Arama sonuçlarınız

1. Tekkral

2000 Model Niva aldım Ben De...

Ynt: 2000 Model Niva aldım Ben De... Hayırlı olsun aracınız :) Resimleri bekliyoruz .

2. Tekkral

2.1 TD choreke

Ynt: 2.1 TD choreke İyi günlerde binin insAllah. Güzel arac gibi neler yapılacak motor işlemleriniden sonra merak ettim :) YÜkseltme vs. araziye uygunlastırılacak mı acaba
  3. Tekkral

unimog da motor değişimi ve yasal mevzuat?

Ynt: unimog da motor değişimi ve yasal mevzuat? Bu sorunuzada bildigim kadarı ile cevap vereyim daha dogrusu benim gözlemlerime göre :) Simdi ye kadar 10 farklı arac içlerinde taksi ve minibüs olmak üzere cesitli araclar götürdüm bu zamana kadar TÜV e sadece bir aracımda kabutu actılar ondada...

4. Tekkral

93 patrol nihayet başladık

Ynt: 93 patrol nihayet başladık Masallah tam bir canavar olmus. :) Hayırlısı ile binmeler nasip etsin Rabbim
  5. Tekkral

unimog da motor değişimi ve yasal mevzuat?

Ynt: unimog da motor değişimi ve yasal mevzuat? Bende bu ara cj bakınıyorum ayrıca baska bir kac arac suanda hiçbir sekilde Benzin ve ya dizele geciş olmadıgını ruhsatta ne yazıyorsa öle devam edebilecegini sölediler. Önceden oluyormus ama suanda olmuyormus benim ögrendigim bu. İllaki detaylı...

6. Tekkral

hilux hayalim gerçek oldu..1998 2.8 hilux artık benim....

Ynt: hilux hayalim gerçek oldu..1998 2.8 hilux artık benim.... Masallahı var aracın. İyi günlerde binin.

7. Tekkral

BU DA BENİM DEFENDER IM !!!

Ynt: BU DA BENİM DEFENDER IM !!! Hayırlı olsun. Masallah iyi günlerde binin
  8. Tekkral

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 13. Bölüm Duyurusu (Boloff ile Mudurnu)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 13. Bölüm Duyurusu (Boloff ile Mudurnu) Aynen aynen bende kacırdım ama isten dolayı kacırdım :D Pazartesi cok ters olmus Cumartesi de gunduz tekrarı galiba ama o gün de calsıyok ne etcez nasıl izlicez ???
  9. Tekkral

Böylesini gören, duyan ya da yapan var mı???

Ynt: Böylesini gören, duyan ya da yapan var mı??? Yok artık :)

10. Tekkral

Grand cheroke hakkında bilgi....

Ynt: Grand cheroke hakkında bilgi.... Bahsedilen topic verecegim link galiba. Bende bakıyorum acele etmeden bir 4x4 alıcam suanda bakıyorum valla zj yakıt ve vergiden korkmazsam neden olmasın :D http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=29672.msg263122;topicseen#new

11. Tekkral

4x4 Araçlarımız için faydalı bilgiler

Ynt: 4x4 Araçlarımız için faydalı bilgiler Hepsini okudum emeginize saglık süper yazı olmus.
  12. Tekkral

Akıllı Telefonlar Üzerinden PTT (Bas-Konuş) Haberleşme

Yorumlardan güzel bir program gibi eve gecince denemek lazım :)

13. Tekkral

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri Oy oyy oyyy 110 sayfa bıkmadan dinlenmeden inceledim valla süperler anlasıldı ne zj ne pickup ne de baska arac cj alınıcak ve binilecek sekilde yapılcak iste o kadar :D
  14. Tekkral

Plaka, Vergi ve Muayne Borcu Hesaplama

Ynt: Plaka, Vergi ve Muayne Borcu Hesaplama Hımm anladım :) Hayırlısı olur insAllah dizel olsa kesinlikle alırdım ama suanda sizin arac fiyatlara bir arac arıyorum sıfırdan toplama amacım var ama bu fiyatlara böle düzgün bulabilirsem bakalım benzinli son ihtimal düsünüyorum :)
  15. Tekkral

1994 Wrangler 4.0 L High Output USA Version 190 HP

Ynt: 1994 Wrangler 4.0 L High Output USA Version 190 HP Öncelikle nazar degmesin araca masallah . Nazarımız degmesin :) Alanada satana da hayırlı olsun .

16. Tekkral

Site Çok Yavas

Ynt: Site Çok Yavas Cok eski üye olmama ragmen ben bile alıstım genelde aksamları cok takılıyo :)
  17. Tekkral

Plaka, Vergi ve Muayne Borcu Hesaplama

Ynt: Plaka, Vergi ve Muayne Borcu Hesaplama 102693887 nolu ilan size ait galiba arac ve isim aynı epey zamandır takip ediyorum aracı sırf Hard topu var diye favorilerime eklemiştim alıcak olsam ilk sizi arayacaktım. Emniyet hatta trafik polisi oldugunuz yazmıssınız ilanda ki bunları bence cok...
  18. Tekkral

Patrol Y60 TD42 Restore Çalışması Tamamlandı

Ynt: Patrol Y60 TD42 Restore Çalışması Tamamlandı İsmail abi 35 iyi be abi üstünü ne yapcak arac sahibi abi :) 35 iyidir iyi bence :) Hayırlı olsun bu arada aracın masAllahı var.

19. Tekkral

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Selamu aleykum aranıza Fatsa'dan katılıyorum. 23 yasındayım Offroad'a merak saldık ama 4x4 aracımız yok malesef suanda .Gecen sene aldıgımız Mazda B2500 beni cok etkilemiştir inanamıstım cok güzel bir cekişi vardı.Bunun sebebi belkide yıllardır Ford transitten...
  20. Tekkral

Kara Panter' im

Ynt: Kara Panter' im Cok sahane olmus valla masallah. Allah nazardan saklasın bizede nasip olurmu böle bir arac bi gün :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri