Arama sonuçlarınız

1. Zafer Aksu

2008 Model Peugeot Boxer 13 M3 Dreamliner Karavan Dönüşümü

Merhabalar iyi pazarlar, Dün arka bagaj kapısının alıştırmasını yaptık. İçeriye iki tane sürgülü kilit takacağım. Üst sepeti bitirdik sepetini içini ahsapla kaplayacağım ayrıca dışınıda akşapla kaplayınca bence güzel olacak. Merdiveni yaptık ama hava karardığı için montajını yapamadık. Şarj...

2. Zafer Aksu

Merhaba iyi akşamlar yarına hazırlıklara başladım. Araç planını birde içeriye birebir çizdim ama tabi montajda sapmalar alıştırmalar mutlaka ve mutlaka olacaktır. Genel hatlarıyla planım çıktı diyebilirim. Yarın arka bagaj kapısı ve tavan sepetini bitiririz diye ümit ediyorum uzun bir gün olacak...
  3. Zafer Aksu

Günü boş gelmedik Migrostan çift yorgan ve çift yastık aldık. Yorgan çok kalın değil ama 8 ay yazı yaşayan ege için ideal artı battaniye olacak. Yastıklar ise test edildi oldukça başarılı [emoji16] yorgan 70 yastık 30 lira[emoji389][emoji389][emoji389] MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak...

4. Zafer Aksu

20 liraydı bende geçen sene sorduğumda 30 35 lira olmuş onlar maalesef her geçen gün fiyatlar artıyor ama bizim maaşlar yerinde sayıyor [emoji2959] işte bunlar hep bütçe aşımı artık mobilya için 6.000 lira hesaplanmıştım onuda mümkün olduğu kadar kendim yapacağım. Bu arada tüm Karavan yapanlar...
  5. Zafer Aksu

Merhaba Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun [emoji1250][emoji1250][emoji1250] Bu hafta bayram arası verdik. Ailece İstanbul'daydık. Hazır gelmişken birkaç malzeme aldım iç montaj öncesi. Dolap kapakları için Bas Çek kilit arıyordum klasik kullanılan 35 liralık kilitleri beğenmedim. 50 liraya iyi...

6. Zafer Aksu

Merhaba hayırlı olsun ruhsat karavana dönerken zaten projede camlar çiziliyor yani sorun teşkil etmiyor ama faturalarını almayı unutmayın her zaman ulaşabilir fikir alabilirsiniz hayırlı olsun şimdiden [emoji6][emoji113] MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Zafer Aksu

Selam kapı fitillerinden aşırı memnunum çok teşekkür ederim. Evet arkaya cam şık olurdu ama maalesef bütçeye takılıyoruz şimdilik [emoji857] MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Zafer Aksu

Merhaba acelesi yok araştırmak hayal etmek araştırmak ta keyifli ama yapmak daha keyifli tabi [emoji16][emoji113] MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Zafer Aksu

Merhaba bir kaç ayı daha var ama hızlanacak artık çok teşekkür ederim görüşleriniz için MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. Zafer Aksu

Ses Yalıtımı

Merhaba izogreen Keçe en iyi ses yalıtımı ben ondan aldım haftaya uygulayacağım MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. Zafer Aksu

Feribot Hatları Ve Ücretleri

Birde Yunanistan İtalya arasını öğrenebilmek keşke 13 m3 için MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Zafer Aksu

Motokaravan Kiralama Konusunda Yardım

Merhaba İzmir den başlayıp aşağılara gitmek isterseniz seve seve yardımcı oluruz [emoji6] MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. Zafer Aksu

Gezenbilir İllere Göre Karavancı Listesi

İzmir Karşıyaka 2008 Model 13 m3 Peugeot Boxer MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Zafer Aksu

Camlar tamam, Bugün elektrik kaçağını bulduk aküyü bitiren araç takipmiş [emoji16] aracımda araç takip olması ilginç artık hangi zaman takıldıysa, neyse ben onunla birşey yaparım artık [emoji3060] şöför ve yolcu tarafı arızalı olan cam tuşları değişti ayrıca sol arka stop takıldı. Parça parça...
  15. Zafer Aksu

Merhaba İzmir pınarbaşı Sezer otoda camlar kesildi kesme lastik takma montaj iki sürgülü cam 1.200 liraya maloldu İstanbul ve Bursa da biraz daha uygun ama 2.000 lira bile isteyen oldu İzmir de aldığım en uygun fiyat buydu. Sonunda biraz karavana benzedi be [emoji3060] MAR-LX1M cihazımdan...

16. Zafer Aksu

Geribildirim için çok teşekkürler, Duş koymamak meselesi hem bütçe hem zaman hem yeteneksizlik ile ilgili :) birde İzmir de oturuyorum 3 saat mesafemde güzel kamping ve plajlar var dış duş olacak zaten 8-9 ay bu bölge deniz iklimi dış duş 2-3 günlük tatiller için ideal bence. Portatif tuvalet...
  17. Zafer Aksu

Teşekkürler benim içime sindi tüm aracı boyayacağım deneyim oldu [emoji16][emoji113] MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. Zafer Aksu

Merhaba, Plastikler için plastik boyaları var sprey en kalitelisi koçtaş ta var polisan plastik boyası 42 lira ben siyah mat kullandım özellikle iç alanlarda. Ama daha uygun olanlarıda var onuda sanayide boyacılarda ve büyük nalburlarda bulabilirsiniz onlarda 25 lira onlarıda dış plastik aksanda...

19. Zafer Aksu

Bugün çok çalıştım [emoji16] bugün yaptığım diğer bir işlem ise dün tampon maceramı anlatmıştım 100 lira tamire istediler 120 liraya aldım tekini [emoji857] geçen sanayide boyacıya gidince alp beyazı Peugeot Boxer 2008 model dediğimde bana akrilik rutüş boyası vermişti. Daha doğrusu boyayı sprey...
  20. Zafer Aksu

Sırada Kant boyama var. Önce sökmeye niyetlendim jantları sonra bijon anahtarı bulamadığım için yerinde boyadım. Bijonların yapışma ihtimaline karşı söküp boyamakta fayda var. Önce güzelce yıkadım sonra kuruladım. Sonra kağıt bantla iyice döndüm etrafını jantın. Boyayı koçtaştan aldım sanırım...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri