Arama sonuçlarınız

1. Zafer Aksu

2008 Model Peugeot Boxer 13 M3 Dreamliner Karavan Dönüşümü

Evet metal uçlu vida attım Gürcan bey 2 cm uzunluğunda. Laminanta direk girmiyor o nedenle laminantı önce ahşap uçla delip sonra metal uçlu vida atıyorum. MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Zafer Aksu

Selam Soru nereye sabitledin ise tavan barlarına resimlerde görünüyor. Yerini ayarlayınca önce ahşap uçla deldim sonra metal vidası ile sabitledim MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Zafer Aksu

Devam... MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Zafer Aksu

Merhaba dün teyibi takdırıp tam yola çıkarken lastik kesilmiş bir metal sürttü ve yardım lastiği [emoji20] neyse konumuz bu değil bugün 500 liraya sıfır ayarında ikili koltuk aldım [emoji3060] birde ufaktan izolasyona başladım artık tavana sprey yapıştırıcı ile önce keçeyi sonra Abba köpüğü...
  5. Zafer Aksu

Selam o hediye gelecek sözü var bir arkadaşımın [emoji6] MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Zafer Aksu

Merhaba Teyp takıldı 800 lira verdim ama arkadaşım yaptı ayrıca 2 kolon için 120 lira verdim arkaya 12 volt ile çalışan 26 inc ekran ve 2 kolon daha takacağız iç işler bitince. http://cloud.tapatalk.com/s/5dcae2da50281/VID-20191112-WA0014.mp4 MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Zafer Aksu

Merhaba korkacak birşey yok aracı alırken benim tek bir kriterim vardı oda motor. Ben yeni motor yapılmış bir araç aldım Ford yetkili serviste yapılmıştı hala garantisi devam ediyor diğer masraflar çok önemli değil her zaman arayabilirsiniz MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Zafer Aksu

Umarım faydalı olur direk TSE bölge müdürü TSE araç dönüşüm müdürü ve mühendislik firması ile konuştum yani durum bu MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Zafer Aksu

Merhaba herkese, 2007-2014 PSA grubu 15 ve 17 m3 araçların tamamında İzmir Nise Mühendislik tamir onarım proje koltuk ekleme ve dönüşüm yetkisi almış. Ondan sonra alan başka firmalarda olmuş ama ilk o almış. Yani 15 yada 17 m3 araçlarınız için artık TSE ye gitmenize gerek yok direk mühendislik...

10. Zafer Aksu

Merhaba konuyu açıklayayım, Cuma günü İzmir TSE müdürüyle randevu alıp tanıştım sonrasında araçla ilgilenen müdür arkadaşta geldi. Karavan dönüşümü ile ilgili detay bilgiye sahip değiller işi mühendislik firmaları yönetiyor aslında. Sonrasında tesadüfen orda bir mühendislik firmasıyla tanıştım...

11. Zafer Aksu

05325551895 her zaman arayabilirsiniz yüksekvadi evleri otoparkı burada oturuyorum istediğiniz zaman arayabilirsiniz MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Zafer Aksu

Merhaba evet sabit MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. Zafer Aksu

14. Zafer Aksu

15. Zafer Aksu

Merhaba, Bugün Aracın temizlik boyasını yaptım merdivenleri boyadım merdivenleri ahşap kapladım ve tavan sepetini ahşap kapladım. MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. Zafer Aksu

17. Zafer Aksu

18. Zafer Aksu

Bir haftalık aranın ardından tekrar merhabalar efendim [emoji6][emoji113] Bu hafta ( Bu hafta derken zaten haftada 1 yada en fazla 2 gün çalışabiliyorum [emoji16] ) arka kapıyı artık bitirdim makyajına başlayacağım. Tavan sepetini geçen hafta yapmıştık bu hafta merdiveni bitirdik. Arka kapının...

19. Zafer Aksu

Selam çok teşekkür ederim evet pinotex artı vernik düşünmüştüm ama sizin öneriniz ile bu yağı deneyeceğim [emoji113] MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. Zafer Aksu

Çok teşekkür ederim bilgilendirme için Facebook kullanmıyorum kullanmayacağım da [emoji6] ama Karavan bitince aracılığınızla tabii seve seve katılırım organizasyonlara MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri