Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar-2007 Ducato-Adnan Ilgaz
Adnan bey ihtiyaclariniza gore cozumler uretiyorsunuz dis dusluk tamamen arabanin disinda olsaydi yani o kapilari acmaya bile gerek duymadan...ilerde kapilarin arkasinda acilmasini engellyebilecek birsey tasimak isterseniz( motosiklet,ayri...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar-2007 Ducato-Adnan Ilgaz
calismalarinizda ne kadar ozverili davrandiginiz resimlerden belli neredeyse her adimi resimlemeniz her saniye herseyi yakinen takip ettiginizi gosteriyor ki oyle olmasa hersey bu kadar duzgun olamazdi sanirim
takdire sayan bir calisma...
araciniz hayirli ugurlu olsun Abdullah bey bu araci ilk defa gordum ama yasam alani konusunda isuzu aratmayacak sekilde sanirim ona gore ise daha hafif ve kucuk duruyo yapim asamasinda sizi en cok yalitim konusu zorlicak sanirim zira epey pencere var tekra hayirli ugu,rlu olsun...
Ynt: yeni aracım
yine cok guzel bir karavan olmus guzel gezilerde kullanmaniz dilegiyle cem bey ellerinize saglik beyaz renk karavaninizi oldukca ferah ve genis bir goruntu saglamis ama ilk karavaniniz daha guzeldi demeden yapamiyacagim ;D
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)
seyfettin hocam calismalarinizda kolayliklar diliyorum hersey cok guzel ve duzgun gidiyor izlerken hemde is ve iscilik ogreniyoruz malum acemilik cok zor..
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu
dayanismanin ve yardimlasmanin onunde hicbir problem duramaz zaten sizleri ayakta alkisliyorum...