Arama sonuçlarınız

1. enisfb

Np242 J Arazi Şanzuman Dişlileri

arkadaşlar dişliler için yardımlarınızı bekliyorum

2. enisfb

Cherokee Np242 J Arazi Şanzıman Dişlileri Lazım!!

herkese iyi akşamlar.. Yeni aldığım 1998 model cherokee 4.0 limited aracımın uzun uğraşlar sonunda arazi şanzımanında resmini attığım dişlerinde sorun olduğunu anladık.
  3. enisfb

1998 Cherokee 4.0 Limited Ağır Takviye Hakkında

Yeni konu açıyorum arkadaşlar yardım bulabilmek için

4. enisfb

Evet sonunda çözümü bulduk. Dişlilerden birinde aşınma varmış taşlatıp sorunu çözdük akat bu tabi gelip geçici bişey. O dişlilerden lazım bana fotolarını atıyorum yardımcı olabilecek olan varsa haberleri bekliyorum
  5. enisfb

Evet bugun arazi sanzuman sokulup bakildi zincirde bosluk ve benzeri bisey cikmadi sadece bi dislinin kenarinda ufak bi siyirma vardi. Gerekli ayarlamalar yapilip bosluk aindi. Biraz once ustamla beraber heyecanla araziye ciktik. Yagmurdan dolayi camurdu yer ve islak camurda hemen zorlunca agir...

6. enisfb

Peki söktürüp baktırdım diyelim arızalı parçaları değiştirebileceğim fiyatiarı uygun bildiğiniz biyer var mı? Genelde fiyatlar çok abartılı araştırmalarıma göre

7. enisfb

Sadece 4L de zorlunca cikiyor on lastikler islevden. Asagidan da zincirden gelirmis gibi bi bosa donme sesi geliyor. Acaba zincirde bosluk olabilir mi? Eger bosluk varsada zincirin boslugu nasil alinir?
  8. enisfb

Np249 modeliymis sanirim. Uygun fiyata bulabilecegim biyer var mi acaba?
  9. enisfb

1998 Cherokee 4.0 Limited Alt Denge Kolları

Burclariyla beraber ariyorum

10. enisfb

Denge kollarinda kaynak var benden onceki sahibi yaptirmis o yuzden degismek istiyorum.

11. enisfb

herkese iyi akşamlar. Ben aranızda eniyim geçen gün aracımla ilk defa yayla turu yaptık aracımla kara girdimde veya çapraza düştüğümde araç bazen çok kasıldığında önden çekmeyi bırakıyor acaba bir problem mi var yoksa otomatik şanzumandan mı anlayamadım. Bilenler varsa ilgilenirse çok sevinirim..
  12. enisfb

herkese iyi akşamlar.. Ben aracıma uygun çıkma alt denge kolları arıyorum. Var olan arkadaşlar ilgilenirse sevinirim..

13. enisfb

33/10.5 15 At/mt Çikma Lastik

ARKADAŞLAR MERHABA XJ ARACIMA ÇIKMA TEMİZ VE UYGUN LASTİK BAKIYORUM VARSA ELİNDE FAZLALIĞI OLAN ARKADAŞLAR MESAJLARI BEKLİYORUM.
  14. enisfb

1998 Cherokee 4.0 Yağ Degisimi

Bilgiler için çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz. :)
  15. enisfb

1998 Cherokee 4.0 Yağ Degisimi

Arkadaşlar merhaba ve bende gercek anlamda kendime ait olan ilk offroad aracimi almis bulunmaktayim. Kahramanmarasta bi kardesimizden 1998 model 4.0 xj hayirli olur ins bana. Uzun ve birazda mesakatli bi yolculuktan sonra memleketimize geldik yeni aracimizla ve bakimlari icin filtrelerin...

16. enisfb

Cherokee 4.0 1997 Ve Üzeri Aranıyor..

Arkadaşlar merhaba ben temiz ezilmemiş bir kare kasa arıyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen yazsın..
  17. enisfb

Durango!!!

merhaba abilerim kardeşlerim arkadaşlarım.. Ben 1998 model bi durango gördüm sahibindende ve bayıldım tipine ama kafama takılan sorular var. Yedek parça arıza vs gibi.. Bu arabaların km leri 150.000 200.000 arası ama malum bu araçlar abd arabası yani mil mi yoksa km mi bunlar? Arazi şanzuman vs...
  18. enisfb

Alternatif Turbo Motor

arkadasin dedigi gibi dizel motor alirsak sikinti olacagini bende sanmiyorum. Ben puma motor istiyorum bd 30 da olabilir fakat bana masrafi ne olur iyi motoru nasil nerden bulurum bunlari guzelce bi arastirmak lazim o yuzden yardim ve onerilere acigim..

19. enisfb

Alternatif Turbo Motor

Defender ıma alternatif turbolu motor arıyorum. Elinde olanlar fiyatlarıyla beraber yardımcı olabilirse sevinirim
  20. enisfb

Defender Pick Up Panzorot

Arkadaslar herkese iyi geceler.. Ben sifir yada temiz ikinci el kapi panzorotu bakiyorum aracima yardimci olabilirseniz sevinirim..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri