Arama sonuçlarınız

1. Mustafa Balcı

İşte Benim Minik Kuşum !!! Vx80

Ynt: İşte Benim Minik Kuşum !!! Vx80 MİNİK KUŞUM'A YAPTIĞIM EKSTRALAR; -4" Yükseltme kiti -Klima -Hidrolik direksiyon -LPG -Micky Thompson marka 315 x 75 x 16 lastikler -16 jant ,10 " jantlar -Ön çelik tampon -WARN Zeon marka 12.000 LPS vinç -Dodikler -Şnorkel -Elektronik ateşleme -Önlere UP...

2. Mustafa Balcı

Ynt: İşte Benim Minik Kuşum !!! Vx80 Yüksek viteste değil de asfaltta yokuşda çok vites düşüyor,Arazide problem yok
  3. Mustafa Balcı

Ynt: İşte Benim Minik Kuşum !!! Vx80 Sadece port bagaj ve dal kesici kaldı,Başka bişey düşünmüyorum

4. Mustafa Balcı

Aracımın ilk satın aldıktan sonraki geçirdiği evreler:
  5. Mustafa Balcı

TOYOTA LAND CRUİSER niye yok ve pahalı, sanırım sebebini buldum.

Ynt: Toyota Land Cruiser Niye Yok Ve Pahalı, Sanırım Sebebini Buldum. Bir Nevşehir'li olarak baloncuların araçlarına ben de iç geçirerek bakıyordum.Şu anda ben de bir VX80 sahibi olarak artık keyifle bakıyorum ama ben de motordan yana dertliyim.Araqziye intikal eerken yokuşlarde 2. vitese...

6. Mustafa Balcı

buda benim araban

Ynt: Buda Benim Araban Araç çok güzel,Ben de VX 80'imi değiştirmek istiyorum ama sizin modellerde elektronik aksam fazla olduğu için ağır offroad'da dağda kalma korkum var.Bu arada benim VX80 1991

7. Mustafa Balcı

Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum..

Ynt: Hayalimdeki Vx 80 İme Kavuştum.. Yeni aracınız hayırlı olsun ama eski tadı muhtemelen bulamazsınız
  8. Mustafa Balcı

VX 100 Sahibi olmak ?

Ynt: Vx 100 Sahibi Olmak ? Bize de hayırlı olsun demek kaldı
  9. Mustafa Balcı

bu vx100 ü bileniniz var mı?

Ynt: Bu Vx100 Ü Bileniniz Var Mı? araç zaten gitmiş yaw

10. Mustafa Balcı

Ankara'da Vx100 Ustalari, Servisleri Ve/veya Meraklilari

Ynt: Ankara'da Vx100 Ustalari, Servisleri Ve/veya Meraklilari Toyota için Şaşmaz'da ATAMAn Hakan var ,fiyatları pahalıdır ama bütün parçaları bulabilirsin,bir de usta sıkıntısı olduğu için hizmette geç kalıyor. 31. sokakta "Ertuğrullar oto" Osman Usta gayet başarılı ve hızlı Aklında olsun...

11. Mustafa Balcı

Birrr Vx 100 De Benden Gelsinnnn:)

Ynt: Birrr Vx 100 De Benden Gelsinnnn:) Ya keşke satmak zorunda kalmasaydınız,araç çok güzel
  12. Mustafa Balcı

land crusıer alayımmıı

Ynt: Land Crusıer Alayımmıı Bence bir hasar tesbiti yapıp kaça mal olacağını öğrenmek lazım

13. Mustafa Balcı

Bugün itibariyle VX 100 sahibiyim...

Ynt: Bugün İtibariyle Vx 100 Sahibiyim... Aracınızı sattınız mı
  14. Mustafa Balcı

Bu Da Benim Vx100 Üm...

Ynt: Bu Da Benim Vx100 Üm... Aracınız çok güzelmiş,kazasız günlerde kullan
  15. Mustafa Balcı

Lastik Ölçüsü Değiştiğinde Lastik Basıncı Ne Olmalı?

Ynt: Lastik Ölçüsü Değiştiğinde Lastik Basıncı Ne Olmalı? Valla bu konuda hiç bi fikrim yok

16. Mustafa Balcı

Benim ufaklığın son hali

Ynt: Benim Ufaklığın Son Hali Muhteşem olmuş,Ben de benim ufaklığı 4" yükselttim.Kazasız bol çamurlu yollar dilerim
  17. Mustafa Balcı

HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi

Ynt: Hüdaverdi ; Ailenin Yeni Üyesi ;D Hayırlı olsun ... Allah lastiklerinden çamuru eksik etmesin.Ne diyelim yolun açık kılıcın keskin olsun
  18. Mustafa Balcı

Vx 80 Fiyatları

Ynt: Vx 80 Fiyatları ben 1991 model TEİAŞ'tan çıkma aldım,17.000 TL verdim. Benzinli 3.9 motor var,Üzerine 4" yükseltme kiti,Arka kilit,çelik tampon,Warn vinç,LPG, 315*75*16 35" lastikler,tampon krikosu vs vs aldım 50.000'e mal oldu

19. Mustafa Balcı

Ölümsüz Bir Araç Arıyorum

Ynt: Ölümsüz Bir Araç Arıyorum İnşallah aradığınızı bulursunuz
  20. Mustafa Balcı

Bir Jeep'cinin Land Cruiser VX80 Günlüğü

Ynt: Bir Jeep'cinin Land Cruiser Vx80 Günlüğü Hayırlı olsun bu haliyle muhteşem,tekerinden çamur eksik olmasın

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.