Arama sonuçlarınız

1. Galdor

Lastik Seçimi

Merhaba, Kısmetse çok yakında Frontera'ma kavuşuyorum. Şimdiden donanımla ilgili alacaklarımı liste haline getirmeye başladım. Ancak lastik seçimi konusunda kararsız kaldım. Sizlerede danışmak istedim. Acaba sizce KUMHO ROAD VENTURE SAT http://www.kumho.com.tr/index.php?id=124000 lastikler...

2. Galdor

Sahibinden.com'daki Saçma İlanlar...

Ynt: Sahibinden.com'daki Saçma İlanlar... Kesinlikle tüm yazılanlar doğru olmakla beraber birde şöyle bir durumu gözlemledim. Mesela bir ilan var fiyat ortalama bir pazarlıkla makul rakamlara çekilebilir gibi duruyor. Aracın fotoğraflarına bakıyorsunuz araç temiz duruyor. Satıcı ile görüşüp...
  3. Galdor

Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler Evet ilk kez 4x4 alacağım. Fakat uzun süren araştırmalar sonrasında Frontera'ya karar verdim. Off-road yapmak gibi bir düşüncem şimdilik yok. Hafif arazi ve şehir içi kullanımı için 97 -98 Frontera 2.2 lere bakıyorum. Temiz, düzgün bir araç...

4. Galdor

frontera cam rüzgarlıgı yardım

Ynt: frontera cam rüzgarlıgı yardım Merhabalar, Bu cam üstüne kep dediğiniz eğer bu resimdeki ön cam üzerindeki aparat ise bunu bende merak ediyorum. Fiyatı nedir nerelerde vardır ?
  5. Galdor

Opel Frontera İçin Şnorkel Uygulaması

Ynt: Opel Frontera İçin Şnorkel Uygulaması Snorkel, işçilik ve diğer tüm malzemelerle; eğer sakıncası yoksa toplam ne kadara mal olduğunu paylaşabilir misiniz acaba ?

6. Galdor

Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler Merhaba, İstanbul'da tanıdığınız Frontera'yı gerçekten bilen ve araç alırken yardımcı olabilecek işinin ehli usta var mıdır? Teşekkürler.

7. Galdor

Isuzu Fotoğraflarımızı Paylaşalım

Ynt: isuzu resimlerini paylaşalım Takip...
  8. Galdor

Frontera 2.2 almak istiyorum.

Herkese merhaba, Öncelikle kendimi tanıtayım. Ben Çanakkale'de yaşayan bir biyoloji öğrencisiyim. Uzun zamandır çeşitli 4x4 araçlar hakkında araştırma yaptım. Lada Niva'dan tutun Land Rover Dicovery I lere kadar neredeyse 10.000 - 17.000 Tl aralığında satılan tüm arazi araçlarını gittim gördüm...
  9. Galdor

Land Rover Discovery I Mpi Arıyorum !

Ynt: Land Rover Discovery I Mpi Arıyorum ! Hayır sanırım yanlış anlaşıldım bu forumdaki insanlar birçok kişiye araç bulma konusunda fikir vermiş ve tavsiyelerde bulunmuşlar. Hatta sizin de aracınızı ararken buradan almış olduğunuz tavsiyeleri dikkatle okudum. Bugün Atatürk Oto Sanayi 'den Nesim...

10. Galdor

Ynt: Land Rover Discovery I Mpi Arıyorum ! Gördüğüm kadarıyla herkes araçlarından memnun. Baksanıza hiç satmak isteyen yok. :) Tabi bu benim için her ne kadar sabır sınayan bir durum olsa da; araçlarından memnun olan araç sahipleri ve bu aracı almak isteyen benim gibi müstakbel araç sahipleri...

11. Galdor

Ynt: Land Rover Discovery I Mpi Arıyorum ! Evet sahibinden vb. siteleri düzenli kontrol ediyorum. Fakat belki geçmişi hakkında bilgi sahibi olunan düzgün araçlardan bilen, tanıyan vardır. Bu sebepten bu başlığı açtım. Umarım forum aracılığıyla bir araç sahibi olabilirim. Hem araç güvenilir bir...
  12. Galdor

Discovery I V8 Çok Üzer mi ?

Ynt: Discovery I V8 Çok Üzer mi ? Aslında küçüklüğümden beri Niva'ları çok severim fakat özellikle ucuz modifiye edilmesi ve gerektiğinde tofaş parçaları uygulanabiliyor olmasından olsa gerek fiyatları çok yüksek. Zaten kaportaları 2 yaşından itibaren çürümeye başlıyor. Araçların %90 ' ı...

13. Galdor

Merhaba, Land Rover Discovery I Mpi ; manuel vites, Lpg'li 15.000-18.000 tl fiyat aralığında, temiz, düzgün bir araç arıyorum. Çanakkale ve İstanbul çevresinde olursa bire bir görüşmemiz çok daha rahat olacaktır. İlginize teşekkürler.
  14. Galdor

Ynt: Discovery I V8 Çok Üzer mi ? Sizin aslan gerçekten çok yakışıklı ancak şu an benim için zaten araç lüks iken off-road için donanım satın almak ve v8 in yüksek vergi - yakıt ihtiyacını karşılamak imkansız gibi gözüküyor. Ama insanız işte hep daha iyisi daha güzeli olsun istiyoruz. Lada...
  15. Galdor

Ynt: Discovery I V8 Çok Üzer mi ? Mesajınız için teşekkürler fakat ben yeni üye statüsünde olduğum için geri dönemiyorum size aracınız için görüşmek isterim fakat mail yada telefonla görüşmemiz mümkün mü ? Birde aracınızın genel bilgilerini veya fotoğraflarını görebileceğim bir link var mıdır...

16. Galdor

Ynt: Discovery I V8 Çok Üzer mi ? Bu vergi şartlarında sanırım MPI modellere yönelmek benim için mantıklı olacak gibi gözüküyor. Zaten çok ağır off road yapmak gibi bir niyetim yok. Fakat yakıt konusu hakkında MPI kullanıcısı olanların açıklamalarına ihtiyacım var. Sizin araçlarınız km de kaç...
  17. Galdor

Merhaba, Ben Çanakkale'de yaşayan bir Biyoloji öğrencisiyim. Uzun zaman Lada Niva'larla ilgilendim fakat çok kötü durumdaki araçlara çok yüksek meblağlar istenmesi yüzünden madem bu kadar parayı veriyorum o zaman değecek bir araç olmalı düşüncesiyle daha konforlu araçlara yöneldim. Suzuki...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri