Arama sonuçlarınız

1. Zafer Aksu

2008 Model Peugeot Boxer 13 M3 Dreamliner Karavan Dönüşümü

Sırada Plastik aksanı boyamak var. Başta niyetim bütün torpidoyu boyamaktı. ama temizleyince fena gelmedi gözüme bende diğer aksanları söküp boyadım. Boya baya pahalı 44 lira olması lazım yine koçtaştan aldım ama harika bir boya ben siyah mat kullandım çok çok memnun kaldım tavsiye ederim mutlaka.

2. Zafer Aksu

Yine bir hafta sonu ham vücudumla arabanın içini komple antipas boya ile boyamaya karar veriyorum koçtaştan yanılmıyorsam 180 civarıydı beyaz renk hiç inceltmeden fırça ve ufak bir ruloyla uyguladım. Öncesinde pas sökücü sprey ve tel pas zımparasıyla paslı bölgeleri temizledim. Sonrasında Teknik...

3. Zafer Aksu

Yine sıradan bir gününde gezerken yol üstünde tesadüfen su deposu imalata yapan bir firma buldum. Muhasebeci ablayla yaptığımız sıkı pazarlıklar sonucu iki tane 100 litrelik su tankını üstelik gıda sertifikalı yerli ve milli üretim 2 tanesini 230 liraya alıp kaçıyoruz. Uzun süredir izalasyonu...

4. Zafer Aksu

Yine arabamla başbaşayım işte neler yapsamki acaba diye düşünürken sanayide farlar çok kötü değiştirmeyeceksen zımparala biz pasta atarız dediler olur dedim. Bir kaç youtube videosu ve Yaklaşık 2 saat süreç zımparalama işlemden sonra farlar kaymak gibi oldu zımpara yaparken kendimi karete kid...

5. Zafer Aksu

Tabi ben kabini sökemedim kör vidalar atılmış. Önce bir yıkamacı bulup bir yıkayım söküm sonrası aracı diye düşündüm sonra kendimi Manisa yolunda buldum. 2 liralık köpük ve su makinesi 20 lira bağış yaptıktan sonra kontağı çevirdim ve oda ne tık yok. Aklıma gelen ilk şey hemen Avis yol yardımı...
  6. Zafer Aksu

Gece saat 03.00 sularında zor bela göstermeyen farlarla uykusuzlukla yoğunlukla ve yola sığmayan kamyonetimle ( Allah'ım 17 m3 olsaydı ne yapacaktım ) kafamdaki o büyük soru işaretinin cevabını bulmak için benzinliğe girip Ankara doldurduğum depoyu yeniden doldurdum. Sunuç şu oldu Ankara -->...
  7. Zafer Aksu

Aracı Ankara'dan aldıktan sonra saat 20:00 gibi benzinliğe girdim. Tabi hayatının çok büyük bir bölümünü ( Ki Allah'a şükürler olsun ki hala o bölümdeyim I Love Avis o_O ) taşıtmatik kullanan ben için üzücü can yakıcı sarsıcı bir gerçekle karşılaştım 'Mazot Parası' Allah'ım bu ne büyük bir acı

8. Zafer Aksu

Merhabalar Herkese, Uzun süredir ( Yaklaşık 3 yıldır ) Karavan merakım mevcut. Konuyla ilgilide uzun süredir araştırma içindeydim. Sitede günlerimi geçirip hatim ettim ustaları takip ettim neler yapabilirim, bütçem nedir, neleri ben yaparım, neleri yaptırırım, özellikler neler olur, araç ne...

9. Zafer Aksu

Ducato 17m3 Uzatma?

Bu uzatma konularının bir prosedürü vardı sağ sol 3 cm galiba ama arkayı bilmiyorum. Benim kafamı kurcalayan soru ise ön camın üzerine doğru alkoven karavanlardaki gibi uzatma yapabilir miyim? Üstelik benim talebimde aracın alanının dışına da çıkılmıyor :) SM-C5000 cihazımdan Tapatalk...
  10. Zafer Aksu

Motokaravan Ruhsatta Yolcu Sayisi

Kolay diye bir şey yok zaten 2+1 veriyorlar standart biz zorluyoruz biraz :) SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. Zafer Aksu

Psa Gurubu Araçları İçi Ölçüleri

3 kişilik aile için ideal olabilir. Avrupa da en yaygın olanlar zaten 13 m3 ler. 3 kişi olduğunuz için ruhsat koltuk derdinizde yok çünkü 2+1 ön koltuklar yeterli seyahatte. SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Zafer Aksu

TSE ile başladım Cimerle devam ediyorum :) SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Zafer Aksu

Ford Transit Motocamperın Iç Dizaynı

Merhaba ben 1.85 im Ducato 1.87 gibi en de izalasyonsuz ben böyle bir çözüm düşünüyorum bir sac plaka alıp sanayide presle sağ sol 2-3 cm lik çıkıntı yapılabilir buda aradaki paylarlarla yaklaşık 2.00 ye yaklaşır diye düşünüyorum ama bunu uygulayan henüz olmadı sanırım forumda SM-C5000...

14. Zafer Aksu

Henüz bir panelvan almasına 6/7 ay karavana dönüştürmesine ise neredeyse 1 yıl olan, 5 kisilik ailesinin emniyetini düşünen bir kardeşiniz olarak benim nacizane görüşüm bir üstadımızın bir metin hazırlaması üsluba adaba uygun bizlerin de cimer"e yazmamız başlangıç için doğru bir adım olacağı...
  15. Zafer Aksu

Kendi Karavanını Yapanlar; Erol

Merhabalar Panelvandan alkovene cevirilemiyor diye biliyorum kasasız alıp yapan firmalar biliyorum arama motoru üzerinden alkovenli motokaravan yazarsanız firmalardan destek alabilirsiniz bu plaform da genelde panelvan içerisine yapılan kampervanlar mevcut SM-C5000 cihazımdan Tapatalk...
  16. Zafer Aksu

Ford Transit Motocamperın Iç Dizaynı

2018 in en iyi yorumuydu :) SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

17. Zafer Aksu

Karavanımızı Sonunda Tamamladık

Abi sen programı fena çözdün efsane çizimler :) SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. Zafer Aksu

Kendi Karavanını Yapanlar; Kandıralı

Isin rast gitsin abi SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz