Arama sonuçlarınız

1. Mustafa Balcı

9 Şubat 2014 Eğriova Kar Maceramız

Sabah 08'de Ankara eryaman'dan hareket edip Beypazarı girişinden sağa Uruş yönüne döndük.İleriden Macun yönüne sola dönerek eski Karaşar yolundan tırmandıkTepeden AVDAN YAYLASI'na girip bölgedeki iki adet göleti dolaştıktan sonra Karaşar-Çokören-Eğriova yönünde ilerledik.Saray Yaylası dönüşe...

2. Mustafa Balcı

Duster İle Ankara-otacı-karagöl Turu 1 Şubat 2014

Ynt: Duster İle Ankara-otacı-karagöl Turu 1 Şubat 2014 Yazınızı okuyunca çok şaşırdım.Pazar günü (9.2.1014) arkadaşlar Pazar-Otacı üzerinden girip ileride kara saplanmış ve daha fazla ilerleyememişler. Siz binek araçla Kızılcahamam'dan gidince demek ki oralarda kar yok.Zahmet olmazsa bana...
  3. Mustafa Balcı

İşte Benim Minik Kuşum !!! Vx80

Ynt: İşte Benim Minik Kuşum !!! Vx80 Açıkçası aksesuar-elk cam vs hiç umurumda değil hatta istemiyorum.Bir arkadaşım takla atıp araç içinde kalınca elk sistemin çalışmadığını-camları açamadığını söylemişti. Ben asıl güç istiyorum,onun için de 200 beygir yapabilmek için iki alternatif gördüm...

4. Mustafa Balcı

Ynt: İşte Benim Minik Kuşum !!! Vx80 Çok teşekkür ederim,herşey gönlünüzce olsun,tekeriniz hep dik bassın.selamlar
  5. Mustafa Balcı

Ynt: Duster İle Ankara-otacı-karagöl Turu 1 Şubat 2014 Bu mevsimde Kızılcahamam'dan arazi aracıyla bile Çubuk Karagöl'e ulaşamazsınız.denememenizi tavsiye ederim.Normalde kar yoğun değil ama kuzey cephelerde kürtün yapan yerden geçemezsiniz.hele tek araç,vinç yok...mümkün değil

6. Mustafa Balcı

Ynt: İşte Benim Minik Kuşum !!! Vx80 Çok teşekkür ederim,Her şey gönlünüzce olsun.Sizin de her neyle mutlu oluyorsanız hep devam etmesi dileğiyle, selamlar

7. Mustafa Balcı

Ynt: İşte Benim Minik Kuşum !!! Vx80 Umut Bey iltifatlarınız için teşekkür ederim,gerçekten çok memnunum.Şu anda da 200 Beygire modifiye için çalışıyorum.Ama çok şaşırdım aracımı FJ80 olduğunu bilmiyordum.Hep VX80 diye aldım-kullandım-devam ediyorum.eğer FJ80 ise ona göre hareket...
  8. Mustafa Balcı

Ankara - Karagöl'de Sonbaharın Renkleri (19 Ekim 2008)

Ynt: Ankara - Karagöl'de Sonbaharın Renkleri (19 Ekim 2008) Burası muhtemelen Çubuk Karagöl.Işık Dağı ile alakası yok
  9. Mustafa Balcı

Ynt: Duster İle Ankara-otacı-karagöl Turu 1 Şubat 2014 Kızılcahamam'dan normal araçla çok rahat gidersiniz Karagöl'e ; Kızılcahamam-Çerkeş yönüne dönün,Güvem'i geçin ,yaklaşık 4 km sonra sağa "salın köyü-Karagöl Jeositi" yazısı gelir.İki köy sonra tam tepeye çıkınca sağda bulursunuz.Kaçırmayın...

10. Mustafa Balcı

Ynt: Duster İle Ankara-otacı-karagöl Turu 1 Şubat 2014 Işık Dağı Karagöl'e Çubuk tarafından gidildiğini bilmiyordum.Rica etsem bana bi güzergah yazar mısınız.Ben hep Kızılcahamam üzeri gittim.Sizin yzı ilgimi çekti,haritadan bakınca uzun bir yol görünüyor,zahmet olacak ama bu hafta sonu oradan...

11. Mustafa Balcı

Ynt: Ankara - Karagöl'de Sonbaharın Renkleri (19 Ekim 2008) Işık Dağı Karagöl'de piknik masaları yok,arka plan resimleri de ora olmadığını düşündürüyor.Ama yanılmış olabilirim
  12. Mustafa Balcı

Kızılcahamam Taşlıca Çamader tepesi Yürüyüşü 24.03.2013

Ynt: Kızılcahamam Taşlıca Çamader Tepesi Yürüyüşü 24.03.2013 Çamader tepesinin nerede olduğunu bilmiyorum,ilk kez duydum bu yıl için kendime gezecek yeni yerler arıyorum.Çamader nerede acaba.Selam ve saygılar

13. Mustafa Balcı

Ankara'da Yürüyüş Grupları Hakkında

Ynt: Ankara'da Yürüyüş Grupları Hakkında Merakla takip ediyorum.2014 yılı etkinlikleri sabırsızlıkla bekliyorum.Emeği geçenlere teşekkür ederim
  14. Mustafa Balcı

Ankara; Işık Dağı (11-16 Aralık 2010)

Ynt: Ankara; Işık Dağı (11-16 Aralık 2010) Dört yıl öncesinin konusunu hortlatmak gibi olacak ama olsun,Benim aşık olduğum bir yer Işık Dağı ve çevresi.Yukarı Çanlı,Salın köyü,Karagöl,İğciler köyü ... Her hafta gitmeye çalışırım bir çok dostum da oldu oralarda.Manzaralarınız süper,inşallah bu...
  15. Mustafa Balcı

Ynt: İşte Benim Minik Kuşum !!! Vx80 çok teşekkür ederim,gerçekten aşığım Kocaoğlan'a.Valla insan binmeye doyamıyor.İnşallah hepimiz kazasız biner keyfimize bakarız

16. Mustafa Balcı

Ynt: İşte Benim Minik Kuşum !!! Vx80 iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.size de iyi günler
  17. Mustafa Balcı

Doğrada Yaşamak

Ynt: Doğrada Yaşamak Merhaba gönlü güzel kalbi güzel kardeşim, Doğa sevgini saygıyla karşılıyorum ve tebrik ediyorum.Senin yaşındakiler bir tabletim olsa-laptop da olabilir.Bir arabam olsa ... derken senin doğa sevgisiyle dolu olman mutlu etti beni. Ben de doğa aşığıyım senin özlemlerini ben de...
  18. Mustafa Balcı

Kamp Aletleri.

Ynt: Kamp Aletleri. İlk kez bu kadar pratik bişey gördüm.Ama benim tercihim doğal ateş.Dağa gidip piknik tüpü kullanmayı sevmiyorum Selamlar

19. Mustafa Balcı

Ynt: Ankara - Karagöl'de Sonbaharın Renkleri (19 Ekim 2008) Sanırım bu güzellikler Çubuk Karagöl değil mi.Karagöl deyince malum Ankarada bol bol Karagöl var.Ama zamanlama müthiş,resimler harika.Herşey gönlünüzce olsun
  20. Mustafa Balcı

Gezenbilir; Çavundur Yaylası Yürüyüşü, Herkese Kuzine Keyfi (9 Aralık 2012)

Ynt: Gezenbilir; Çavundur Yaylası Yürüyüşü, Herkese Kuzine Keyfi (9 Aralık 2012) gülen yüzleriniz hiç solmasın.Kar aramak için bu yıl dağları geziyoruz.Ama kuraklık ülkeyi kavuracak gibi

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri