Arama sonuçlarınız

1. mecnunbalci

1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler ortaya konsol yerleştirildi 8li led sislere sacdan muhafaza yaptım siyah sprey boya ile boyandı nasıl durduğuna bakıldı önlerine şeffaf silikonla cam monte edilip akıllı vida ile kaputa yerleştirildi içeriden görünüşü, pek de görüşü...

2. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler öğle arasını değerlendirme durumları. çinden gelen sticker larımı yapıştırdım. mesajlı bir sticker yapıştırdım
  3. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler arka makas küpesi daha kalın ve uzunlarıyla değiştirildi. eskisinden 2 cm daha uzun ve eskisi 3 mm iken yenisi 8 mm kalınlıkta burçlar fiber olanlarla değiştirildi bu arada Adıyaman yolunda az yakan tüp beynimle 115 km/sa hız yaparken

4. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler çinden sipariş ettiğim engine start-stop düğmesi geldi. bu akşam boş durmadım. 0.50 mm sacdan arka teker üstü kutu tabanı ve iç yanı saclar birbirine punta makinesi ile tutturuldu. yerleştirildi. aradaki boşluklar daha sonra sprey köpükle...
  5. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler şarj regülatörü de cayır cayır çalışıyor :)

6. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler panellere ayaklar takıldı paneller tavana monte edildi güneş enerji şarj regülatörü monte edildi şimdilik motosiklet aküsü monte edildi

7. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler arkaya 2 tane led çalışma lambası monte ettim. güneş enerji paneli montaj ayakları köşebentten yapıldı ve metalik griye boyandı 2 adet 20w lık güneş enerji paneli paralel bağlandı
  8. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler bugün biraz suya girdik :) http://www.youtube.com/watch?v=SDlT2haUamA
  9. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler yükseltme yapınca vites kolu 2 ve 4. vitese atarken vurma yapıyordu. bende söktüm oksijenle ısıttırdım ve biraz yukarı yönde eğdim. hazır sökülmüşken pasını temizledim. el matkabı ile taşladım. sonrasında da metalik gri sprey boya ile boyadım...

10. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler eski direksiyon mili ile yenisi ve yenisinin takılmışı. bu akşam bunları yaptım.

11. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler 6 mm et kalınlığı olan 5 cm lik kupa yükseltme "kit"imi yaptım morgulus "Mecnun BALCI Kupa Yükseltme Kiti" mi muadilleri gibi sarıya boyadım morgulus morgulus ve monte ettim :) malzemeyi bulunca biraz fazla yapmışım morgulus isteyen olursa...
  12. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler lpg beyni ayarı yapıldı ve lpg kullanırken arazide nasıl olur onu denedik. http://www.youtube.com/watch?v=5Qean8Wl7oo http://www.youtube.com/watch?v=su-stE7SKNE

13. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler yeni sticker. alüminyum malzeme mini off road izleri
  14. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler yuvarlak sarı, ters üçgen kırmızı reflektörler ters üçgen ve dur reflektörleri gezen bilir sticker ı. bizim ki olunca ön cama çekilecek. kapı çarpmalarına karşı üçlü reflektör
  15. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler ölüm tehlikesi tabelası merdiven boyanıp monte edildi. basamaklara yumuşak hortum kaplandı. merdiven beni taşıyor ;D

16. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler üzerinde RESCUE yazılı turuncu şerit çektik. minik dereden geçiş yaptık. http://www.youtube.com/watch?v=sqPvnONne-Y
  17. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler yeni sticker larım ve yeni lpg beyni şimdiki fotoğraflardan ne yapmaya başladığımı tahmin edersiniz diye düşünüyorum :)
  18. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler merdiveni yaptım, boyası kaldı.

19. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler ahanda doğa fotoğrafları, baraj gölü kenarı :) aynı zamanda 4-5kg'lık balıkların mekanı :)
  20. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler aynaları söküp, camlarını çıkardım. dış metalik kabuğu zımparaladım. mat siyah spreyle boyadım.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri