Arama sonuçlarınız

1. Zafer Aksu

2008 Model Peugeot Boxer 13 M3 Dreamliner Karavan Dönüşümü

Devam... MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Zafer Aksu

Selam minder ve perdeler takıldı... MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Zafer Aksu

Buda daha karavan yokken bizim çocuklarla Migrostan görüp bunu karavana alıyorum dediğim tozlu sandıklarımda gizli olan Led ışıklar [emoji16] herşey hayal etmekle başlar umarım hepimiz hayallerimizi gerçekleştirecek zamana sahip oluruz [emoji848] MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak...

4. Zafer Aksu

Birde sandıktan çakmak çıkışı yaptım 2'li güçlü bir usb çevirici ile telefonları masadayken şarj edebileceğiz. Ayrıca araç ön kısımda 2 ve bagajda da 1 tane çakmak çıkışı var. Acil durumlar ve ya yatak kısmında kullanılmak üzere 2 tane de 10.000 lik powerbank var. Enerji sandığında şu anda...
  5. Zafer Aksu

Selam herkese araç enerjisini tavandan sepetini altından verdim aracın alt kısmını delmek istemedim. Ayrıca tavanda sepet altında suya dayanıklı alana yerleştirdim kullandığım 3'lü priz ve girişlerde suya dayanıklı malzeme. Uzatma kablosunu elektrik çarpmasın diye bir erkek bir dişi yaptım...

6. Zafer Aksu

Çok teşekkür efendim teveccühünüz [emoji3059] MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Zafer Aksu

Yine bu arada portatif tuvaleti karaköy den 450 liraya aldım marka yok taklit no name [emoji16] ünlü markaların takliti ama gayet başarılı ve kaliteli. Kullanmadım çok kullanacağımıda sanmıyorum bir kavancı arkadaş büyük yapıp test etmemi istedi ama şu an ters etmeyi düşünmüyorum [emoji16] belki...
  8. Zafer Aksu

Bu arada masanın devamında da masa kadar bir parça var. İkisinide koltuk seviyesine indirince 120x180 bir yatak oluyor süngerini aldım onuda haftaya bitirmiş olurum açık haliyle ve yatak haliyle detaylı paylaşacağım arkadaşlar. MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Zafer Aksu

Merhaba bugün masayı sabitledim. Sabitledim derken pek çok karavanı inceledim karması ve pahalı uygulamalar vardı. Ben kendi yolumu çizeyim dedim testlerini yaptım başarılı şimdilik. Görüntüler ekte. Artık yavaş yavaş sona geliyoruz, bu hafta perdeler takılacak sonrasında sıralı işş listemde...

10. Zafer Aksu

Merhaba bencede 13 m3 pratik ve kullanışı daha rahat özellikle dönüşler daha iyi tavsiye ederim. Ne yazikki mühendislik firmasında 13 m3 araçlar için tip onay yetkisi olmadığından TSE den geçeçek. Ben duşu özellikle koymadım istenirse koyulabilir ben dış duş kullanacağım perdeli. Araç içinde de...

11. Zafer Aksu

12. Zafer Aksu

13. Zafer Aksu

14. Zafer Aksu

Herkese selam son durum... MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Zafer Aksu

16. Zafer Aksu

Merhabalar, Bugün forumdan İlyas arkadaşımız yardıma geldi sayesinde baya bir iş hallettik huzurunuzda bir kez daha teşekkür ederim kendisine [emoji113] İlyas geleceğin iyi karavancılarından olacak [emoji869] Bugün üst dolap iskeletlerini yaptık yatağı yerleştirdik ( bayağı zor oldu 120x200...
  17. Zafer Aksu

Selamlar herkese, Bugün mobilyaya devam ettim bütün parçaları kestim birleştirmeye başladım. Perdeler için ölçü aldım yarın hanıma dikiş makinesi perdeler için ve 2 yorgan 2 yatak için kumaş alacağız [emoji16] çok çalışmaktan resim çekemedim valla pek yarın forumdan bir arkadaş yardıma gelecek...
  18. Zafer Aksu

Karavanımı Aldım

Karavanınız hayırlı olsun güle güle kullanın. Su ısıtma olayında benim çözümüm klasik [emoji16] Gazlı ocakta tencerede su kaynat 20 litrelik bidona dök 12v su pompasıyla sıcacık duş al temiz iş [emoji6][emoji113] MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. Zafer Aksu

Abi bende bir heyecanla çıkardım plan ama dediğin gibi olur kafa nereye biz oraya [emoji6][emoji113] MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. Zafer Aksu

Al-ko Yılbaşı Karavan Buluşması Sakarya Poyrazlar Milli Parkı

Maalesef Karavan bu etkinliğe yetişmedi sonraki organizasyonu iple çekiyorum herkese iyi eğlenceler :p

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri