Arama sonuçlarınız

1. mecnunbalci

Arabalı Bi Yardımsever Yok Mudur

Ynt: Arabalı Bi Yardımsever Yok Mudur cem uludinç, asıl senin yaptığın ayıp. avatarında rakım:buzlu olsun demişsin. bu rakıya hakarettir. rakıya buz konmaz. rakı da, suyu da, bardağı da buzdolabında durur hepsi soğuk olarak kullanılır. buz acemi işidir. ayıp hiç yakıştıramadım. çocukluğumdan...

2. mecnunbalci

Ynt: Arabalı Bi Yardımsever Yok Mudur ben adıyaman gerger deyim. nemruta da yakınım. av olur, balık olur beklerim.
  3. mecnunbalci

Ynt: Arabalı Bi Yardımsever Yok Mudur adıyamanın merkezinde şehir şebeke suyu hala temiz ve buz gibi akar. içilmesi de hoştur. benim olduğum yer 105 km uzaklıkta gerger ilçesi ve biz susuzluk çekiyoruz hoca. su da içilmiyor. burada dağlık virajlı ve toprak yollar çok. işimizi görsün diye Suzuki...

4. mecnunbalci

Yeni Başlıyotuz

Ynt: Yeni Başlıyotuz motor sürmeyi bilmiyorsanız, ders alarak A2 ehliyet almalısınız önce. sonrasında bütçenizi, gideceğiniz veya düşündüğünüz güzergah ve rotaları paylaşırsınız. cross motor kullanabiliyor musunuz? onu test edersiniz. yanınıza alacağınız techizatı belirlersiniz. body armor...
  5. mecnunbalci

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu çekme ve motokaravan kullanan arkadaşlarla organize olup beraber tatiller yapabilirsiniz. tek başına da gezmek isterseniz muhtemel rotalarınızı paylaşırsınız konaklama yapabileceğiniz, güvenle kamp kurulacak yerler hakkında önceden bilgi edinmiş...

6. mecnunbalci

Ynt: Arabalı Bi Yardımsever Yok Mudur yahu Niyazi hoca o muhabbeti beraber yaptık senle ve benim yazışmamızdan dolayı bir sıkıntım yok. sıkıntısı olan konuyu başlatan hanım. lafım onadır sana bana değil. rahat ol hocam. yazmış ya mesajında

7. mecnunbalci

Bros Project Garage - Özel Yapım

Ynt: Bros Project Garage - Özel Yapım 2,5 ay da oldu ama web sitesini yapan firma internete mektupla bağlanıyor demek ki bu kadar uzun sürdüğüne göre ???
  8. mecnunbalci

Ynt: Arabalı Bi Yardımsever Yok Mudur yahu arkadaşlar ben gezenbilirin tamamını dolaştım da bu hanımefendinin konusuna yorum yapmak için izin kağıdı formunu bulamadım. ayıp ettik konusuna izinsiz yazı yazmakla. horozdu, pitbulldu derken konunun içine etmişiz tüh. daha muhtar onaylı ikametgah da...
  9. mecnunbalci

Birinci Dünya Savaşı’na Neden Girdik?!

Ynt: Birinci Dünya Savaşı’na Neden Girdik?! erkin hoca bu muhalif yapıdaki kişilerin içerisinde izahate değer gördüğüm çok kişiyle tartıştım. karakter ve hareket şemanızı biliyorum. sorduğunuz sorulara cevaplar vermiş miyim? evet vermişim. ben sorular sormuş muyum? evet ama cevap alabilmiş...

10. mecnunbalci

Çanta Önerileriniz

Ynt: Çanta Önerileriniz OUTDOORS COMMANDER 60 Lt 145.00 TL http://www.bydoga.com/outdoors-commander-60.html Karrimor Bobcat Sırt Çantası 65 Lt 224.90 TL http://www.bydoga.com/karrimor-bobcat-srt-cantas-65-lt.html

11. mecnunbalci

Ynt: Arabalı Bi Yardımsever Yok Mudur sesli düşünür gibi 3 düşünceyi de yazmışsın hoca ;D
  12. mecnunbalci

En Güzel Seriesi Seçiyoruz

Ynt: En Güzel Seriesi Seçiyoruz okuyunca üzüldüm :-[ ama Suzukime bakınca yüzümde bir gülümseme oluştu :) bende kalsa da sorun değil hoca, seviyorum aracımı ;D

13. mecnunbalci

Ynt: Birinci Dünya Savaşı’na Neden Girdik?! "ben bu dünya için yaşıyorum, ahiret diye bir şey yok" diyorsanız. İslama geçmek için gerekli 6 maddeden 5.si olan Ahirete iman için iman etmemişsiniz demektir. o zaman size İslamın 5 şartı da farz olmaz çünkü Müslüman olmamışsınız demektir. eğer bu...
  14. mecnunbalci

Ynt: Birinci Dünya Savaşı’na Neden Girdik?! kendini bilmeden ahkam kesiyorsa biri izahate gerek yoktur. tarih boyu yığınla Müslüman alimin eserlerini buluşlarını, modern bilim dediğiniz branşların temellerini ortaya koyanlar yine Müslümanlardı. sizin dediğiniz o elektroniğin bilgisayarın temeli...
  15. mecnunbalci

Ynt: Birinci Dünya Savaşı’na Neden Girdik?! okudum ve yazık dedim. öğrenilmiş çaresizlik sendromu halen bu kadar etkinliğini koruyormuş demek ki. yazılı tarihe bakın. medeniyet diye saymadığınız Osmanlının dışında kalan ülkeler mi medeni? medeniyet onların devam ettirdikleri yönetim şekli mi...

16. mecnunbalci

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhabalar ben Hacı Mecnun BALCI, 2012 de üye oldum ama bu sayfayı yeni gördüm ;D ziraat mühendisi olarak gıda,tarım ve hayvancılık bakanlığında adıyamanda çalışıyorum. 1986 Suzuki SJ410 kapalı kasa sahibiyim. kendime ait küçük bir hobi atölyem var...
  17. mecnunbalci

Ynt: Birinci Dünya Savaşı’na Neden Girdik?! şu an bile tüm dünya orta doğuda bir hakimiyet kuramamışken, Osmanlının sizin deyimle 300 yıllık hakimiyet göstermesi, tek cümleyle sanki uşak ın fethi gibi geçiştirilecek, her milletin yapabildiği sıradan bir durum veya vasat sayılacak bir olay da...
  18. mecnunbalci

Ynt: En Güzel Seriesi Seçiyoruz land değil de kare kasa cherokee düşünüyorum bundan sonra. ilk aracım clio ydu. sonra lada niva vardı. şimdi Suzuki. ibre bundan sonra 4x4 üzerinde kalacak inşallah. sonrası için bakalım kısmet. belki de yakıttan bunalmış bir kafa kafaya takas cherokee bulurum...

19. mecnunbalci

Ynt: En Güzel Seriesi Seçiyoruz Allaha şükür kısmından bizim ki. şeytan kulağına kurşun dedirtiyor şimdilik ;D
  20. mecnunbalci

Ynt: Birinci Dünya Savaşı’na Neden Girdik?! güzel hikaye. yalnız tarihi gerçeklikten yoksun çok şey var. en göze batan yanlış da adaları yunanlılara peşkeş çeken inönü için havai düzeltme yapılması. italyanlar hemen alırız umuduyla girdiği trablusgarb ta başarılı olamayınca Osmanlının elini...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri