Arama sonuçlarınız

1. S

96 MODEL ZJ arıyorum sizce bu araçlar nasıl?

Ynt: 96 MODEL ZJ arıyorum sizce bu araçlar nasıl? Yunus Bey Araç 1996 1997 mi ? 5.2 sanırım... Araç İzmirde mi ?? ayrıntılar nasıl km ? amerika/avrupa ? LPG vs ?? teşekkürler Sarp

2. S

Cherokee Almak İsteyenler İçin WJ ZJ XJ Gerekli Bilgiler

Ynt: Cherokee Almak İsteyenler İçin WJ ZJ XJ Gerekli Bilgiler Arkadaşlar, ACİLEN Temiz bir ZJ arıyorum... Amerikan versiyon, tüp takılmamış tercihim... Aşağıdakiler alternatiflerdir...muhtemelen 1 hafta içinde birini alacağım... Lütfen görüşlerinizi yazarmısınız çok çok teşekkürler Dr Sarp G...
  3. S

96 MODEL ZJ arıyorum sizce bu araçlar nasıl?

Ynt: 96 MODEL ZJ arıyorum sizce bu araçlar nasıl? Arkadaşlar, ACİLEN Temiz bir ZJ arıyorum... Amerikan versiyon, tüp takılmamış tercihim... Aşağıdakiler alternatiflerdir...muhtemelen 1 hafta içinde birini alacağım... Lütfen görüşlerinizi yazarmısınız çok çok teşekkürler Dr Sarp G...

4. S

Ynt: Cherokee Almak İsteyenler İçin WJ ZJ XJ Gerekli Bilgiler "ne yapacağınız, nasıl kullanacağınız, tek araç-2. araç gibi unsurlar önemli...." Ağzın bal yesin ne güzel söylemişsin Levent Hoca... Geçen yıl yine gezenbilirde yazışmış ve tel ile de görüşmüştük...çok faydalı enformasyonlar...
  5. S

Ynt: Cherokee Almak İsteyenler İçin WJ ZJ XJ Gerekli Bilgiler Levent Hoca nerelerdesinn ? Araç alma zamanı... ama öğüt almak lazım... 97-98-2001-2002 ?? ZJ-WJ ? 4.7-5.2-5.9 ? 20-25 liraya 97 5.2 mi ? 25-30 liraya 98-5.9 mu ? 30-32 liraya 2001 4.7 mi ?? çıkamadım işin içinden

6. S

2012 MTV....4.0 L ve Üzerindeki Araçların Vergileri

Ynt: 2012 MTV....4.0 L ve Üzerindeki Araçların Vergileri 2012 sonunda yürekler tekrar çarpacak mı ?? 30 a aldığımız aracı 1yıl sonra 10 liraya satlığa çıkarmayalım diyorum ;D

7. S

Ynt: 2012 MTV....4.0 L ve Üzerindeki Araçların Vergileri Arkadaşlar, eski model ve büyük motor hacimli araçlara dehşet vergiler planlandığı doğru mu ? bu yönde ciddiye alınası işaretler var mı ? yoksa şehir efsanesi mi ? eğer dogru ise ne nezaman ???? sevgiler Sarp
  8. S

Ynt: Cherokee Almak İsteyenler İçin WJ ZJ XJ Gerekli Bilgiler 2012 MTV leri belli olduktan sonra 98 Model bir 5.9 a daha bir alıcı gözle bakmaya başladım. Ancak fiyatları da yüksek...temiz olduğunu iddia edenler 25-26 nın üstünde Bu 5.9 lar neden tutulur ....tavsiye edilir mi .... görüş...
  9. S

Ynt: 2012 MTV....4.0 L ve Üzerindeki Araçların Vergileri Arkadaşlar çok teşekkürler Rakamlar korkunç....bu indirim hadisesi bi nebze rahatlatıcı oldu....

10. S

Ynt: 2012 MTV....4.0 L ve Üzerindeki Araçların Vergileri Bilgilendirme için çok teşekkürler bu bağlamda almayı düşündüğüm 2001 model 4.7 WJ bu durumdan faydalanır mı ? görünen vergisi 3483 lira-yıllık- teşekkürler Sarp

11. S

Ynt: 2012 MTV....4.0 L ve Üzerindeki Araçların Vergileri Sevgili Hasan bu benim bildiğim bi konu değil bu dilekçe nereye verilir maliyeye mi ?
  12. S

Ynt: 2012 MTV....4.0 L ve Üzerindeki Araçların Vergileri Araç 1 yıl daha yaşlanıyor ....ancak vergisi artıyor... şizo edici bir paradox şimdi şizo edici bir çift çıkışlı durum; daha eski model 5.2 , 5.9 ZJ lara mı bakmalı ? ya da daha yüksek model bir dizele mi ? 2.7 crd WJ ler.... oysa...

13. S

Arkadaşlar 2012 MTV oranları belli oldu. http://www.motorlutasitlarvergisi.com/ 4.0 litre ve üzeri araçlarda 97 ve önceki modeller....1353 Lira-yıl 98-2001 Model....3483 Lira-yıl 2002-2006 Model....7744 Lira-yıl 2006 ve üzeri Modellerin MTV sini yazmaya elim varmadı..... siz yukarıdaki...
  14. S

Ynt: Cherokee Almak İsteyenler İçin WJ ZJ XJ Gerekli Bilgiler Bu topiği güncel tutmalı arkadaşlar arka sayfalara düşmemeli Ben de bir 4.7 WJ (2001-2002) arayışı içindeyim şu günlerde ama çok temiz bir 5.2 yada 5.9 u da gözden uzak tutamıyorum Levent beyin engin tecrübelerinden faydalanmak...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.