Arama sonuçlarınız

1. ck4x4

Satılık - 1994 Model Toyota Runner 3.0TD - SATILDI

Niyazi Abi merhaba, şimdilik ciddi bir alıcı çıkmadı, inşallah bekliyoruz.

2. ck4x4

Evet önde torsiyon çubukları, arkada helezonlar var
  3. ck4x4

Araç 82 binde iken Türkiye'ye gelmiş, geçmişini yine bu forum üzerinden bulabilirsiniz, diğer sahipleri de bu foruma üyeler onlara da sorabilirsiniz. 150 bin'de triger kayışını değiştirirken kayış üzerinde km yazıyordu 78bin'de değişmiş.

4. ck4x4

Arkadaşlar acil paraya ihtiyacım olmasından dolayı fiyatı düşmüştür, 30 bin liraya vereceğim aracı.
  5. ck4x4

Teşekkür ederim, ben çok severek kullandım, inşallah yeni sahibi de keyifle kullanır.

6. ck4x4

Niyazi Abi merhaba, hayırlısı abi, inşallah

7. ck4x4

Arada kaynadı galiba :) hiç ilgilenen yok mu?
  8. ck4x4

Arkadaşlar merhaba, Yeni girmiş olduğum bir ihale nedeniyle sıkışmış durumdayım, çok sevdiğim arazi aracım Toyota 4runner'ımı satmak zorundayım, site içine uygun fiyata vereceğim, toplamda 40 bin lira masraf yapmıştım, satmayı düşünmüyordum ancak site içinden isteyen arkadaşlara 34 bin liraya...
  9. ck4x4

Büyük Lastik Takmak

Ynt: Büyük Lastik Takmak Torsiyonlu araçlarda yükseltme kesinlikte büyük dert abi haklısın, hatta torsiyonlu aracın kendisi de dert bence

10. ck4x4

AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY

Biyodizel tarifini veriyorum: :) 1 litre atık bitkisel yağ, 3.5 gr sodyum hidroksit, 200 ml ispirto, 2 tablet aspirin

11. ck4x4

Ankara da değişik Off-Road Malzemeleri

Ynt: Ankara da değişik Off-Road Malzemeleri takip
  12. ck4x4

Yerleşimden uzak yerde uzun süreli kamp için gerekenler nelerdir ?

Ynt: Yerleşimden uzak yerde uzun süreli kamp için gerekenler nelerdir ? Mesut Bey Merhaba, Hamuru nemli bir bez içerisinde küçük bir cezvede saklayabilirsiniz, soğutacak bir yer bulursanız mesela akarsu gibi bir poşet içinde suda bekletin, diyelimki öyle bir yer yok o zaman hamur çok ekşirse...

13. ck4x4

Yerleşimden uzak yerde uzun süreli kamp için gerekenler nelerdir ?

Ynt: Yerleşimden uzak yerde uzun süreli kamp için gerekenler nelerdir ? Merhaba, Kamp yapacağınız yere gelmeden önce bir fırından ekmek hamuru alın ve bu hamurdan bir avuç bir sonraki gün için ayırın, aynı gün içerisinde o hamurla ateş üzerinde bir tava ile bazlama yapabilirsiniz, bir sonraki...
  14. ck4x4

Duster Gizli Ön Vinç Seyyar Arka vinç Uygulaması

Ynt: Duster Gizli Ön Vinç Seyyar Arka vinç Uygulaması Ankara'da Adnan usta (hidrosan ticaret) vinç gizleme konusunda ustadır, Discovery II'de plaka arkasına gizledi, TUVde dahi fark etmediler. Şu anda 4runner'ım için kendisine vinç taktırıyorum. Telefonunu isteyen arkadaşlar bana mesaj atabilirler.
  15. ck4x4

ARB Air locker hakkında bilgi

Merhaba, 94 Model Toyota 4runner 3.o TD LSD kilitli aracıma %100 kilit taktırmak istiyorum ancak sürekli ya da otomatik kilitler tercihim değil, bu nedenle ARB'nin Air Locker ürünü üzerinde durmaktayım. Bu ürünü daha önceden kullanan arkadaşlardan görüşlerini alabilir miyim, ürünü tavsiye...

16. ck4x4

Defender mı, Discovery mi? Yardım istemekteyim.

Ynt: Defender mı, Discovery mi? Yardım istemekteyim. Disco I V8 ile hem Defender'ın arazi performansını hem de disco TD5'in gücünü yakalayabilirsiniz, her iki aracı da kullanmış biri olarak size tavsiyem Disco I V8 almanızdır. TD5 çok masraflı ve arazi koşullarında makyajından dolayı sıkıntı...
  17. ck4x4

31 10,5 15 achilles mt sıfır ucuz lastik

Ynt: 31 10,5 15 achilles mt sıfır ucuz lastik 33x10.5x15 için takipteyim
  18. ck4x4

Çalıntı Jeep ZJ

Ynt: Çalıntı Jeep ZJ Geçmiş olsun, bende 94 4runner var, geçen ay kasko yaptırdım 1400 liraya, her sigortacı yapmaz ama biraz rica ederseniz yapıyorlar, hele ki 4runner Türkiye'de neredeyse hiç yedek parçası olmayan bir araç, bunu bile yaptıklarına göre, jeepleri kolaylıkla yapmaları lazım.

19. ck4x4

4.2 diesel lc ile vx100 arasındaki fark nedir?

Ynt: 4.2 diesel lc ile vx100 arasındaki fark nedir? 3.0 TD 4runner kullanıyorum, 33x12.5x15 BFG AT lastiklerle turbosunda arıza olmasına rağmen 55 kuruş yakıyor, arazi dışında ben de 4x2 kullanıyorum, eğer turbo sağlam olsaydı Tuğsan Bey'in verdiği değerlere çok rahat ulaşabilirdim. haftaya...
  20. ck4x4

Satılık Defender 110 87 Model

Ynt: Satılık Defender 110 87 Model Sağol Abi, Ankara'dan bir balıkçıya :) bu çevreden değil kendisi

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri