Arama sonuçlarınız

1. Y

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Kemal bey bilgiler için teşekkür ederim. daha yolun çok başındayım bu karavan işinde... Hyundain bahsetmiş olduğunuz bu aracı yerine kendi otomobilimin(honda civic) arkasında çekebileceğim, eşim ve benim için yeterli olabilecek bir çekme karavan almak sanki daha...

2. Y

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Bekir bey merhaba,,, Size bir sorum olacak. takip ettiğim kadarıyla siz pejo marka bir aracı kendiniz camper karavan yaptınız. sizin ne kadar zamanınızı aldı ve size maliyeti ne kadar oldu? Bunu sormamda ki amaç, aynı model ve iç donanımı yakın olan hazır...
  3. Y

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) yazıyı eşime okutmayı başardım. hoşuna gitti.. bu yaz karavanla bir seyahat denemesi yapabiliriz demeye bile başladı..teşekkur ederim yazı için

4. Y

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) hoşbulduk TA2RX .. ilginize teşekkür ederim. ben yazıyı büyük bir zevkle okudum. Ancak henüz eşime okutmayı başaramadım >:(
  5. Y

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) herkese merhaba, ben ankaradan yusuf. bu zamana kadar kendi imkanlarımla yurt içi ve yurt dışında geziler yaptım. son bir kaç aya kadar karavan ile seyahat bana itici ve uzak gelmişti. ancak bu forma katılıp yazılanları okuyunca, karavan ile seyahatın sadece...

6. Y

Çekme Karavanımı Sipariş Ettim. etezcan

Ynt: Çekme Karavanımı Sipariş Ettim. Etezcan Karavanınız hayırlı olsun. ilk gezi nereye..

7. Y

Malta Gezisi-seyahati-turu Anıları

Ynt: Malta Gezisi-seyahati-turu Anıları Nisan 2014 te eşimle maltaya gitmiştim. Maltaya gitmişken bir günlüğüne sicilya ya da turla gitmiştik. malta her saati canlı, gezmek için güvenli bir ülke, coğrafik açıdan ülke demek biraz zor ancak dil okulları gece hayatı ve güzel sahilleri ile...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri