Arama sonuçlarınız

1. Zafer Aksu

2008 Model Peugeot Boxer 13 M3 Dreamliner Karavan Dönüşümü

Geçen hafta boyacıdan pütür boya almıştım tavan için meğer pütür boyanmazmış [emoji16] pütür atmak deyimini şimdi anlıyorum öyle ruloylo çok zor çünkü çok yoğun ama yinede başarılı oldum tüm tavanı 2 kutu pütürle kapladım. Pütür estetik durmasada zaten haftaya üzerine sepet yapacağım yani tavan...

2. Zafer Aksu

Kapılara daha alıştırma yapılmadı boya temizlik sonrası güzel olacak. Üstelik bunu yapmak için 2.000 3.000 lira fiyat istiyor karoserciler. Birde onlar kapıları söküp alıyor saç yapıyorlar bence bu daha sağlıklı daha bu haliyle bile arka kapı sesi kesildi. Haftaya son haline gelince onuda...
  3. Zafer Aksu

Merhabalar günaydın iyi pazarlar, Dün arkadaşımla Manisa sanayide arka kapıyı kestik. Yaptığımız işle tam arka kapı cam hizasında taşlama ile önce kapıları kestik. Bunu için kapıları sökmenize gerek yok olduğu yerde bir bant aldık ve etrafını döndük. Gönye ile düz olduğunu teyit edince çizgiden...

4. Zafer Aksu

Tekrar merhaba, Bugün araç için internetten sipariş ettiğim aşağıdaki malzemelerim geldi. -arka sol stop lambası -sağ yolcu güneşliği -sağ ve sol cam açma tuşları -anahtar tuş seti -ön panjur koruması -ayna kapakları Bu hafta sonu aracın üstüne sepet, arka kapı sabitleme ve sabit yatak...
  5. Zafer Aksu

Kütahya Merkez Karavan Lokantası ve Karavan Gözleme [emoji16][emoji869][emoji604] MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Zafer Aksu

Evet bugün günlerden sevgili Dreamliner ile ilgilenme günü yaklaşık 10 gündür kontağı bile çeviremedim. Büyük bir heyecanla önce araca gelip anahtarla kapıları açma tuşuna basıyorum ama o da ne tık yok. Hadi bismillah diyorum yine olaylı bir gün beni bekliyor. Ve korktuğum başıma geliyor akü...

7. Zafer Aksu

Herşey güzel olunca zaten içimize bir şüphe düşüyor hepimiz doğa aşığı dünyayı gezmek keşfetmek insanlarız ortak paydamız işte kendi bütçemizle bunu yapmak zor olsada dünya güzel keşfetmek lazım [emoji6] size keyifli gezmeler MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Zafer Aksu

Merhaba sizinkide hayırlı olsun ozaman kader arkadaşıyız numaram 05325551895 yazarsanız haftasonu uygun bir saatte arabaları çekeriz bostanlı da yan yana bende Mustafa Kemal Mahallesindeyim [emoji6][emoji2772] MAR-LX1A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Zafer Aksu

Kaydettim üstad mutlaka iletişime geçeceğim MAR-LX1A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. Zafer Aksu

Çok teşekkürler fena olmadı ama üzerine sizin tavsiyenizle bu üründe alacağım. Sizin balinayı da bir ara ziyaret etmek isteriz [emoji6] MAR-LX1A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. Zafer Aksu

Teşekkür ederim o levela geldiğimde mutlaka detay yazarım kafamda bir kaç yöntem var [emoji6][emoji1672] MAR-LX1A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Zafer Aksu

Arka kapı bitirdi beni onunla bizzat ilgileneceğim ama ne çıkacak ortaya bilmiyorum en kötü ben yaptım siz yapmayın derim [emoji6][emoji1672] MAR-LX1A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. Zafer Aksu

Çok teşekkürler yapamazsın diyenlere yasalara devlete sanayi esnafına alayına inat o karavan bitecek [emoji4][emoji2772] MAR-LX1A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Zafer Aksu

Çok teşekkürler çokta tez bitmeyebilir geç olsun güç olmasın [emoji6][emoji1672] MAR-LX1A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Zafer Aksu

Üstad çok teşekkür ederim sade basit iddiasız bir araç olacak ama bana çok şey öğreteceği kesin [emoji1672] MAR-LX1A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. Zafer Aksu

Selam araç dar olduğundan duş yapmayacağım ama portatif acil durum tuvaleti olacak ne kadar anlaşılır çizdim bilmiyorum ama hanımla mutabık kaldığımız proje bu şekilde olacak.
  17. Zafer Aksu

Bu arada İzogreen Keçeyi de aldım Punteks firması zor bela yalvar yakar malzemeyi alabildim 37 m2 40 kilo 960 lira verdim ama inanılmaz bir malzeme hem ses yalıtım çok iyi hem izalasyon için çok iyi biraz para verdik ama değecek bence buna.

18. Zafer Aksu

Sıradaki takıntım arka bagaj kapanlarının çıkardığı ses. vallahi çıldırdım yok bu sesle yolculuk yapılmaz. araştırdım sorun kronik yapacak bir şey yok. tek yol sabitlmek. Hemen birkaç karoselcinin yanına gittim 3ler 4 ler havada uçuştu. hobaaa benim surat yine düştü ne yapsak ne etsek diye...
  19. Zafer Aksu

Plastikler güzel oldu keyfim yerinde yine işler iyi gidiyor derken hop gene araba çalışmıyor kaldım yolda. İşin zor olacağını biliyordum ama bazen gerçekten üstesinden nasıl geleceğimi bende merak ediyorum. Neyse kendi karavanını yapanlar sayfasında bir tanede kendi karavanını yapamayanlar olur...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri