Arama sonuçlarınız

1. Zafer Aksu

Karavanda Bulunması Gereken Malzemeler

Bir digiturk çalışanı olarak fikir beyan edebilirim :) Mobil uygulama linki aşağıda yaptıkça alışırsınız ancak internetten de artık canlı yayın izlenebiliyor çanak yerine bence mobilden izlemek daha mantıklı ( cep tablet pc tv )...

2. Zafer Aksu

Karavanla Kamping Dışı Konaklamalarda Güvenlik

Merhaba işim gereği Türkiye yollarında her bölgede her ilde bulundum. Tam olarak 1 milyon km yi devirdim. Yeri geldi yolda geceledim yeri geldi dinlenme tesisi yeri geldi benzinlik uyudum. Arabamda ne bir çakı ne bir sopa hiçbir şey bulundurmadım. Istanbul da yaşadığım bir iki ufak tartışma ve...
  3. Zafer Aksu

Kampta Yan Komşunuzun Yalnız Bayanlar Olması Sizi ve Eşinizi Rahatsız Eder mi ?

Sıkıntı yok dünya vatandaşıyız herşey olabilir en fazla birkaç metre öteye çekeriz manzaramızın doğa olarak kalmaya devam etmesi için [emoji16] SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Zafer Aksu

Kendi Karavanını Yapanlar; Erol

Merhaba kaç cam fiyatı 2.000₺ adet ve ölçüleri yazarsanız çok faydalı olur bizim için. teşekkürler.
  5. Zafer Aksu

Psa Gurubu Araçları İçi Ölçüleri

Ozaman bende elimdeki teknik bilgileri ekleyim

6. Zafer Aksu

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba Ben Zafer; Kendimi tanıtmak isterim. Bir süredir hayalim karavan sahibi olmak, Daha doğrusu 4 kişilik bir aileyiz ve hepimizin hayali bir karavan sahibi olmak. Allah nasip ederse 2018 yılının Haziran ayında aracı alıp yaz bitmeden kendim montajını yapmak. Kendi tecrübelerim buradan...

7. Zafer Aksu

Motokaravan Hız Sınırı Bilgisi

Merhaba gelen cevabı PVC kaplatmak Türkiye özgü bir zorunlu gereklilik olmuş güzelde olmuş :) Tabi çevirme olursa polise anlatırız ama sıkıntı EDS gibi mobil denetim cihazlarıyla ceza yerseniz itiraz etmeniz gerekecek.
  8. Zafer Aksu

Motokaravan Ruhsatta Yolcu Sayisi

Merhaba çok güzel bilgiler vermişsiniz aracı 5 kişi kullanacaksa 4+1 tescilletmek ve ruhsatlandırmada fayda var sebep şu Allah korusun kaza durumunda 1+1 ve ya 2+1 tescillerde yolcular kapsam dışı kalacaktır. Onun dışında henüz forumda Araçta 5 kişi olupta ruhsat dışı kullanım diye ceza yiyen...
  9. Zafer Aksu

Kendi Karavanını Yapanlar; Erol

Merhaba elinize sağlık güzel başlamışsınız bende siteden çok şey öğrendim pek çok konu başlığı zaten mevcut. Sitede pek çok yerde belirtildiği gibi dışarıdan içeriye ve yukarıdan aşağıya doğru çalışmak temel prensip. Camların fiyatlarını ölçülerini ve işçilik ücretlerini paylaşırsanız bizim...

10. Zafer Aksu

Iveco 2007 17m3 Ün Karavana Dönüşümü

Elinize sağlık Takip...

11. Zafer Aksu

Kendi Karavanını Yapanlar; Kandıralı

Merhaba 2 saatte tüm yazıları okudum resimleri indirdim arşivledim aynı araç ve aynı modelle bende yapacağım için bana çok lazım olacaksın abi hayırlı uğurlu olsun inşallah tez zamanda biter
  12. Zafer Aksu

Duşu, Tuvaleti Olan Karavan Karşılaştırması

http://motorhomeparking-web-dev.azurewebsites.net/index.html

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz