Arama sonuçlarınız

1. artsanatyildiz

İzmir'li Olmak Dedikleri İşte Bu

Ynt: İzmir'li Olmak Dedikleri İşte Bu izmirin beyni yaşayan insanlarının temiz kalbidir. (yeterli sanırım)

2. artsanatyildiz

Ahşap Defender Torpido Yapımı

Ynt: Ahşap Defender Torpido Yapımı excellent :)
  3. artsanatyildiz

defender a motosiklet taşıyıcısı

Ynt: defender a motosiklet taşıyıcısı Güzel fikir sanırım benimde yaptırmam gerekecek arazide ne arabamdan vaz geçerim ne motorum dan :)

4. artsanatyildiz

Yeni Aracımı Hep Birlikte Toplayalım...

Ynt: Yeni Aracımı Hep Birlikte Toplayalım... böyleside güzelmiş be serdar hiç boyatma siyah göbeği
  5. artsanatyildiz

Defender'e Klima Yapalım

Ynt: Defender'e Klima Yapalım simdi daha farkli bir yol deneyecegim bakalim tutarsa mukemmel bir portatif klimamiz olacak

6. artsanatyildiz

Ynt: Yeni Aracımı Hep Birlikte Toplayalım... serdar bey tekrar kontrol edin mailinizi şimdi gönderdim

7. artsanatyildiz

Ynt: Yeni Aracımı Hep Birlikte Toplayalım... serdar bey benim link verdiğim fotolara baktınızmı
  8. artsanatyildiz

land almasın alırsa pahalı satar ama ben alırım alırsam düldülüme takarım keyfime bakarım :)
  9. artsanatyildiz

Defender Aşkı ve Birkaç Soru

Ynt: Defender Aşkı ve Birkaç Soru 10 bini geçiyor ama istediğini yapıyorsun tamamen kişiye özel oluyor şahsen ben öyle yaptım

10. artsanatyildiz

Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye...

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... allah kolaylık versin

11. artsanatyildiz

Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye...

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... çok yakışıklı olmuş bu şehirden çıkmış delikanlı çalışmalarınızı dikkatle takip edeceğim emeğinize sağlık
  12. artsanatyildiz

vallaha ne diyim ben böyle bile takarım bizim düldüle

13. artsanatyildiz

taze taze katıldık defendercılara

Ynt: taze taze katıldık defendercılara allah dağ tepe binmeyi nasip etsin :) hoşgeldiniz aramıza
  14. artsanatyildiz

izmirde bir series hurda niyetine

Ynt: izmirde bir series hurda niyetine arkadaşımla görüşemedim bodrum dan gelirken aracı arıza yapmış elime ulaşınca en kısa zaman da yayınlaycağım gecikme için özür dilerim
  15. artsanatyildiz

2012 Defender almak

Ynt: 2012 Defender almak nacizane fikrimi söylemek isterim eğer iki sene beklediyseniz 2 ay daha bekleyip sıfırından daha iyi bir şekilde araç toplarsınız hemde yarı fiyatına ve bir çok yedek parçada elinizde avantaj olarak durur. 60,000 euro 136,800 tl eder bu bütçe ile 3 tane sıfır defender...

16. artsanatyildiz

FAZLA PARÇA DEĞİŞİMİ...

Ynt: FAZLA PARÇA DEĞİŞİMİ... sinan bey kusuruma bakmayın akşam arayacaktım işler yoğundu arayamadım yarın kısmetse rahatsız edeceğim sizi
  17. artsanatyildiz

Ynt: Defender Aşkı ve Birkaç Soru motoruda şöyle 3,5 v8 tam hobi aracı nasıl olur değilmi ? tadından yenmez vallaha
  18. artsanatyildiz

Ynt: Defender Aşkı ve Birkaç Soru direk satış derken ihale olmadan satışmı kastedildi tam anlayamadım biraz açıklama getirirseniz çok sevinirim. Çünkü bir projem daha var 110 u 90 soft top yapmak:)

19. artsanatyildiz

Defender 110'a Çelik Jant Bulmak için Yardıma İhtiyacım Var

Ynt: Defender 110'a Çelik Jant Bulmak için Yardıma İhtiyacım Var aldiginiz bijon setlerini fotograflarsaniz bir bakalim benimki ile aynimi birde jant fotosunuz yukleyin karsilastiralim
  20. artsanatyildiz

DEFENDER ARIYORUM

Ynt: DEFENDER ARIYORUM ilker bey yanlış bilmiyorsm bu ilanı veren satıcı da 110 var yoksada kupa ellerinde mevcut yani 110 yapıp veriyorlar. ilanda kapalı kasa yani 110 resimleri mevcut

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri