Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: İlk Adımı Attım Sonunda - Ducato 12,6 M3 - Karavan Yaptırıyorum
Mustafa bey karavanınız hayırlı olsun.
Aklınızı karıştırmak istemem yanlış da anlamayın ama karavanızın iç kısmında ısı yalıtımı için izalasyon yapıldımı?
Eklediğiniz fotoğraflarda herhangi bir yalıtım malzemesi (taş yünü...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)
Abi merhaba.
Mutfak tezgahının altındaki sanırım mobil klima. Nereden buldun kaça aldın öğrenebilir miyiz?
Bir de klima akülerle çalışır mı_? (sanırım akülerin anasını ağlayacaktır= :)
Teşekkürler
Atilla abi belki oraya gelmedin ama bu karavanda atiksuyu pompa ile tahliye etmeyi düşünüyor musun? Bunun için nasıl bir pompa kullanmak gerek yaklaşık bedeli nedir diye soracaktim.
Tesekkurler
Ynt: Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!)
Herkese merhaba buradaki 4 delikli dik duran metal parça ne işe yarar en alttaki delikten bir metal parça geçiyor da
Ynt: Çekme Karavanınızı Nerede Muhafaza Ediyorsunuz?
arkadaşlar merhaba
Foruma "Çekme karavanınızı nerede muhafaza ediyorsunuz?" diye sormustum 3 kişi yanıt verdi
bende de şöyle bir intibah oluştu. ÇK sahipleri genelde emekli oldukları için ÇK'lari sahillerde karavan parklarda bırakıp...
Ynt: J9 Kasası Kesilip Çekme Karavan Yapılabilir Mi?
aradan uzun zaman geçmiş sanırım bu iş yattı
J9 dan çekme karavan yapılabilir ama çok ağır olacağı kanattindeyim
Değerli arkadaşlar forumdan ve malum ikinci el sitesini sürekli takip ettiğim kadarıyla
motokaravan yapımı için genelde 2005 ve üzeri modeller tercih edilmekte.
Fiyat olarak ise 1998-2000 model araçlar ise ok daha uygun. Sizlere sorum sudur
1-Eski model (1998-2000) bir araç alıp karavan...
Atilla abi merhaba.
Bişi soracaktım araç seçerken aracı siz satın alıp karavan imalatından sonra satıyorsunuz sanırım
yoksa müşterinize aracı gösterip müşteriniz mi aracı alıyor ve sonra size teslim ediyor?
Bir de 2005 ve üzeri...