Arama sonuçlarınız

1. mecnunbalci

İstanbulda Yasayan Haftasonları Cadır Deniz Tatiline Kaçan Aileler

Ynt: İstanbulda Yasayan Haftasonları Cadır Deniz Tatiline Kaçan Aileler egenin kuzeyinden bahsediyoruz hocam. kesinlikle sıcak olmaz. bundan emin olabilirsin ;D

2. mecnunbalci

İstanbulda Yasayan Haftasonları Cadır Deniz Tatiline Kaçan Aileler

Ynt: İstanbulda Yasayan Haftasonları Cadır Deniz Tatiline Kaçan Aileler kiralamak mantıklı değilmiş. zaten 2 kişilik çadır gittigidiyorda 40-45 TL. çadırı satın alıp gitmek daha mantıklı.
  3. mecnunbalci

Suzuki mi Satıyorum.

Ynt: Suzuki Mi Satıyorum. ben varım ama sj410 umu yılbaşında aldım. epey bi masraf ettim. maddiyatı harcadık. hayırlı satışlar demekten başkası elden gelmiyor.

4. mecnunbalci

En Güzel Seriesi Seçiyoruz

Ynt: En Güzel Seriesi Seçiyoruz biri Suzuki mi dedi? alakasız ama benim araç
  5. mecnunbalci

Arabalı Bi Yardımsever Yok Mudur

Ynt: Arabalı Bi Yardımsever Yok Mudur hocam onun doğası gereği hayvansal tavrı, doğal mecrası içinde olursa, misal keçilerde tekelerin kafa tokuşturması gibi sorun değil. bakış açısına ringe sokulmuş olanların doğal hayvansal tavırlarından, kendi iradeleri dışında sizin iradenizle faydalanmak...

6. mecnunbalci

Arabalı Bi Yardımsever Yok Mudur

Ynt: Arabalı Bi Yardımsever Yok Mudur tüvtürk muayenesi gibi hafif kusurdan sıratı geçerim hesabı ;D

7. mecnunbalci

Dağ Keçisi'nden Atom Karınca'ya :))

Ynt: Dağ Keçisi'nden Atom Karınca'ya :)) tarık bey bu konuda verilen cevaplar, konuyu maruzatından dolayı başlatana olmalıdır. zaten benim cevabım da ziraat mühendisi olan meslektaşımadır. sizinle bir alakası yok. lada nın övülmesi ile ilgili konularda yazışabiliriz.
  8. mecnunbalci

Samurai 1300 Motor Ve Sanzumanı Satılık

Ynt: Samurai 1300 Motor Ve Sanzumanı Satılık 1.3 motor ve şanzıman eğer motoru yükseltmek istersem, masrafıyla bana kaça patlar diye hesaplamak için fiyatı yazılabilirdi.
  9. mecnunbalci

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (off-road Araçları) 01-Hakan Irıklı - Suzuki Vitara 2000 - İstanbul. 02 - Murat Sayar.......... .(Suzuki Vitara-1993) İstanbul 03 - İlhami Özdemir........(Suzuki XL7-2006) Bolu 04 - İlker Musa..............(Suzuki Vitara-2000) İstanbul 05 - Okay...

10. mecnunbalci

1.6 Suzuki Vitara Jlx Hakkında Bilgi ?

Ynt: 1.6 Suzuki Vitara Jlx Hakkında Bilgi ? bende sj410 var ama ben araziden çıkarken 4H/4L den 2H ye aldıktan sonra geri geri gitmiyorum. manuel hub var. ben araçtan inip hub ları 4x2 ye getirip vitesi de 2H ye alıp devam ediyorum. yanlış mı yapıyorum?

11. mecnunbalci

Ynt: Samurai 1300 Motor Ve Sanzumanı Satılık liste halinde yazılsaydı iyi olurdu
  12. mecnunbalci

Ynt: Samurai 1300 Motor Ve Sanzumanı Satılık fiyat?

13. mecnunbalci

Dağ Keçisi'nden Atom Karınca'ya :))

Ynt: Dağ Keçisi'nden Atom Karınca'ya :)) eski nivacı yeni Samurai kullanıcısı olarak ibrem Samurai den yanadır. şaseli araçla arazide sıkıntı yaşanmıyor. zıpla hopla aracın kırılması gibi bir durum yok. nivada şase olmaması tofaşın 4x4 ünün olması gibi bir durum. offroad pistlerinde niva...
  14. mecnunbalci

1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler iç işleri bakanınızı 1 kez arazi aracına bindirirseniz fikirleri değişir ;D 2.araca gerek kalmaz, mevcudu satar arazi aracına geçiş yaparsınız ;)
  15. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler bende memnun oldum. sizin 4x4 araç var mı? sizin bölgede genelde yılın büyük kısmında kar vardır diye biliyoruz. yoksa da edinin derim. 2011 memuriyete girişliyim. siz?

16. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler gerger de ziraat mühendisiyim. iş yerim orası.
  17. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler öncelikle sağolun. şnorkel ileride yapacağım roll-cage için tam uyumlu olacak. şimdilik göze uzun gelebiliyor :) kaput üstü sepet ise tamamen av için tavşan, keklik, tilki vs. taşıma amaçlı. jantlar içinde tel fırça ağızlı spiralle temizlenecek ve...
  18. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler kargo dahil 67 TL'ye aldığım hazır sepet. bugün geldi monte ettim. şimdi neden sen yapmadın diye sorabilirsiniz. kaynak makinem ayarsız olduğu için ince malzemeleri kaynak yapamıyorum. deliniyor, kesiliyor. o yüzden sağlam bir şey yapayım desem, 3-4...

19. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler sağ arka 4 aks bijonundan 1 ini kırmışım. bugün yani cumartesi söktüm ki diğer biri de diş sıyırmış yalama olmuş gevşemiş. bende 4 ünü söktüm, yerine 4 tane yeni daha kalın ince diş çelik civata takıp kaynak yaptım. elim değmişken kampanada da...
  20. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler sökülebilir çeki topuzu çeki topuzu hazır, ayağı Made in Mecnun :) silmenin büküleceği taraflara yarıklar açılır büküldükten sonra açılmasın diye kaynaklanır boşluklar silmeyle kapatılır içeriden kaynak yapılır tampona kaynaklandıktan sonra...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri