Arama sonuçlarınız

1. mecnunbalci

1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler stop koruma kafesi kapı altlarına sarı siyah bant çektim

2. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler bu da gündüz hali
  3. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler sadece power led yanarken flaşsız flaşlı tepe sisleri, kısa farlar, kaput üstü sisler

4. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler led Suzuki kapı aydınlatmaları yeni Dakar sticker ım üstüne stoplara koruma yapacaktım ama kaput üstü 8 li sis farını yapmaya başladım. sac muhafazasını yapmaya vakit kalmadı. elektrik bağlantıları, tablasını, düğmesini ayarladım o kadar. silmeden...
  5. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler tavan lambasını çinden getirttiğim ledlerle 4 ledim. içerisi gündüz gibi oldu.

6. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler bagaj kapısı koruma kafesini yaptım. gece fren lambalarının, park lambasının görünümü ve ışık şiddetlerini de fotoğrafladım. fren lambası park lambası önden ve arkadan 45 derecelik rampaya park ettik. boş arazide park edecek yer bulamadık morgulus

7. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler kaput üstü sepeti yaptım
  8. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler alüminyum ayaklar kesilip bükülür, sürgülü kapaklı kutuya akıllı vida ile monte edilir, akıllı vida ile kapıya monte edilir
  9. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler yorum için teşekkürler. yaptıklarımın sonuna daha var. inşallah sonunu beğenirsiniz ;D tampon takılı halde fotoğraflar ve far koruma kafesi

10. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler çinden getirttiğim power ledli plaka lambalarım https://www.facebook.com/photo.php?v=719622984754879

11. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler aynalarıma çinden getirttiğim ayna kaşı monte ettim. aynanın camını çıkarıp, kaşı monte ettim. sonra da ayna camı yerine bitti gitti. çamur ve su lekesi derdi bitti :)
  12. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler arap zeytinyağını bol bulunca misali ben de alüminyumu bol bulunca aracın sağı solu içi dışı ne varsa artık :) öğle yemeği arasında ve mesai bitiminde biraz çalıştım :)

13. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler dodiklerimin fotoğrafları :) Koray Yamacı'ya modifikasyonda kaynak oluşturduğu için teşekkürler.
  14. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler eski sinyal boşluklarını havalandırmaya çevirmek için tel ızgarayı boşluk şeklinde teneke makasıyla kesiyorsun ölçü tam üzerine kapak olacak malzeme, 4 mm silmeyi kaynakla çerçeve haline getirdim arap yapışkanı hazırlanır telle kapak çerçeve...
  15. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler egzozu kısaltıp egzoz kafası taktım vincin tesisatını çektim. kontrol rölesini torpidonun arkasına yerleştirdim. kontrol düğmesinin kelepçesini vites koluna bağladım. vitesle beraber hareket ediyor yer işgal etmiyor. kullanımı da kolay oldu :)...

16. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler bugün çamurluklardaki sinyal lambalarımı çinden getirttiğim Suzuki logolu turuncu ışık veren led olanlarla değiştirdim. http://www.youtube.com/watch?v=GMxWd-83hyo
  17. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler bugün 1.kat boyayı attı sonunda usta. hava güneşliydi :) nasıl bir yöntemin varsa yap arkadaş ama bana boyasız bir yer denk getirme dedim. sevmediğim cümlelerden biri "sen bana bırak" dedi. bende istemesem de ona bıraktım ve boş durmayayım diye işe...
  18. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler lpg tankını doğru yönlendirdim. yanlış monte ettiğimi öğrendim. 30 derece eğimli olması gerekiyormuş. o hale getirdim. artı olarak kaputun iç yanına 75 cm led şerit beyaz lamba ile motor aydınlatması yaptım. http://www.youtube.com/watch?v=K8ufs9t74qs

19. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler akü şalteri aldım. anlık 500A sürekli 100A dayanımı var. torpidoya eklenecekleri düşününce torpidonun sökülmesine karar verdim. bağlantı yerleri aynı olan ama şekli farklı bir tasarım yapacağım inşallah. iyice ölçüp biçmem lazım. boya işi ve...
  20. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler macunlu hali şaseye monte edilecek ayaklar 4 mm köşebentten kesildi ayakların büküm ve kaynak işi bitti basamak için 3 mm et kalınlığı olan merdiven basamağının ortadan ikiye bölünmüş haline 2 mm et kalınlığı olan 4 cm çapındaki boruyu iç...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri