Arama sonuçlarınız

1. T

Discovery 2 Td5 Almak..

Ynt: Discovery 2 Td5 Almak.. Düşünürseniz satılık 2001 Model Discovery2 TD5 var bende 05445000733

2. T

Hava Tahmin İstasyonu Kablosuz

Hava tahmini yapar 2-3 saat onceden tahminde bulunur (Have Güneşli -Kapalı -Yarı kapalı-Yagmurlu) )Alt ve ust limit sıcaklık degerlerini programlayabilirsiniz dış ortam 433 Mhz rf haberleşmeli dış ortam degerlerini okur .Satti -alarmı vardır.Ana unite 2 kalem pille Dış unite ınce 2 kalem pille...
  3. T

Discovery 2 Td5 Almak..

Ynt: Discovery 2 Td5 Almak.. Evet nejat beyin dedigi gibi td5 yorgunluguna ve bakımına baglı bir durum arazideki performansı ayrıca zorlama deerecesi ve pilotaj deneyimi lastik durmu vb etkenler önemli standatr hali ile sizi pek fazla zorlamaz enjektörleri okadar bahsedildigi gibi sıkıntı...

4. T

Discovery 2 Td5 Almak..

Ynt: Discovery 2 Td5 Almak.. Td5 lerle ilgili söylenti çok fakat cogunun aslı yok bence 6 yıldır td5 kullanıyorum ciddi sorunlarla karşılaşmadım bence parçası sıfır ve çıkma olarak ençok bulunan ve ucuz olan arazi aracı td5 dir.Motor yenileme işi bilen ustalar tarafından yapılırsa hiç sorun...
  5. T

Hafif Gazda Tekleme...

Ynt: Hafif Gazda Tekleme... Merhaba Aracınızzın motoru TD5 mi V8 mi ?Hava akış metreyi kontrol edin .Fişini çekip gaz vermeyi deneyin.Hava filitresinden cıkan kalın hortuma baglı sensör .

6. T

Discovery II Otomatik Şanzıman Lock Up

Merhaba Bahsettiginiz sesin aynısı benim araçdada var Aynı devirlerde eksoz bogazının koruma scından şüpelendim önce bugun el freni denemesini yaptım tamburdan gelıyor ses çekili iken ses yapmıyor ben park halinde denedim bu işlemi seyir halinde pek anlaşılmıyor .

7. T

255-65-16 Lastik var aracımda 85 den sonra Lock Up yapıyor .Ses icin arac p de iken aaygınızı frene basılı tutup D ye alıp sesin geldigi devirlerde gaz verın bu işlemi el freni cekili iken ve el freni cekili degilken ikikez bu işlemi yapın el freni cekili iken yapmıyor ise El freni tamburundan...
  8. T

Discovery 2 İçin Arka Tampon Arıyorum

Discovery seri 2 aracıma arka tampon arıyorum
  9. T

Hoşbulduk şenol bey vıtes gecış ve hız degerlerını test edıp bilgi veririm aracınızdan gelen ses büyük ihjtimal eksoz manifolt muhhafaza sacının kalorifer borunsuna sürmesinden çıkıyordur .Hoşca kalınn.

10. T

Merhaba Şenol bey ZF4HP22 şanzuman bircok araç markası tarafından kullanılan (BMW-Audi-Land rover Vb.) 4 ileri şanzuman olup 5 farklı devirde hizmet veren fazla sorun cıkarmayan bir şanzumandır.Benim aracımda 4.vitesden sonra bu ozedllik devreye giriyor.Aracım 2001 model td5 fakat V8...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.