Arama sonuçlarınız

1. Tekkral

Cj 6 Çok Özel

Ynt: Cj 6 Çok Özel Alana da satanada hayırlı ugurlu olsun. Bol emek ve para harcanmıs :) Bizede nasip olur insAllah böle bir araç zamanı gelince.

2. Tekkral

L200 Koca Ayak Yakında Tüm Görselleri ile Burada

Ynt: L200 Koca Ayak Yakında Tüm Görselleri ile Burada Allah nazardan saklasın. Masallah usta :) Yapılan modifikasayonları anlatırmısınız müsait oldugunu bir zaman. Kac inç kaldırıldı,aynalı mahturi onarı vs. :) Binmekten vakit kalırsa tabide :D
  3. Tekkral

CJ cilere bir sorum olacak

Ynt: CJ cilere bir sorum olacak Göktug abi aracı cok iyi biliyor kendisine bende sormustum bir ara aracı. Onunla iletisime gecip detaylı bilgi alabilirsiniz.Göktug abinin profili buyrun http://www.gezenbilir.com/index.php?action=profile;u=2726

4. Tekkral

Benim ufaklığın son hali

Ynt: Benim ufaklığın son hali Masallah baya ufaklık varmıs orda :D Allah nazardan saklasın masallahı var aracların :)
  5. Tekkral

cj ' de v8 farkı

Ynt: cj ' de v8 farkı Abovvv o nasıl bir sestir :o :o :o ;D

6. Tekkral

cj piyasasını katledenlere

Ynt: cj piyasasını katledenlere Aracınızın masallahı varmıs ilan vs. acmadınız galiba bir ay sonra falan hala duruyor olursa iletişime gecelim insallah hocam. Hakkaten fiyat donanım işte budur dedirtiniz. Son olarak sanzumandan da bahsetseniz .Cok sey istedim ama. :)

7. Tekkral

Ynt: cj piyasasını katledenlere Su ara baya bir bunalımdayım parasal konuda ama merak ettim ne kadar istiyorsunuz ? Lastik motor hacmi bg vs. bilgi verebilirseniz sevinirim.
  8. Tekkral

TOYOTA 75 kamyonet hayata geçirilmesi

Ynt: TOYOTA 75 kamyonet hayata geçirilmesi Masallah tam bir iş makinesi olmus :) İyi günlerde binin insAllah
  9. Tekkral

Ynt: cj piyasasını katledenlere İsmail hocam demek istedigimi anlatamadım galiba en nihayetinde 78-79-80 vs. model bir arac satılıyor.Bende bir cj hastasıyım tekrar bir önceki mesajımda yazdıgım gibi sitede garaj bölümünün sıkı takipcisiyim ben eder etmez demiyorum ama 75000 ne olursa olsun...

10. Tekkral

Ynt: cj piyasasını katledenlere Aynen öle sürekli bakıyorum inceliyorum ilanları kafama göre güzel bir tane ilan bulamadım. Aslında benim bulamama sebebim dizel bakmamda neyse :) Bu aksam yine isten geldim yeni ilan varmı diye bir bakayım dedim 75 000 yazmıs arkadasın biri yok artık dedim...

11. Tekkral

Kamp ve Hafif Offroad Aracım; Anarşist

Ynt: Kamp ve Hafif Offroad Aracım; Anarşist Hayırlı ugurlu olsun aracınız.İyi günlerde binmeniz dilegiyle. Takip
  12. Tekkral

Yeni Bir DEFENDER Doğmak istiyor. (Bu ara çok yeni birşey değil ama...)

Ynt: Yeni Bir DEFENDER Doğmak istiyor. (Bu ara çok yeni birşey değil ama...) Hayırlı ugurlu olsun simdiden insAllah dilediginiz gibi bir arac olur. İlgiyle takip...

13. Tekkral

ustalardan yardım lütfen

Ynt: ustalardan yardım lütfen Yavuz abide vardı 1987 düz 2,5 dizel Defender 110 satmıs valla param olsa kesinlikle alırdım. 35'' lastikli ve jantlarla 16 bin standart boy lastiklede 14 500 istiyordu nasıl sattı bilmiyorum ama sattı keske bir kac gün önce acsaydınız baslıgı :) Umarım...
  14. Tekkral

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 15. Bölüm Duyurusu (4X4 Karavanlar)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 15. Bölüm Duyurusu (4X4 Karavanlar) Yazık o karavanlara fragman bile yetti :) Merakla bekliyorum.
  15. Tekkral

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 14. Bölüm Duyurusu (Beyoff Oyunları)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 14. Bölüm Duyurusu (Beyoff Oyunları) Aynen aynen fragman da cok güzeldi 13 Sedat Bey 13. bölümü istiyoruz :)

16. Tekkral

Defender Satışları Konusunda Bilgi

Yavuz abi senin arac cok yakısıklıda benim durumlar kötü :) Yok bi tanıdık olsa motor ve kaporta ile bitceni bilsem girerim o işede sanzıman defransiyeldi varsa kesinlikle yaklasmam koyde ve ufak tefek geziler için kafaya taktım bir 4x4 ayarlıcamda iste bakalım ne zman kısmet olcak :D Yer aldık...
  17. Tekkral

Defender Satışları Konusunda Bilgi

Selamu aleykum suanda gördüm konuyu ve hemen telefona sarıldım aradım Kırıkkale ' yi 0318 224 68 56 bu arada telefon .Neyse 2500 tl yi cebine koycan gelcen alıcan dedi beyefendi. Araclar ne durumda abi dedim ''500 tane vardı 20 tane kaldı ve hepsi dökük ahı gitmiş vahı kalmıs acık kasa pickup...
  18. Tekkral

15000 tl ile hangi 4*4 ü önerirsiniz?

Ynt: 15000 tl ile hangi 4*4 ü önerirsiniz? Konuyu Defender bölümüne acmıssınız defender olarak diyorsanız yavuz-çelikel abi var.Onda bir tane 110 vardı satılık düsünürseniz bence irtibata gecin. Ben aracı görmedim ama yavuz abi bile kıyıpta aracla off road yapmamak için satılıga cıkardıysa o...

19. Tekkral

Jeep Grand Cherokee 5,9 Limited (zj)

Ynt: Jeep Grand Cherokee 5,9 Limited (zj) Masallah tam bir canavar olmus arac :) İyi günlerde binin takip
  20. Tekkral

Sıfır km sandık motor tavsiyesi td5 mi 300tdi mı

Ynt: Sıfır km sandık motor tavsiyesi td5 mi 300tdi mı Aynen takip :) Dizel cj toplarız belki

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri