Arama sonuçlarınız

1. mecnunbalci

1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler aracın sağını solunu zımparalamaya başladık. boyacı ile ben. bu konuda tek çalışmıyorum. spiralle zımpara taşıyla derin yerlere ben giriyorum. o macun işini hallediyor. pası temizleyip macun çekiyoruz. zımparalıyoruz. boyayamıyoruz. neden? ustaya...

2. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler ilk önce kamerayı arka kapı üst hizasına denk gelen bir mevkiye kendi yaptığım ayakla sabitlemiştim. görüntü daha net olsun diye cam filmini de kesmiştim ama daha sonra kamerayı arka kapıya monte edince kestiğim yer boş kaldı bende oraya bayrak...
  3. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler domuz geyik gibi av hayvanı bağlamak için halat park lambasına bağlı çinden getirttiğim Suzuki logosu led lamba. üzerine buzlu beyaz pleksiglastan logo kesip yapıştırdım. daha sonra 2 delik ve 2 akıllı vida ile sabitlendi klemensle bağlantısı...

4. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler kapı altlarına nasıl durur diye deneme amaçlı sarı siyah bant çektim. boyadan sonra kalıcı olacak inşallah çünkü çok beğendim. bant fabrikalarda acil durum bölümleri ve toplanma alanlarını işaretlemek için yapılmış yer bandı. yerde çiğnenmeye...
  5. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler hava filtresini sandık gibi muhafazasıyla çıkarıp attım dükkana. onun yerine konik şekilli performans hava filtresi aldım. krank için hava hortumu yerine yine konik performans krank hava filtresi aldım. pvc atık su borusuyla karbüratörden şnorkele...

6. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler plakayı arka kapıya akıllı vida ile sabitledim. bu da gündüz gözüyle ön tampon ve boru uçları kapandı. çinden led çubuk lamba getirttim. onları da park lambası olarak farın çevresindeki gri muhafazaya 3M çift taraflı bant ile monte ettim. alt...

7. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler çinden getirttiğim led stop lambası. daha ince yapılı ve daha net ışık veriyor. daha az elektrik tüketiyor (sanki fatura yüksek gelecek). her şey diğer donanımlara daha fazla yetecek akü için :) bağlantıları yapılıp yerine monte edildi. yalnız...
  8. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler sonraki gün 2. hat yerine monte edildi. normalde herkes, her usta kaynak yerleri ufak tefek izler belli olmasın diye macunlar ve pürüzsüz, elinizi sürdüğünüzde elinize bir şey gelmeyen yapılar oluşturur. bana göre, bu mantık otomobilde şehir...
  9. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler far iç sınırında bükülmeleri olan 4 cm çaplı borudan birinci hat boruyu daha önce monte ettiğim kısma kaynakladım. birinci hat ile arkada kalan kollar arasına 4 mm köşebentten destek atıp kaynakladım. her parçayı ayrı ayrı hemen sprey boya ile...

10. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler koray yamacı nın correlfiberglass sitesinde boru tipi tampon görmüştüm. o da buraya üye bildiğim kadarıyla. zaten lada sı olan kaner uslu yu, Suzuki si olan koray yamacı yı tanır. orada beğendiğim modelden esinlenip 4 cm çaplı borudan kendim...

11. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler çinden sipariş ettiğim anti-theft çalınmaya karşı alyan vida ile korumalı Suzuki logolu sübap kapakları getirttim. alyan vidaları minik poşette. standart süslü sübap kapakları gibi takılıyor ama çoluk çocuk, zibidi it kopuk veya kıskanan birileri...
  12. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler arkada koltuk yoktu. adıyaman da Suzuki nin bırak çıkmacısını arabayı bilen yok. koltuk olayını yine kendi bildiğim yoldan çözdüm. ford transit minibüslerin 3lü yolcu koltuklarından fazlası olan minübüsçü arkadaştan 100 TL ye satın aldım. avuç...

13. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler tüpün şekli dikineydi onu da arkaya yatay olarak çevirdim. çevireceğimi söylediğimde "sen yapamazsın, usta bakacak ona" dediler. bana en büyük şarj edici cümle "sen yapamazsın" dır. ben de kendim yaptım.4 tane civata somun başka hiç bir şeyi yok...
  14. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler ilk iş koltuklar için forma satın almak oldu. eşim gs li ben BEŞİKTAŞ lıyım. daha sonra lada ya takmak için almayı düşündüğüm ama almak bir türlü nasip olmayan 4 lü sis farı grubunu almak oldu. almamamın sebebi nasibinin SUZUKI olmasıymış :) bir...
  15. mecnunbalci

aslında konuyu işlemlerimin hepsi bitince açacaktım ama aç orada tamamlarsın denince mantıklı geldi. aracı alış ve getiriş hikayemle başlayıp fotoğraflarla devam ederim. aracım 1986 model SJ410 ve 3.sahibiyim. 1994 aralık sonunda trafiğe çıkmış, yaklaşık 9 yıl gümrükte kalmış bir araç. izmir...

16. mecnunbalci

Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları

Ynt: Suzuki Off-road Araç Fotoğrafları son hali ve gezenbilir sticker ım ;D
  17. mecnunbalci

Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları

Ynt: Suzuki Off-road Araç Fotoğrafları bu da benim Samurai'ım. şnorkel, arka ve ön tampon kendi imalim.
  18. mecnunbalci

Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi

Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi Trakya Üniversitesi, Tekirdağ Ziraat Fakültesi - Tarla Bitkileri Bölümü 1998-2005

19. mecnunbalci

Galloper

Ynt: Galloper kısa, uzun hangi tür? şimdiki durumu nedir? modifikasyon mu, satış mı? fotoğrafı var mı?
  20. mecnunbalci

Niva Offroad Aracı Olurmu?

Ynt: Niva Offroad Aracı Olurmu? bu videonun 1:49 saniyesinde niva dan off-road aracı olur mu? sorusuna dolaylı olarak cevap verilmiş :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri