Arama sonuçlarınız

1. CER26

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği http://www.otostart.com/lastik/ kampanya biteli 1 ayı geçti herhalde. ama zaman zaman indirimleri oluyor. şu an Goodyear UG8 215/65/R16 98H 265,34 TL http://www.otostart.com/lastik/index.php?lastik=lastik-tyre-215-65-r16-610247

2. CER26

Eskişehir Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Eskişehir Serbest Muhabbet Köşesi Selamlar, hayırlı akşamlar, 4X4'lük katılamasak da Eskişehir adına güzel bi gelişme olur, Saygılar katılmak isteriz.
  3. CER26

Eskişehir Off-road klübü

Ynt: Eskişehir Off-road klübü Selamlar, Takipteyim, 4X2 Duster'ım var. Ama ileri de off-road icin, hesaplı 4X4 başka bi araç düşünüyorum.

4. CER26

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Ben, 215/65/R16 98H Goodyear Ultra Grip 8 (UG8) aldım. (imal tarihi 2012) İnternette bi siteden aldım, Kampanyalı Fiyatı kargo dahil 243 TL civarında bi fiyata mal oldu. Çok hesaplı aldığımı düşünüyorum. Eskişehir'de Goodyear bayisine sordum henüz gelmemişdi, 350 TL...
  5. CER26

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? benim Duster'ın lastik ölçüsü 215/65/R16 Bijon aralığı : 5 x 114,3 Araştırmalarıma göre Qashqai'ın bijon aralığı: 5 X 114,3 yani Duster ile aynı. Ben Qashqai'ın demir jantlarını aldım, kış lastiklerini takmak için.

6. CER26

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? benim Duster'ın lastik ölçüsü 215/65/R16 Bijon aralığı : 5 x 114,3 Araştırmalarıma göre Qashqai'ın bijon aralığı: 5 X 114,3 yani Duster ile aynı. Ben Qashqai'ın demir jantlarını aldım, kış lastiklerini takmak için.

7. CER26

Ahşap Defender Torpido Yapımı

Ynt: Ahşap Defender Torpido Yapımı çok güzel olmuş iyi günlerde kullanın
  8. CER26

ahşap araç ,camii bina maketleri

Ynt: ahşap araç ,camii bina maketleri güzel bir uğraş. ellerinize sağlık iyi iş çıkarmışsınız.
  9. CER26

Gezenbilir İçin Oylarınızı Bekliyoruz!.

Ynt: Gezenbilir İçin Oylarınızı Bekliyoruz!. Oylama tamam. Face'de paylaştım, oylama için.

10. CER26

Dacia Duster; Gündüz Farı Montaju Hakkında

LED şerit yaptığım yerin etrafı mikelajlı olduğu için çok parlak yanıyor yansımalı ayna vazifesi görüyor

11. CER26

Bahsettiğiniz yerde güzel duruyor. ben o kısma şerit LED yaptım. http://www.gezenbilir.com/index.php?action=profile;area=pictures;u=131989;view=2697
  12. CER26

Kaner Bey, güzel olmuş aydınlatmalar. iyi günlerde kullanın Ek Bilgi: DUSTER'ın farları ve aydınlatma lambaları ön farlar ampul tipi H7 ANTİ U.V. Uzun Far : H1 ön park lambası ampul tipi W5W sinyal lambası ampul tipi PY21W ÖN SİS FARLARI AMPUL TİPİ H11 park ve stop lambası iki Flamanlı...

13. CER26

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? lastiğin boyutu ile ilgili birşey diyemicem ama alacağınız jantın bijon aralığı da önemli benim Duster'ın lastik ölçüsü 215/65/R16 Bijon aralığı : 5 x 114,3
  14. CER26

Dacia Duster Motor Kaput Toz Lastiği

Ynt: Dacia Duster Motor Kaput Toz Lastiği aynı uygulamayı ben de yaptım. motor üstü temiz kalıyor.
  15. CER26

Dacia Duster 4x4 Thule Bagaj & Warn Sis Lamba Montajı

Ynt: Dacia Duster 4x4 Thule Bagaj & Warn Sis Lamba Montajı kablosuz, uzaktan kumanda olayı süper

16. CER26

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi 1.ümiterkan (Dacia Duster 4x4 1.5 dCi 110hp ABS EBD ESP ASR 4AIRBAG)-RİZE 2.kahraman1520 ( Dacia Duster Laureatte 4x4 1.5 dcı 110 hp - Beyaz) ADANA 3.akirafes (Duster Duster Laureatte 4x2 1.5 dCi)-İSTANBUL 4.serkanefe (Dacia Duster 4x4 1.5 dCi 110hp, ABS ASR...
  17. CER26

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi 2010 model Dacia Duster 4X2 1.5 DCi 85 hp, Look Paket, Güvenlik Paketi, Deri direksiyon, Laurette, Beyaz renk. Eskişehir-Merkez
  18. CER26

Gezenbilir Eskişehir Grubu

Ynt: Gezenbilir Eskişehir Grubu Ad - Soyad : Erdal ÖZBEK Doğum Tarihi ve Yeri : 1979 - ESKİŞEHİR Memleket : ESKİŞEHİR Semt : Merkez / ESKİŞEHİR İlgi Alanı : RC Model Uçak - ESHAVK, Arazi Aracı, Doğa, Avaryum...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri