Arama sonuçlarınız

1. S

Küçük Dizel Motorların GÜÇLENDİRİLMESİ...

Ynt: Küçük Dizel Motorların GÜÇLENDİRİLMESİ... .

2. S

Bilgi ve görüşlerinize ihtiyacım var.

Ynt: Bilgi ve görüşlerinize ihtiyacım var. Ben de bunun otomatiğini arıyorumm :D
  3. S

Küçük Dizel Motorların GÜÇLENDİRİLMESİ...

Küçük Dizel Motorların GÜÇLENDİRİLMESİ Küçük dizel motorların (1,6 L ve altındakiler) box tuning ve chip tuning işlemleriyle güçlendirilmesi işlemiyle %25-30 hp ve tork artışı kolayca mümkün olabiliyor Malum vergi -mtv-ötv- vaziyetleri gereği küçük motorlu dizel araç kullananlar; Düşük vergi...

4. S

Bilgi ve görüşlerinize ihtiyacım var.

Ynt: Bilgi ve görüşlerinize ihtiyacım var. Bir cj 6 vardı buralarda 10-12 bine
  5. S

2012 MTV....4.0 L ve Üzerindeki Araçların Vergileri

Ynt: 2012 MTV....4.0 L ve Üzerindeki Araçların Vergileri 2014 de neler olacak bilen var mı?? yoksa 2013 de mi ???

6. S

Yeni mtv faciası

Ynt: Yeni mtv faciası Bence de Dastır almalı ;D 4 çarpı 4 ü de var.... İlgili topiklere bakın ... her şey yapıyo araç ayrıca araca da her bişey takıştırılıyo.... yükseltme yapan bile olmuş walla.... 1.6 benzinli (Galü beladan kalma atmosferik megan motoru).....1.5 dizel (kliyo motoru)...

7. S

KIA VENGA

Ynt: KIA VENGA yaklaşık 7 aydır soul (xtra) kullanıyorum sanırım venga ile aynı alt yapıya sahip soul dan son derece memnunum aracınızın motor ve şanzıman versiyonu hangisi ? özellikle paylaşmak istediğniz konular için yazabilirsiniz dizel aracıma box uygulaması ile performans artışı...
  8. S

Kia 1.6 CRDİ de BOX Tuning ile Performans Artışı

Ynt: Kia 1.6 CRDİ de BOX Tuning ile Performans Artışı konunun dikkat çekmemesi ilginç Çok yaygın olarak kullanılmakta olan 1.6 dizel motorların kolay modifikasyonlarla performans artışı bence çok önemli zira 100-125 hp aracın % 25 güç ve tork artışı şehir içi kullanımda çok olumlu etkiler...
  9. S

SOUL

Ynt: SOUL Araçlar güncel topikte kimse yok... Duster alıp onlara katılacağım bu gidişle ;D

10. S

KIA VENGA

Ynt: KIA VENGA 1387 defa okunmuş ...bir yanıt bile yok... konuyu açan da ...açmakla bırakmış aslında kia markasında bir durgunluk var eshefle karşılanmalı Duster gibi tüfek bir aracın topiklerine bakıp utanmalı bence kia ların sorunsuz ve kaliteli araçlar oluşu buradaki suskunluğun...

11. S

SOUL

Dışardan küçük, içerden ferah şehir içi kullanım için uygun dış ölçüleri ile park yeri açısından da kullanışlı urban cross over grubundan BİR ARAÇ ... Nissan cube, citroen C3 picasso, Skoda Yeti, Kia Soul.... Amerikada benzinli versiyonları sevilen urban cross over tarzı araçlar...
  12. S

Toyota Urban Crusier

Ynt: Toyota Urban Crusier Dışardan küçük, içerden ferah şehir içi kullanım için uygun dış ölçüleri ile park yeri açısından da kullanışlı urban cross over grubundan... Nissan cube, citroen C3 picasso, Skoda Yeti, Kia Soul.... Amerikada benzinli versiyonları sevilen urban cross over tarzı...

13. S

1.6 CRDİ -Kia, Hyundai- Dizel Motorda BOX Tuning ile Performans Artışı

Kia 1.6 CRDİ de BOX Tuning ile Performans Artışı Arkadaşlar 2012 Model Kia Soul X tra (1.6 CRDI, 6 ileri otomatik, 128 Hp 260 Nm) Aracıma box tuning uyguladım. Aynı motor bir çok kia (Ceed...) ve hyundai (İ30....) araçta kullanılmaktadır. İlgilenen arkadaşlarla konuyu paylaşabilirim sevgiler...
  14. S

Kia 1.6 CRDİ de BOX Tuning ile Performans Artışı

Arkadaşlar 2012 Model Kia Soul X tra (1.6 CRDI, 6 ileri otomatik, 128 Hp 260 Nm) Aracıma box tuning uyguladım. Aynı motor bir çok kia ve hundai araçta kullanılmaktadır. İlgilenen arkadaşlarla konuyu paylaşabilirim sevgiler sarp
  15. S

Kaç Kişi "Kia" Kullanıyor?

Ynt: Kaç Kişi "Kia" Kullanıyor? 1 - ByEscobar (EREN) Sportage 1997 Denizli 2 - figo (ÖMER) Sorento 2006 Ankara 3 - srknata (SERKAN) Sorento 2006...

16. S

Acil yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar , sizce alınırmı ???

Ynt: Acil yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar , sizce alınırmı ??? satıcının ön aks la ilgili verdiği bilgi manidardır... sitedeki yorumları inceleyin prins ve diğerleri arasındaki mukayeseyi yapmak açısından ... malum sitede 89112988 numaralı ilana bakın...sağlam nir servise göstermek...
  17. S

Ynt: Acil yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar , sizce alınırmı ??? Burdan görüldüğünce aracın ağır rutin bakımları yapılmamış... bu ciddi masraf çıkaracaktır alt sınır 4000....(8000 i bulabilir...sürpriz olmaz...) Atiker sistem çok uygun olmayıp ....ilerde prins ile değişim gündeme...
  18. S

Ynt: Acil yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar , sizce alınırmı ??? Daha temiz araçlar bulunabilir... söylendiğinden daha büyük arıza ve masraf çıkarabilir ...

19. S

ŞANLIURFA OFFROAD

Ynt: ŞANLIURFA OFFROAD Sevgili Serhat Urfaya hoşgeldin, tel yanısıra adres bilgilerini de ulaştır ne üzre çalışıyorsun ?? işyeri vs... sevgiler Sarp
  20. S

Yılın En Güvensiz Arazi Aracı: Dacia Duster

Ynt: Yılın En Güvensiz Arazi Aracı: Dacia Duster Tüm puanları 100 olsa Testden 5 tam puan alsa Bu aracın güvenli ve sağlam olduğuna inanırmısınız ?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.