Arama sonuçlarınız

1. mecnunbalci

Defender Le İlk Adımlar

Ynt: Defender Le İlk Adımlar 2500 motorla 60 bg miş benim 1000 motorlu Suzukim bile 61 bg. sevinsem mi?

2. mecnunbalci

satilik aksesuar

Ynt: Satilik Aksesuar inşallah
  3. mecnunbalci

satilik aksesuar

Ynt: Satilik Aksesuar ben ona özel mesajda da dedim zaten senin aracı karşılamaz benim araç diye. dediğin gibi diri görünüyor. benim araç da samurailer arasında en dolusu. sahibindende 22500 yazanlar var. benimki kadar dolu da değil. bende 19000 yazdım. piyasaya göre fiyat yani. bir an önce...

4. mecnunbalci

satilik aksesuar

Ynt: Satilik Aksesuar bu arada oğuzhan hocanın araç fiyatı nedir?
  5. mecnunbalci

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşgeldiniz

6. mecnunbalci

satilik aksesuar

Ynt: Satilik Aksesuar yahu suzuki mi demeyin. zaten kiadan yana ucundan döndük. takas tekliflerimiz devam edecek.

7. mecnunbalci

Defender Le İlk Adımlar

Ynt: Defender Le İlk Adımlar geçenlerde trabzonda böyle sarı bir araç vardı. kupası tamamen çürük diye yazmıştı. ona benziyor.
  8. mecnunbalci

satilik aksesuar

Ynt: Satilik Aksesuar bulamadınız bana bi grand cherokee takası. bulsaydınız almıştım sepeti.
  9. mecnunbalci

Cendere Köprüsü-şeytan Köprüsü-arsemia Ören Yeri-adıyaman

Ynt: Cendere Köprüsü-şeytan Köprüsü-arsemia Ören Yeri-adıyaman sağolun.

10. mecnunbalci

Satılık Miidland Araç Telsizi 150 Tl

Ynt: Satılık Miidland Araç Telsizi 150 Tl takip

11. mecnunbalci

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşgeldiniz
  12. mecnunbalci

Ynt: Cendere Köprüsü-şeytan Köprüsü-arsemia Ören Yeri-adıyaman sağolun. Nemrut turu da var paylaşılacak ama fotoğrafları bulmam lazım.

13. mecnunbalci

Ynt: Cendere Köprüsü-şeytan Köprüsü-arsemia Ören Yeri-adıyaman Kilo fazlasından dolayı tırmanma sırasında epey bi nefes sıkıntısı yaşadım ;D
  14. mecnunbalci

Ynt: Cendere Köprüsü-şeytan Köprüsü-arsemia Ören Yeri-adıyaman Arsemia Ören Yeri'ne girdikten sonra Suzuki'yi park edip yaya devam ediyoruz. Hakim ve kayalık bir tepe üzerine kurulu yerleşke için patikamızı ve taştan merdivenleri takip ediyoruz. Dağın içine doğru açılmış dehlizler var ve...
  15. mecnunbalci

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde bulunan eski Gerger(Adıyaman'ın ilçesi) yolu üzerinde yer alan tarihi Cendere Köprüsü'ne gittik. Suzuki için suya girme fırsatı da olur düşüncesiyle akarsu yatağına indik. Bir fotoğraf çekimi sonrasında suyun derinliği, dipte çukur olup olmadığı kontrolü ve güzergah...

16. mecnunbalci

92model Blazer 4.3 Motor Araç Biraz Yorgun Gibi Alınırmı 13.500 E

Ynt: 92model Blazer 4.3 Motor Araç Biraz Yorgun Gibi Alınırmı 13.500 E yüksek ihtimal kia sportage ile değiştireceğiz araçları. ben aracı izmir den aldım. istanbul üzeri adıyamana geldim. bir sıkıntı yok araçta. o kadar bakımdan geçti. kia nın sahibi aracı beğenmiş, adıyamandan maraşa...
  17. mecnunbalci

Ynt: 92model Blazer 4.3 Motor Araç Biraz Yorgun Gibi Alınırmı 13.500 E ben bakıyorum da hocam onlar bakmıyor ;D takasa evet diyenlere takas yapalım mesajı yolluyorum. kabul edilmiyor. sahibindende satışta benim araç. takas da olur dedim bende. bakalım takasla belki bi 97 kia sportage la...
  18. mecnunbalci

Ynt: 92model Blazer 4.3 Motor Araç Biraz Yorgun Gibi Alınırmı 13.500 E sahibindende bir araç var 95 model 150.000 de 16,000 TL fiyatlı. 4.3 lt vortec motorlu. dediğiniz rakamlarda yakışı varsa alınabilir bir araç o zaman. bende aracımı satışa çıkardım. takasa evet derse ki inşallah der...

19. mecnunbalci

satilik aksesuar

Ynt: Satilik Aksesuar bende Suzuki'mi satışa çıkardım. sahibindene koydum.
  20. mecnunbalci

Custom Buggy Yapmak

Ynt: Custom Buggy Yapmak 650 cc motorlu susuz fiat 126 bis motorunu şanzımanıyla kullanırsanız sorunsuz uygularsınız. arkadan motorlu 26 beygir 2 silindir araç sahibi olursunuz. şanzımandan çıkan mafsallı aks kolları sayesinde de arkalarda da önlerde yapacağınız salıncaklardan...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri