Arama sonuçlarınız

1. T

Motor Nasıl Toplanır,toplatılır

Ynt: Motor Nasıl Toplanır,toplatılır Estağfurullah ne kusuru,sohbet ediyoruz.Görüşmek üzere.

2. T

Ynt: Motor Nasıl Toplanır,toplatılır Yazdıklarım biraz sert gelmiş olabilir ama ben disleksiyle doğmuş bir insanım,öğrenme bozukluğu olarak adlandırılan bir rahatsızlıktan bahsediyorum.Bunun çok kötü tarafları olduğu gibi,beynin farklı çalışmasından dolayı çok farklı avantajları da var.Normal...
  3. T

Buggy İçin Önerileriniz.

Ynt: Buggy İçin Önerileriniz. İnternetten baktım bahsettiğiniz motorlar 50 ve 70cc. bu motorlardan iki yetişkini taşıyacak 4 tekerli bir araç yapamazsınız.Küçük bir çocuk için çok keyifli bir buggy olabilir sadece.Deneme amaçlı o tür bir şeyle başlarsanız projenize çok şey katar aslında.

4. T

Ynt: Motor Nasıl Toplanır,toplatılır Aslında motor toplama konusunda en önemli konudur ama aynı zamanda en riskli konudur.Blueprinting hakkında yazmayı düşündüm fakat eline spiral taşı alan motora "dalabilir" gibi bir çekincem var.Malum bizde bir şeyi duymak veya bir kez görmek o konuda ustalık...
  5. T

Buggy İçin Önerileriniz.

Ynt: Buggy İçin Önerileriniz. 103-105 ten kastınız nedir tam olarak bilemiyorum ama 2 kişilik bir buggy için 350 cc kanuni motorunu kullanabilirsiniz.Şanzımanı da uygundur yapacağınız işe.Arkayı sabit aks yapabilirsiniz arazide çok daha keyifli olur.Ön taraf için bir frene daha ihtiyacınız...

6. T

Ynt: Motor Nasıl Toplanır,toplatılır Mevcut değilse o işi yapmaması gerekir.Araştırırsa da kesinlikle bulur.Ben bu konunun profesyoneli olmadığım halde bulabiliyorsam o adam kesin olarak bulmalı.Kimse kimsenin malıyla,canıyla,zamanıyla oynayamamalı.Sahte doktorluktan pek bir farkı yok benim...

7. T

Buggy İçin Önerileriniz.

Ynt: Buggy İçin Önerileriniz. Bu tarz bir iş için ayırdığınız bütçeyi bilmiyorum ama kazalı bir motorsiklet alırsanız aktarma,vites kutusu,fren tarzı şeylere para harcamadan çok daha ucuza maledersiniz.40X40 1.5 mm çelik profil yeterli olur ama yapımla ilgili biraz örnekleri...
  8. T

Ynt: Motor Nasıl Toplanır,toplatılır Söylediklerinize katılıyorum fakat bizim kültürümüz biraz garip.Binlerce farklı motorun tork değerlerini,valf ayarlarını vs.aklınızda tutma şansınız yok,dolayısıyla önünüze kitabı açıp yapmanız gerekirken bu tür şeyler acemilik ve hatta ayıp sayılıyor.Ben bu...
  9. T

4.80 m - 680 Kg. lık Hafif Çekme Karavan Yapıyorum (İnşallah.. :) )

Ynt: 4.80 M - 680 Kg. Lık Hafif Çekme Karavan Yapıyorum (inşallah.. :) ) çok keyifli bir işe başlamışsınız,kolay gelsin.

10. T

Syncro Hakkında Yardım

Ynt: Syncro Hakkında Yardım Yolladım Barbaros Bey.

11. T

Ynt: Motor Nasıl Toplanır,toplatılır İşte o hissiyat zaten işi batıran.Mekanikte "pardon" yoktur ya birini öldürürsünüz veya çok büyük zarar verirsiniz.Bu tork konusunda en büyük tehlikeyi lastikçiler oluşturur.Haddinden fazla sıkıldığı ve bu yüzden yolda giderken kopan bijonlar yüzünden takla...
  12. T

Ynt: Motor Nasıl Toplanır,toplatılır Geçmiş olsun,motoru toplamakta işlem olarak fark yoktur sadece bilgi eksikliğinden dolayı yapılan büyük hatalar vardır.Bu hataların hepsi "kullanıcı hatası"dır,motoru toplayanlar hep "30 yıllık usta"dır kimse üzerine sorumluluk almaz.Bu yüzden para...

13. T

Ynt: Motor Nasıl Toplanır,toplatılır aslında cevabı kendiniz vermişsiniz,bir lift ve bir steteskopla problemi çok kolay teşhis ederdiniz,en fazla yarım saatinizi alırdı.Saati 100 liradan problemin kaynağını bulmak ise oldukça kazançlı bir meslek sanırım.
  14. T

Ynt: Motor Nasıl Toplanır,toplatılır Öncelikle zaman ayırıp okuduğunuz için ben teşekkür ederim,faydalı olabildiysem ne mutlu. Ünal Bey ben bu işleri uzun süredir yapmıyorum aslına bakarsanız,işin tekniğini çok iyi bilen bir "amatör" olarak yaşamaktan da çok mutluyum.Yıllarca kendime ve...
  15. T

Syncro Hakkında Yardım

Ynt: Syncro Hakkında Yardım Haklısınız,elimdeki sistemde arka diferansiyeli manuel olarak kilitlememe imkan tanıyan bir özellik var aslında ama önde kullanmak zorunda kalacağım için arazi performansında çok başarılı olmayabilir. Bu arada Mercedes Tn için size araştırma yaparken bayağı hoşuma...

16. T

Syncro Hakkında Yardım

Ynt: Syncro Hakkında Yardım Her zaman beklerim,Yalova'nın dağ köyünde yaşıyorum 2000 yılından beri.Çok önemli bir proje veya çalışma olmadığı sürece de şehre inmiyorum. T4 ile yapmak çok daha kolay olur tabii ki ama T3leri daha çok beğendiğim için onlar üzerinde düşünüyorum.T4 le yapmak çok...
  17. T

Syncro Hakkında Yardım

Ynt: Syncro Hakkında Yardım Barbaros bey,aklıma gelmişken söylemek isterim Mercedes G nin yürüyeniyle bir karavan veya minibüs yapmak isterseniz T3 le uğraşmak işi uzatır.Mercedes TN serisi minibüslerle çok kabiliyetli bir araç yapabilirsiniz.Hatta TN üzerine Unimog yürürüyle de yapılabilir.Çok...
  18. T

Syncro Hakkında Yardım

Ynt: Syncro Hakkında Yardım Motoru arkaya aldığımız zaman niye vw veya porsche şanzımanı kullanmamız gereksin ki? ben bunu gerçekten anlayamadım.önden motorlu bir renault şanzımanını ters çevirip gayet rahat kullanabiliyorum. Sanırım ben tam anlatamadığım için sonuca ulaşamıyoruz.Şanzımanı yere...

19. T

Syncro Hakkında Yardım

Ynt: Syncro Hakkında Yardım Üstte yollamış olduğum resimler magirus motorlu,chevrolet 350 şanzımanlı ve unimog yürürlü aksamlardan oluşuyor.Şasi ise tamamen sıfırdan imaldir.En alttaki resim ise impreza motorlu ve özel yapım vw şanzımanlı.Olmasını isterseniz olur kısacası.
  20. T

Syncro Hakkında Yardım

Ynt: Syncro Hakkında Yardım Aklınızdaki sistemi uyarlamanız mümkün bana göre.G sistemini elinize alın ve şanzımanı ters çevirerek işe başlayın.Bu tür işlerde komplike düşündükçe işler içinden çıkılmaz bir hal alır,en basit şekilde düşünerek işe başlarsanız adım adım problemleri çözerek...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri