Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
??? merhaba arkadaşlar
bugün bir bedevi misali olay yaşadım.
arkadaşa verdiğim aracımın benzini bitmiş sıralı sistem olan araçta benzini fark etmeyen arkadaş marşa basmışta basmış çalışmadığını görünce benzin almış doldurmuş ve bi miktar daha zorlayınca aracı çalıştırmış.
fakat şuanda araç...
Ynt: Uğultu Sesi
Merhaba,
benim 94 de de aynı sorun vardı bulmak pek zor olmadı egzoz çıkışındaki conta eskidiğinden dolayı yapıyordu önce uğultu daha sonra devir yükseldikçe tıssss diye bir ses idi belki bi benzerlik vardır...
Ynt: 1994 Model Vitara İle Aranızdayım
Merhaba ;
3 ay geçmiş yazalı ama yinede hayırlı olsun demek istedim bendede aynı kasanın 5 kapılısı var ve şu anki fiyatlarla şehir içi 0.30 tl yakıyor
Ynt: Cam Filmi Konusu Hortladı.
Merhaba Arkadaşlar;
geçen gün polis çevirmesinde cam filmi sıkıntı oldu
ardından bende emniyet müd. bilgi edinme portalına bir yazı yazdım
sorum şöyle oldu: muayenede herhangi bir engel teşkil etmeyen cam filmlerinin trafikte ceza sebebi nedir açıklayabilir...
Ynt: Vitara Radyatör Su Eksiltme Ve Anlam Veremediğim Su Haznesi ?
çok teşekkür ederim tavsiyelerinizi dikkate alacağım.
ilk fırsatta geniş çaplı bir inceleme yapıcam olmadı radyatörcü ye müracaat...
Ynt: Vitara Radyatör Su Eksiltme Ve Anlam Veremediğim Su Haznesi ?
cevabınız için çok teşekkürler. radyatör yeni değişiş gıcır gıcır ama yinede bütün bağlantılarına baktırdım yedek su haznesinden kastınız bu benim bahsettiğim normal su haznesi ise hiçbir sıkıntı yok ama bu su dposunun yanında...
Merhaba arkadaşlar;
belki insanlık için küçük ama benim için büyük bir sorum olacak.
malum 94 5K jlx sahibiyim ve daha çok yeniyim bu araçta
radyatör suyu sürekli eksiliyor bir gün kontrol etmeyi unutup motoru yakmaktan korkuyorum malum açık sistem olduğu için ben ısınan suyun buharlaşmasına...
Ynt: 1994 5k İle Aranızdayım
en kısa zamanda resimlerini ekleyeceğim daha tam olarak ilgilenecek fırsat bulamadım.
henüz rot balansa girmesi gerekiyor ön lastikler dıştan yemiş önceki sahibi pek dikkat etmemiş sanırım.
birde direksiyon hidroliği eksik onu tamamlamam lazım bunları yaptırma...
Merhaba;
yaklaşık 1-2 senedir vitaralar hakkında neredeyse bütün başlıkları okumuş bulunmaktayım fakat herkesin araç yakıt oranı 9-10 litre civarında
ben aracı Kastamonu'dan alıp İstanbul'a getirdim Düzce'den itibaren bir ölçüm yaptım saatte 110-120 km hızla 100 kilometrede 8 litre yakıt...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Merhaba;
Ben Ümit ZORBOZAN yaş:26
1-2 senedir dışardan forumu takip eden birisiyim
yıllardır çevremdekilerin kötülemesine rağmen içimdeki isteği bastıramayıp dün bir Suzuki Vitara almış bulunmaktayım ve artık aktif olarak aranıza katılmak istedim.