

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Burak hocam noldu saklayamamışsın :) daha sabah aman ses etme diyodun :) Sent from my iPhone using Tapatalk
  12. Z

Bahçeşehir ???

Ynt: Bahçeşehir ??? Anlaştık hocam sabah çaya poğçalar benden :) Sent from my iPhone using Tapatalk

13. Z

Bahçeşehir ???

Ynt: Bahçeşehir ??? sabah 07:30 ' da poğçaları alır gelirim valla hocam ;D
  14. Z

İlk Bakım İlk Resimler

Ynt: İlk Bakım İlk Resimler yok hocam mekan otoya götürüyorum kendisi hem arkadaşım hemde ustalığına güvenirim.
  15. Z

Bahçeşehir ???

Ynt: Bahçeşehir ??? sabah saat kaçta hocam ona göre geliyim bende :) tamam bu arada görmedim araç filan aslında ben bi tane fiat bis vardı ondan bahsettim ben araç kapıdaydı diye ;D ;D ;D

16. Z

İlk Bakım İlk Resimler

Ynt: İlk Bakım İlk Resimler Rica ederim Sent from my iPhone using Tapatalk
  17. Z

Bahçeşehir ???

Ynt: Bahçeşehir ??? Burak hocam akşam saat altıya 10 kala uğradım sizin dükkana kapıda aracı gördüm fakat Tükan kapalıydı site görevlisine sordum her akşam 6 da kapatırlar bugün 10 dakika erken çıktılar dedi oda benim şansıma denk geldi :) Sent from my iPhone using Tapatalk
  18. Z

Oto Teyp Hırsızı Verdiği Zarar

Ynt: Oto Teyp Hırsızı Verdiği Zarar Ikitellide Atatürk oto san. Yığınla var üst üste duruyorlar beğendiğini seç al hocam fitattada pazarlığı sıkı tut ilk söylediğinin yarısına kadar düşenlerini çok gördüm :) Sent from my iPhone using Tapatalk

19. Z

Bahçeşehir ???

Ynt: Bahçeşehir ??? ;) Sent from my iPhone using Tapatalk
  20. Z

Bahçeşehir ???

Ynt: Bahçeşehir ??? Yaparız bi kolaylık Burak hocam :) Sent from my iPhone using Tapatalk

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri