Arama sonuçlarınız

1. Zafer Aksu

İzmir'e yerleşen Bir Plaza İnsanı

İzmir'e yerleşen Bir Plaza İnsanı

2. Zafer Aksu

2008 Model Peugeot Boxer 13 M3 Dreamliner Karavan Dönüşümü

Belki fazydası olur biraz istatislik ve düzen manyağı olduğum için günlük excell'i ve örnek bir günün planı ve notlarını ekledim. Birkaç forum ve yazıyı kopyalayıp o yer hakkındaki notları çıkarmaya çalıştım. sevgiler :sunglasses:
  3. Zafer Aksu

Merhabalar efendim gezdik tozduk izmir istanbul derken Dreamliner bizi bekler özledim valla çalışmayı :smiley: Evet efendim yarın ufaktan çalışmaya başlıyorum yine 1 Ocak günüde biraz çalışacağım. Bu arada Allah nasip ederse Dreamliner ile Yurt içi ilk uzun testimi 6-10 Nisan'da...

4. Zafer Aksu

Merhaba iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Aşağıya cevapları yazıyorum ayrıca istediğiniz zaman arayabilirsiniz kahve içebilirizde. 1_ ticari aracı hususiye çeviriyoruz ruhsat aşamasında bunda bir sorun yok. 2_ aracı Ankaradan aldım 58 plakaydı İzmir de 35 e çevirdim tercih sizin burada...
  5. Zafer Aksu

Merhaba internetten aldığım 5li Led seti gayet başarılı 10 saniye bakınca gözler kör oluyor [emoji16] üstelik 139 lira. Tavsiye ederim çok çok iyi ışık veriyor siste ormanda deniz kenarında ihtiyacınız olursa bence fazlasını bile sunuyor üstelik Led olduğu için enerji kullanımı da gayet makul...

6. Zafer Aksu

Merhaba, yaklaşık 3 haftadır yaşam aküsünden ışık kullanıyorum birde ara sıra matkap şarjı bazı el aletlerini çalıştırıyorum daha önce yazdığım gibi yaşam aküsü için 200 amperlik İnci akü FormulA akü tercih ettim. Çok kaliteli ve çok dayanıklı bir akü. Ben aracımda 220 kullanmadığım için güneş...

7. Zafer Aksu

Merhaba bugün itibariyle mobilyaya başladım. Zorlu bir gündü 2 defa elimi deldim matkapla [emoji16] artık yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz planladığım gibi Şubat ayında bitirmeyi planlıyorum. Malum haftada bir gün çalışmayla yavaş ilerliyor [emoji18] puf, mutfak tezgahı ve depo bağlantılarını...
  8. Zafer Aksu

Selam SuprA aldım normal araç aküsü bende güneş paneli olmayacak 220 girişi var birde şarj dinamosundan şarj olacak. 3-4 gün zaten benim max yolculuk o yüzden güneş paneli ve jel akü tercih etmedim. Bende 220 ile sadece mini amonyaklı buzdolabı var başka 220 kullanan cihaz yok hep 12 volt...
  9. Zafer Aksu

Teşekkürler mümkün olduğunca basit yapmaya çalışıyorum bütçe ve zaman kısıtından dolayı. Ama yer çok daha 2. Kat var tavanda [emoji6][emoji113] MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. Zafer Aksu

Bu da bendeniz efendim saygılar [emoji6][emoji113] MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. Zafer Aksu

Devam... MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Zafer Aksu

Merhabalar efendim [emoji113] Haftasonu İstanbulda olacağım için bugün bir kaç işi bitirdim. Su Depolarını sabitledim muslukları ve tahliye hortumlarını aldım. Akü volt göstergesi vardı iki tane birini monte ettim diğerinin kablosu koptu leyim yapacağım onunda monte edeceğim. Birde nurgazın mini...

13. Zafer Aksu

Selam takip ettiğin için teşekkürler [emoji16][emoji113] Evet var 6. Sanayide Sezer Oto Cam çok iyiler 550 lira teki en çok memnunum yardımcı olur Özkan abi bende arada Fethiye ye geliyorum iş için numaranızı bırakırsanız beni arayabilirsiniz bende geldiğimde bir kahvenizi içerim selamlar...
  14. Zafer Aksu

Teşekkürler [emoji6] MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Zafer Aksu

Selam tabi çok düşündüm lakin biz 5 kişilik bir aileyiz o yüzden 4+1 [emoji6][emoji869] MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. Zafer Aksu

17. Zafer Aksu

18. Zafer Aksu

Merhaba, Bu hafta forumda sorun vardı giremedim. Bu hafta komple izalasyonu bitirdim. Yer ve tavan laminant bitti. 5 mm kaplama suntası ile arka bagaj yanlar ve kapıları kapladım. Arka yatak başlarını keçeli kumaş ile kapladım. Ayrıca koltuk yanı da kumaşla kapladım. Arka tarafa 2 hoparlör daha...

19. Zafer Aksu

Bugünden MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. Zafer Aksu

Selam buzdolabı 1. Testte 30 saat çalıştı. Akü bitmedi ama 11.5 amper de invertör uyarı verdi kapatıp açtım 10 dakika sonra yine uyarı verdi. 10 amper küçük bir akü şarj cihazı aldım yavaş dolsun diye birde arkadaşımdan alıcam 30 amper 3 saattir şarjda 12.5 e çıkardı sabaha kadar bakıcam kaça...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri