Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: off road araçlarınız için ekipman montaj ve bakım
eger yazılım firmasından alan adınızı yada domain adınızı alabilirseniz yazılımcı arkadaşlarımız var ilk etapta ücretsiz olarak baskı yaparız olmadı cüzii bir miktar için anlaşmanızı sağlayabilirim saygılarımla
Ynt: off road araçlarınız için ekipman montaj ve bakım
saygılar sevgiler sitenizi inceledim bikaç ayrıntıyı sizinle paylaşmak istiyorum özellikle ana sayfa üzerinde fiyat görünmesi hoş olmamış yazılımcınızı uyarın derimm
Ynt: sıfırdan deffender toplama
inşallah dileğin gerçekleşir dostum elindeki dökümanlar velii nimettir iyi sakla aylardır arayıpta bulamadığım şeyler :) etrafımda ekonomik bir deffender görürsem sana haber veririm
Ynt: deffender üstü çadır
evet var bende inceledim ama satış fiyatları oldukça yüksek benim amacım kendim üretip isteyen herkese sadece maliyetine herkese göndermek dolar üzerinden satışlardan bıktım biz dolar mahkumumuyuz isteğim şudur çadır isteyipte fiyat yüksekliğinden alamayan herkese...
saygılar çadır bezi konusu kolay nette 5 mevsim aleminyum çadır bezi var oradan alabiliriz yorumlarınız için teşekkür ederim çizimlere başlıyacağım
saygılar sevgiler evet istediğim çadır modelleri bunlar ama keşke elimizde iskelet çizimleride olsaydı neyse sağlık olsun birşekilde çizimleri tahmini olarak yapmaya çalışırım ilk çadırı yaptıktan sonra maliyeti neyse ama sadece maliyetine sizlerede yaparım saygılar
deffendir nasıl toplanır video ya bayıldım :D
http://www.youtube.com/watch?v=nEzRPXZt-uk&feature=related (1)
http://www.youtube.com/watch?v=MFCCIlZ_3uk (2)
selamlar saygılar deffender üztü çadır yapmak istiyorum bana beğendiğiniz amatör olmayan çadır önerisinde bulunabilecek varmı imalata başladıktan sonra resimlerini paylaşacağım eger begenen ve isteyen olur ise sadece ama sadece maliyetine isteyene yapmayı düşünüyorum amacım sıfır kar elinde plan...
Ynt: Yeni Defender'ım
allah nazardan saklasın kazasız belasız mutlu günlerde kullanmak nasip etsin sizden bir ricam olacak mümkünse bana araç üzerindeği bagajın ölçülerini verebilirmisiniz en-boy olarak planımda araç üstü çadır yapmak var kendime göre bir proje oluşturucam tekrar hayırlı olsun...
Ynt: Kemik Kanseri Konusunda Yardım
anladım dostum ben ankara 112 ambulans servisinde çalışıyorum yarın sabah ilk işim kim nerede nasıl yapıyor on araştırmak olacak enkısa sürede sana bilgi veririm tekrar geçmiş olsun
saygılar dostum öncelikle geçmiş olsun demek istiyorum yapay diz nakli derken nedemek istediğini biraz açabilirmisin anlatmak istediğin platin diz kapağımı bilgi verirsen sevinirim
Ynt: deffender kamp çadırı
verdiğiniz linkler gerçekende çok güzel teşekkür ederim ayrıca haklısınız araç üzeri çadırda hareketten herkes uyanabilir bence kamp çılığın zevkli yanıda bu rahat bir uyku yerine tilki uykusunda uyumak
selam deffender dostları size bir video paylaşmak istiyorum bi çadır gördüm ve aynısından yaptırmayı düşünüyorum fiyat olarak şimdi birşey söyleyemeyeceğim ama merak ediyorum bu çadırdan kaç kişi ister http://www.youtube.com/watch?v=bi57HERywMc&feature=related
kanımca arkadaşın aradığı şeyi buldum ben ofroad yerine trabzon a gitsin orda geleneksel formülaz yarışları oluyor mutlakaa bir takım onunla ilgilenecektir saygılarımla :-*