Arama sonuçlarınız

1. ck4x4

Satılık Defender 110 87 Model

Ynt: Satılık Defender 110 87 Model Evet dun verdim, arac satilmistir, Tesekkur ederim

2. ck4x4

TÜV 15.01.2012 itibariyle KUSUR TABLOSU

Ynt: TÜV 15.01.2012 itibariyle KUSUR TABLOSU Kesinlikle, Avrupa Birliği standartları uyumlaştırması doğrultusunda artık motor da yedek parça sayılıyor.
  3. ck4x4

Ynt: Satılık Defender 110 87 Model Teşekkür ederim, inşallah. Vinci çıkardım şu anda 16500'e veriyorum, diğer arabaya baya masraf yaptım artık satmam gerekiyor.

4. ck4x4

Ynt: Satılık Defender 110 87 Model Şehir içinde de kullanabileceğim bir dizel araç aldığımdan dolayı satıyorum. Nedenine gelince: Öncelikle Defender'a daha güçlü bir motor atmayı düşündüm, dizel motor atmak neredeyse imkansız, V8 Discovery motoru atalım dedim, TUV işlemleri dahil 12bin...
  5. ck4x4

Ynt: Satılık Defender 110 87 Model 21500 TL DÜşünüyorum, warn vinç ile birlikte vereceğim, ciddi düşünüyorsanız pazarlık payı vardır.

6. ck4x4

Ynt: Satılık Defender 110 87 Model Abi sendeki hali ile aynı, yazıların bile duruyor :)

7. ck4x4

Ynt: Satılık Defender 110 87 Model Merhaba, Uyarı için teşekkür ederim. Aşağıda resimleri iletiyorum, ilgilenenler benimle iletişime geçebilirler. 0532 578 02 07
  8. ck4x4

Merhaba, Üç ay önce Bülent Bey'den (kokteknik) almış olduğum Defenderımı satıyorum. Araç iyi durumda tüm bakımları yapıldı, ek olarak üzerine 9500 Warn vinç taktım, plaka Ankara olarak değişti. İlgilenen arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler. Selamlar Cem
  9. ck4x4

Defender Arıyordum - Ford Explorer Buldum

Ynt: Defender Arıyordum - Ford Explorer Buldum Merhaba, Aracım satılıktır, ben de Bülent Bey'den aldım üç ay önce, şimdi farklı planlarım olduğu için satıyorum, ilgilenirseniz görüşelim: Selamlar Cem

10. ck4x4

Puma Motor Bu ise çok uygun fiyat

Ynt: Puma Motor Bu ise çok uygun fiyat Teşekkür ederim, genel bakım dışında bir şey yaptırmama gerek kalmadı, Bülent Bey gerçekten çok iyi bakmış araca. Bildiğim kadarıyla İstanbul'da İTU, diğer şehirlerde ise Makine Mühendisleri Odası proje ile değişimine izin veriyor, zaten 9 koltuklu olan bu...

11. ck4x4

Puma Motor Bu ise çok uygun fiyat

Ynt: Puma Motor Bu ise çok uygun fiyat Merhaba, Foruma yeni katılıyorum ancak uzun süredir takip etmekteydim. Yaklaşık bir ay önce Sivas'tan Bülent Bey'den(kokteknik) 87 model Benzinli Defender 110 satın aldım, şimdi Ankara'da Puma motor taktırmayı düşünüyorum, Ankara'da tanıdığınız daha...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri