Arama sonuçlarınız

1. macir_ertan

89 model V8 90 defender

Ynt: 89 model V8 90 defender Syın Moderatör başından itibaren benim yazılarımı başka bir konu başlığı altına taşıyabilirmisiniz bunu sizden rica edebilirmiyim,konu başlığı ''Yeni Defender 90'ım'' olabilir eğer mümkünse şimdiden çok teşekkür ederim sevgi ve saygılarımla Ertan Çetin

2. macir_ertan

89 model V8 90 defender

Ynt: 89 model V8 90 defender
  3. macir_ertan

89 model V8 90 defender

Ynt: 89 model V8 90 defender

4. macir_ertan

89 model V8 90 defender

Ynt: 89 model V8 90 defender Selam az önce son çektiğim resimleri yüklemeye çalıştım
  5. macir_ertan

89 model V8 90 defender

Ynt: 89 model V8 90 defender Merhabalar Göktu bey bilgiçlik yapmış olmayayım fakat bilgisayarınızda bir program mı eksik acaba yada benim resimleri yüklediğim sitenin bir azizliğimi plaka değişikliğinden sonra ve stering guard takılırken serviste çektiğim resimleri şu ana kadar yaptığım...

6. macir_ertan

89 model V8 90 defender

Ynt: 89 model V8 90 defender Merhabalar cahilliğimi bağışlayın forumlara pek alışık değilim nedense arkadaşın açtığı konu üzerine bende kendi konumu alıp götürdüm esasında konumuz hep aynı ama ayrı bir konu açıp oradan devam edeceğim sorunuzun cevabına gelincearacı teslim aldığım yer Sofia...

7. macir_ertan

89 model V8 90 defender

Ynt: 89 model V8 90 defender Eveet efendim aracımı aldığımdan beri aklımdan düşüncelerimden atmaya çalıştığım şeyi hatırlattınız neden yaptınız bunu bana::) hatta defalarca kendimi teselli etmeye çalıştım iyidir bu lastikler iyidir yaa diye :)ama buralarda birkaç haftaya kadar kar...
  8. macir_ertan

89 model V8 90 defender

Ynt: 89 model V8 90 defender Çok teşekkür ederim Bilge bey dün hatta Edirneye bir günlüğüne giriş çıkış yaptım bütün gözler üzerimdeydi :) burada bulgaristanda Land Rover yetkili servisinde stering guard fiyatını sordum Türk parası karşılığı 1.250 tl gibi bir miktar çıktı karşıma bu fiyat...
  9. macir_ertan

89 model V8 90 defender

Ynt: 89 model V8 90 defender İsmail bey Defenderimi getirdikten sonra sıcağı sıcağına ilk çektiğim resimleri paylaştım ama yorum yapan kimse olmamış herhalde ayrı bir konu başlığı altında açmam gerekirdi doğrusu da bu neeyse olan oldu artık bana hayırlı olsun o zaman :D

10. macir_ertan

Balkanlar Gezisi (19 haziran- 04 Temmuz 2010)

Ynt: Balkanlar Gezisi (19 haziran- 04 Temmuz 2010) Balkanlarda bir gezi daha olsun bende takılacam buradan konvoya :)

11. macir_ertan

89 model V8 90 defender

Ynt: 89 model V8 90 defender Evet Defenderime 2 gün önce kavuştum teslim aldıktan sonraki ilk 3 resmi :) daha detaylı resimleri paylaşacağım motor iç dış heryerini aracımla Sofiadan Haskovoya geldim 230 kilometre otobanda 140 çok rahat yapıyor deli delii birdaha aşık oldum ona:o yokuş yukarı...
  12. macir_ertan

89 model V8 90 defender

Ynt: 89 model V8 90 defender Siteye üyeliğim 5 seneyi geçmiş vaaay be hey gidi günler :)ha,,bu arada aracımı aldım evet benzin MPİ motor 136 hp korkunç seri resmen otobanda binek areabalarla başa baş gidiyor ses yok sağa sola çekme yok anlayamadım gerçekten anlayamadım şoktayım bu saatte de...

13. macir_ertan

89 model V8 90 defender

Ynt: 89 model V8 90 defender Selam arkadaşlar yeri burasımı değilmi bilmiyorum ama paylaşayım ve değerli fikirlerinizi almak istiyorum alacağım 2002 model Defender 90 td5 turbosu sorunlu çıktı ve götürdüğümüz tamircide 4.000 tl karşılığı bulgar levası bir miktar çıktı haliyle almaktan...
  14. macir_ertan

89 model V8 90 defender

Ynt: 89 model V8 90 defender Nefesim kesilerek okudum seyrettim bilmem ama Defender görünce damarlarıma birşeyler oluyor uzun süre yaklaşık 4 sene kadar forumda yoktum 4 senedir yurt dışında oturuyorum İstanbuldaki Defender 110'umu buraya yerleştikten 1 sene sonra sattım şimdi buradan...
  15. macir_ertan

Land Rover Defender 110 El Kitapları

Ynt: Land Rover Defender 110 El Kitapları Günay bey müthiş hizmetinizden dolayı sizi yürekten kutlarım ve teşekkür ederim.ilk gördüğümde inanın sevinçten çıldırdım.eski yazıcımdan 3 adet kitap çıkartmam ve ciltlemem işlerimin arasında bana 5 günüme mal oldu ;D.eskiden pdf formatında ingilizce...

16. macir_ertan

Defender 110

Ynt: Defender 110 Reha bey ince teklifiniz için teşekkür ederim.ama herhalde bu da sorunu pek çözmeyecek,sizin de belirttiğiniz gibi Bosch pompa bu sorundan kurtuluşun en kestirmesi.
  17. macir_ertan

Defender 110

Ynt: Defender 110 haklısınız Mert bey :)aracımı kontrol ettiğimde pompanın markasının lucas olduğunu gördüm.dahası da netten yaptığım araştırmada da çeşit seri no'lu lucas pompalar var keşke önceki pompanın numarasını alsaydım en azından aynısı olup olmadığı hakkında bilgim olurdu.nerden...
  18. macir_ertan

Defender 110

Ynt: Defender 110 Mert bey ilginize teşekkür ederim telefonu kaydettim.zaten benim gittiğim serviste de benim aracımın üstündeki pompayı çıkarıp başka bir defender motorundaki pompayı takmışlar(Delphi),tabii ki pompacıya kontrol ettirmeden ayarlı mı değil mi kontrol ettirmeden tabi ki sonuç...

19. macir_ertan

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşbulduk Nadir abi...inşallah dediğin gibidir. ;D ;D
  20. macir_ertan

Defender 110

Ynt: Defender 110 evet Murat bey öncelikle özelden yardımınıza çok teşekkür ederim.haklısınız baya bir dikkatli olmak gerekiyor fakat benim geçirdiğim şok karşısında dikkat mikkat kalmadı :oinan ilk fırsatta hayalini yıllarca kurduğum Defender aracımı satasım geldi dedim ben bunun altından...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.