Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ahşap kısım siyaha yada defenderin gövde rengine boyanacak, ışığı emmesi sebebi ile siyah olabilir, ışığın parlaklığından dolayı fotoları karartmak zorunda kaldım aksı halde seçilmiyordu.
Ynt: Defender'e J10 minibüslerin Farlarını uygulayabilirmiyiz.
berk sanada katılıyorum bencede defender ın ruhuna aykırı ben defenderı bıraz deforme edıp farklı bır kulture adapte etmeye calısıyorum acıkcası bıraz benı yansıtan bırsey olsun ıstıyorum tabı genlerıyle oynamayacagım bu konuda...
bu arada ustte yazmıstım tadılat gerekıyor bırıncı farlar uzun kısa olarak satılmıyor sadece kısa yada uzun olacak ben kısa farı alıp aynayı soktum dıınıde kısaltmanız gerekıyor sıgmıyor far yuvasına hem aynaya hem dıs bakalıte...
teşekkurler, far henuz bitmedi bazı degısıklıkler yaptım fıber parca nın uzun surelı power led ısısına dayanamayacagını dusunuyorum ısıdan etkılenmemesı ıcın bıraz uzuaklastırdıgımızda yansıtma oranı dusunuyor bunun ıcın bılezıklerı...