Arama sonuçlarınız

1. T

Syncro Hakkında Yardım

Ynt: Syncro Hakkında Yardım Elimdeki quattro sistemi 800 Nm.torka kadar kullanılıyor,ben kırılacağını pek düşünmüyorum.Diğer yandan bu şanzımanı land rover v8 motorlarında kullanıyor pek bir problem duymadım. Sizi şanzıman konusu biraz düşündürüyor anladığım kadarıyla,aklınızdaki şanzıman-motor...

2. T

Vx80 -1991 3.900 Benzinli--beygir Gücünü Arttırmam İçin Lütfen Yardım !!!

Ynt: Vx80 -1991 3.900 Benzinli--beygir Gücünü Arttırmam İçin Lütfen Yardım !!! motoru güçlendirmek için öncelikle supercharged,blower sistemini araştırmanızı tavsiye ederim.hem turbo boşluğu yaşamazsınız,hem de intercooler vs.gibi şeylerle uğraşmazsınız.çok daha pratiktir.toyota için bir çok...
  3. T

Custom Buggy Yapmak

Ynt: Custom Buggy Yapmak konu biraz soğumuş gibi ama ben yine de cevap vereyim belki faydası olur.renault 12 motoru en kolay çözümdür bu konuda.resimler bizim eski yaptığımız işlerden belki bir faydası olur.kolay gelsin

4. T

Syncro Hakkında Yardım

Ynt: Syncro Hakkında Yardım Aslında şanzıman o kadar karmaşık bir yapı değil,selenoid valfleri manuel olarak kontrol etme esasına dayalı,konuya odaklandıktan sonra çok fazla zaman alacağını zannetmiyorum. Benzinli motoru ben de düşündüm aslında ama uzun yol yapmak niyetindeyim ve ilerde farklı...
  5. T

Motor Nasıl Toplanır,toplatılır

Çoğu arkadaşın ortak bir problemi olarak motor toplama-toplatma sıkıntısından bahsetmek istiyorum. Öncelikle bu korktuğunuz kadar zor veya karmaşık birşey değil,insanlar bunu 100 yıldan fazla bir süre önce icat edip kullanmaya başlamışlar.Aracınızı gerçekten seviyor ve yolda kalmaktan...

6. T

Volkswagen T2 İçin Yardım

Ynt: Volkswagen T2 İçin Yardım Hava soğutmalı vw,porsche motorları kötü motorlar değildir kesinlikle.Bu motorların en büyük düşmanı yumuşak kullanan sürücülerdir,kesinlikle devirli olarak halk tabiriyle "bağırtarak" kullanılması gereken motorlardır.Yağ sirkülasyonu ve soğutması motorun can...

7. T

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoş bulduk Mecnun Bey
  8. T

Syncro Hakkında Yardım

Ynt: Syncro Hakkında Yardım İlginize çok teşekkür ederim Barbaros Bey,yolladığınız fotoğraf kafamdaki projenin daha da netleşmesine yardımcı oldu. Elimde bulunan V8 Audi'nin yürür aksamında otomatik şanzıman,akslar,frenler,taşıyıcılar ve direksiyon sistemi mevcut,motoru bir arkadaşıma vermek...
  9. T

T3 Syncro Ve T4 Syncro Karşılaştırma

Ynt: T3 Syncro Ve T4 Syncro Karşılaştırma t3 ve t4 farkı öncelikle "gönül işi" anladığım kadarıyla.t3 çok daha sert ve köşeli bir yapıya sahip dolayısıyla mekanik seven insanları (benim gibi) daha çok cezbediyor, t4 ise daha yumuşak,fazla göze batmayan,parçası daha kolay bulunan ve daha güncel...

10. T

Syncro Hakkında Yardım

Ynt: Syncro Hakkında Yardım öncelikle ilginiz ve cevabınız için çok teşekkür ederim.benim mekanik konusunda pek korkum yok açıkçası,yıllarca ordu ve sivile yönelik prototip araçlar,yarış araçları ve kit car yapımıyla uğraştım.her türlü kaynak (tig,mig,elektrod),torna,freze vs.kullanmayı ve...

11. T

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba ben Hakan yaşım 42,yaklaşık 15 yıldır Yalova'da bir dağ köyünde yaşayan İstanbul kaçkınıyım.Mekanik konusunda iyi sayılırım.Hoş bulduk.
  12. T

Syncro Hakkında Yardım

Öncelikle herkese merhaba,foruma yeni üye oldum. Yakın bir tarihte t3 syncro alıp toplamak niyetindeyim.syncro bulamazsam normal bir t3 alıp elimdeki audi v8 quattro yürür aksamıyla bir şeyler yapmak istiyorum.Parçaların uyumluluğu konusunda çok fazla bir fikrim yok şimdilik ama lütfeder de...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri