Arama sonuçlarınız

1. sdkbrckmk

Liberty Geri Görüş kamerası

mutlaka resimli geri bildirim bekliyoruz haberin olsun :smiley:

2. sdkbrckmk

2005 Jeep Liberty 3" Yükseltme Ve Kumho At51 Uygulaması

Gürcan kardeş eline sağlık güzel ve açıklayıcı bir çalışma olmuş . dizel ve benzinlilerde yükseltme kiti açısından farklı olmasının temel sebebi iki aracın motorlarının farklı olması dolayısıyla FARKLI AĞIRLIKTA olmasıdır.Bunu dengelemek amaçlı yaylar farklılaşıyor. bu araç için genelde 2-3"...
  3. sdkbrckmk

3.7 Ile Ilgili Yardım

doğru soyluyorsun ben orjınal jant üzerinden düşündüm. 3" yükseltme baya ciddi bir yükseltme, tebrik ederim yani :) ben 2" düşünüyorum aslında, siz full kit mi aldınız ,yada sadece araca uygun ön arka yay mıdır, yani uygulamanız nedir :) bu arada yükselince durum nasıl, sallanma vs. fazla...

4. sdkbrckmk

3.7 Ile Ilgili Yardım

lastik olarak ne almıştııınız? 3" yükseltmenize rağmen 245 70 16 ölçülerinde sürtme yaptı öyle mi? ilginç yani hiç beklemezdim sürtme olmasını. nasıl bir çözüm buldunuz?
  5. sdkbrckmk

3.7 Ile Ilgili Yardım

gürcan kardeş hayırlı ugurlu olsun bir atılım , atraksiyon yapmışsın :smiley: konuyu önceden konuşmuştuk seninle :smiley: yükseltme ile ilgili before and after adı altında bir resim çalışması bekleriz :smiley: birde kit olarak ne aldın , link atabilir misin? spacer var mı ? lastikte...

6. sdkbrckmk

2005 3.7 Liberty Lastik Seçimi Konusunda Yardım

benim amacım ise, "güzel görüntüyü en sağlıklı şekilde almak." çünkü hafif çaplıda olsa araziye girdiğimde benim yanımda , güzellikten çok ekipman kalitesi olacaktır. get ile yükseltmek konforunuzu düşürecektir. arac sağlığı konusuda tartışılır... aracı bu şekilde yükselteceksem , yükseltmem...

7. sdkbrckmk

2005 3.7 Liberty Lastik Seçimi Konusunda Yardım

benim aracımda 17inc jantlara sahip.üzerindeki lastikler aynı seninki gibi, 235-65-17. bu jant ile ,kitsiz daha büyük lastik alırsan bazı durumlarda lastik mutlaka sürtme yapar.(rahatsız eder) aracı bende bir miktar yükseltme yapmak istiyorum. bunuda sadece lastik olarak yapma şansım yok...
  8. sdkbrckmk

Uyku Tulumu Hakkinda Fikir.

HUSKY ENJOY -26C UYKU TULUMU : : www.everestoutdoors.com Thermarest Z-lite Sol Mat 039 - n11.com Bu iki malzeme ile 3 mevsimde sıcaklarsınız diye düşünüyorum :)) kışı geçirmek için gayet ideal bir seçim olacaktır, ayrıca ucuz malzemeye yönelip sonrasında 2-3 kere almaktansa bu malzemeleri...
  9. sdkbrckmk

Arac Tabanı Su Alıyor ??

tşk ederim, problemlerimiz kesinlikle aynı değil. varsa önerisi olan bekliyorum...

10. sdkbrckmk

Arac Tabanı Su Alıyor ??

tekrardan merhaba, sorunumu tam olarak çözememekle beraber bir takıp bulgular elde ettim. aracım yağmurlu havalarda veya yıkanma esnasında kesinlikle su almamaktadır. ek olarak tüm kanallara bakıldı ve açık olduğu tespit edildi,bu noktada da problem yok. sadecce karın fazla olduğu yerlerde...

11. sdkbrckmk

Orçun Usta'dan Liberty Vinç Montajı

katılıyorum bende çok beğendim. ancak ben istanbulda değilim,900km uzaktayız :) bu bağlamda ustadan net bilgi alayım dedim,araçla gelip hadi bi görüşelim deme şansım olmaz :)
  12. sdkbrckmk

Orçun Usta'dan Liberty Vinç Montajı

öncelikli olarak elinize sağlık,çok hoş ve nazik gözükmekte :) anahtar teslim dediğinize göre,vinçde dahil gözüküyor fiyata.. peki biz istediğimiz vinç modeli seçsek , aynı şekilde uygulama yapabilir miyiz ? ikinci bir sorum,yapmış olduğunuz arac,makyajlı model değil(2002-2005),aynı sistemi...

13. sdkbrckmk

Cherokee 2.8 Crd Limited

abs ışığı ile ilgili durum için kronik bir problem duymadım ancak kendi aracımda motor arıza ışığı yanıyor. bunu daha oncee formda belırtmıstım, olay şu şekilde. sıfır rakımlı sehır merkezınden 1900 metre yukseklıge yoluculuk yapınca, rakım yukseldıgınde ışık yanıyor,şehire indiğimde tekrar...
  14. sdkbrckmk

Arac Tabanı Su Alıyor ??

arkadaşlar , jeep service'te tüm kanallar gözden geçirildi, herhangi br tıkanıklıkda tespit edilemedi. tüm kanallar açık. bakılması gereken yerlerde gözden geçirildi bir problem bulunamadı ve usta yorum bile getiremedi nasıl olabilir diye.. aklıma sonradan şu geldi, acaba -10 derece gibi...
  15. sdkbrckmk

Aile Çadırı Tercihi

Ynt: Aile Çadırı Tercihi merhabalar çadır konusuda eğer ileriye dönükte kullanma amacında iseniz,1 kere aldığınız bir malzemede çok ucuza kaçmamanızı öneririm. sonuç olarak ucuz malzemeler bilirsinizki zaman içerisinde daha pahallıya gelmekte. bu konuda deneyimlediğim ve konusunda profosyonel...

16. sdkbrckmk

Arac Tabanı Su Alıyor ??

Ynt: Arac Tabanı Su Alıyor ?? hımmm bende ön camın altında ızgaralardan şüpheleniyordum.ordu da jeep servisi mevcut değil bu sebeptendir baktıramadım. araçla biraz ilgili ustaların yapabileceği bir şey mi bu olay yoksa illede servis mi demek lazım ?
  17. sdkbrckmk

Arac Tabanı Su Alıyor ??

Ynt: Arac Tabanı Su Alıyor ?? yıkamıcada ahtapot salıyorlar arabanın içine 3-4 saatte kuruyor. ordu da servis yok :( hangi kanallardan bahsediyorsunuz? yerini biraz net aydınlatırmısınız :) tşk ederım
  18. sdkbrckmk

Arac Tabanı Su Alıyor ??

merhabalar araç jeep liberty 2.8 CRD,2006 ve esp li modeldir. aracın ustunde kar var ise ve soguktan bu kar donmuş ise, bu kar çözülürken aracın tabanı su alıyor, yani paspaslar ciddi anlamda ıslanıyor dolayısı ile döşemeyi söküp kurutma işlemi yapmak zorunda kalıyoruz. normal hava...

19. sdkbrckmk

Arıza Lambası, Liberty 2006, 2.8crd

Ynt: Arıza Lambası, Liberty 2006, 2.8crd bu her arıza uyarısı için gerçekleşen bir durum değildir,bu konuda sakın yanılmayın. bu ilginç bir durumdur. gerek sensör eskiliğinden gerek kirliliğinden, araç yüksek rakıma çıktığında ( yani basınç azalıp , oksijen azaldığında,bir diğer anlamda...
  20. sdkbrckmk

Arıza Lambası, Liberty 2006, 2.8crd

Ynt: Arıza Lambası, Liberty 2006, 2.8crd sensör sökülüp temizlendi. hava sensörü , sanayi adında akışmetre güzelce temizlendi. deniz seviyesi bir bölgeden 1900 metre rakımlı bır yaylaya çıktım hafta sonu. tam 1850 meterede iken ışık tekrar yandı. bir gece konakladım ve sabah aracı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri