Arama sonuçlarınız

1. artsanatyildiz

Defender'e Klima Yapalım

Ynt: Defender'e Klima Yapalım duaları önceden alalım allahım işimizi dahada rast getirir inşallah :)

2. artsanatyildiz

Defender'e Klima Yapalım

Ynt: Defender'e Klima Yapalım teşekkürler inşallah bunuda başaracağız azimle
  3. artsanatyildiz

Defender'e Klima Yapalım

Ynt: Defender'e Klima Yapalım izmirdeki arkadaşlarımın da yardımını bekliyorum (fikir anlamında)

4. artsanatyildiz

Defender'e Klima Yapalım

Ynt: Defender'e Klima Yapalım şimdi panellerin daha verimli olması için bir çalışma yapıyorum sanırım oto radyatörleri bu işi layıkı ile yapacaktır. az önce bir fiyat aldım 30 lira gibi rakam verdiler sanırım 40 cm'e 20 cm ebatlarında panel radyatör olmalı bu buda yeterli gelir sistemi...
  5. artsanatyildiz

Defender 110, Renk Seçimi

Ynt: Defender 110, Renk Seçimi arkadaşlar standox marka boyada land rover renkleri bulunuyor aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz http://www.standox-tr.com/find_color.php, saddece arama kısmına lanrover yazmanız yeterli sizzlere hangi yıllarda kullanıldığınıda detaylı bir şekilde veriyor ve...

6. artsanatyildiz

Defender'e Klima Yapalım

Ynt: Defender'e Klima Yapalım evet sevinerek söyleyebilirim ki arkadaşlar klimamız herkeze hayırlı uğurlu olsun 10 dakikalık bir çalışma sonucu açık devre deneme sonrası 16 metreküplük bir alanda şuan 2 derece ısıyı düşürdüm bizim araclarımız tahmini 6 metre küp olduğunu düşünürsek bu sistem...

7. artsanatyildiz

Defender'e Klima Yapalım

Ynt: Defender'e Klima Yapalım hissedilir bir serinleme mevcut artı olarak mazgallardan gelen havadaki neme bağlı su miktarı aşırı yüksek ve buda sistemin terleme yaptırabilecek kadar sağlıklı olduğunu gösteriyor burada eğer bakır boru yerine aluminyum panel kullansa idim daha verimli olacaktı...
  8. artsanatyildiz

Defender'e Klima Yapalım

Ynt: Defender'e Klima Yapalım evet arkadaşlar sistem kararlı bir şekilde çalışıyor şuan deneme yaptığım alan 16 metreküplük bir alan ısı değerlerini net olarak şöyle verebilirim normal sıcaklık (izmir) 32.5 c sistem çalışmadan önce .
  9. artsanatyildiz

Defender'e Klima Yapalım

Ynt: Defender'e Klima Yapalım şuan açık deneme yapıyorum birazdan sonuçları vereceğim

10. artsanatyildiz

Defender'e Klima Yapalım

Ynt: Defender'e Klima Yapalım evet gerekli olan malzemeleri yazıyorum *bakır boru yaklaşık 2-3 metre fiyatı toplam 15 tl *peltier 12 volt 5 amper 60 watt fiyatı 25 tl (soğutma kapasitesini arttırmak için adet arttırılabilir şuan buradan bulduğum fiyat bu çinden getirteceğim 15 tanesi toplam...

11. artsanatyildiz

Defender'e Klima Yapalım

Ynt: Defender'e Klima Yapalım vallah napalım yoklu insanı nelere sevk ediyor anlatamam :)
  12. artsanatyildiz

Defender'e Klima Yapalım

Ynt: Defender'e Klima Yapalım şuan ızgarayı hazırladım bakır borulardan sızdırmaz macunlarını da çektim az sonra bir de foto koyacağım

13. artsanatyildiz

Defender'e Klima Yapalım

Ynt: Defender'e Klima Yapalım hızlı koşarım yetişin. :)
  14. artsanatyildiz

Defender'e Klima Yapalım

Ynt: Defender'e Klima Yapalım yapmayı amaçladığımız tam sizin de istediğiniz gibi birşey yani sadece araç ta değil heryerde kullanabileceğimiz cinsten olmalı kampta 12 volt ile evde 220 volt ile çalışabilmeli kompakt bir tasarımı ve minimum yer kaplamalı bu nedenle peltierle su kombine bir...
  15. artsanatyildiz

Defender'e Klima Yapalım

Ynt: Defender'e Klima Yapalım evet universal klimayı yapmaya başladım. hadi hayırlısı inşallah verimli olur

16. artsanatyildiz

Defender'e Klima Yapalım

Ynt: Defender'e Klima Yapalım dediginiz dogru ama inanin bana sizin bahsettiginiz klimalar cok vrrimli degiller izmirde urla dolmuslarinda kullaniliyor ama terlemektende kendinizi alamiyorsunuz. Arti olarak bizim araclarin tavanlari 60 kg lik bir yuk icin cok da ideal degil. Bunun yanisira port...
  17. artsanatyildiz

Defender'e Klima Yapalım

Uzun uzun düşündüm biraz da zihni sinirlik yapıp bir klima nasıl yapılır.yapılırsa bizim deflere nasıl uydurulur.ve en ucuz maliyetli klimayı tekrar dan icat ettim görüşlerinize sunuyorum. bu arada herşeyi tam yazmadım ki aramızda elektronikçi mekanikçi soğutmacı arkadaşlarımız olabilir işlerini...
  18. artsanatyildiz

Kırıkkaleden defender almak isteyen İzmirliler. . .

Ynt: Kırıkkaleden defender almak isteyen İzmirliler. . . hasan bey sizinle geleyim diyeceğim ama bana sadeece tavan lazım benimkini değiştireceğim ama malesef maddi olarak bu aralar göçmüş durumdayım yoksa sizinle kırıkkaleye gelirdim bu arada bu araç için belirlediğiniz bir fiyat varmı yardımcı...

19. artsanatyildiz

LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010) çok teşekkür ederim
  20. artsanatyildiz

LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010) sorun değil halledeceğim

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri