Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim aracım 18 kişilik Isuzu otobüstü, Mayıs 2018 de 4 kişilik motokaravan olarak dönüşüm yaptırdım. TSE ve TÜV de hiç problem çıkmadı. Şöför yanındaki koltuk dönerli TSE ve TÜV de seyahat halinde koltuğun öne doğru dönük olmasını istediler o kadar.
Benim aracım M3 sınıfı 18 kişilik Isuzu otobüstü. Mayıs 2018 de karavana dönüştürdüm. TSE den 4 kişilik olarak projelendirdik. Ruhsatım M1 sınıfı , 4 kişilik motokaravan. TÜV den geçerken de elemanlar " çok güzel olmuş güle güle kullan abi " dediler.
Ynt: Caretta Karavanla Gökova Turnalı Haftasonu Kampı
Bu güzel paylaşımlar için teşekkürler. Bot ve motor bilgilerini de paylaşırmısınız, memnunmusunuz, bu konuda tecrübelerinize ihtiyacım var.
Ynt: Saly'ye 4.25 Karavan Yaptırıyorum
Hayırlı olsun güle güle kullanın, vermiş olduğunuz bilgiler bizim gibi karavan almayı düşünen ve araştırma yapanlar için çok önemli, heyecanla takip ediyoruz, çok teşekkür ederiz.
Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız
Hayırlı olsun , en kısa zaman da gönlünüze göre bitirmek nasip olsun, güle güle kullanın, merakla devamını bekliyoruz.