Arama sonuçlarınız

1. Tekkral

Sahibinden.com'daki Saçma İlanlar...

Ynt: Sahibinden.com'daki Saçma İlanlar... Bir kac ilandaki araba ilgimi cekti acayiptir bana nedense cok büyük mevlalar gibi geldi fiyatlar İlan 1 ) 100967443 nolu ilan yolacık programında gördügüm bir arac gibi geldi bana ama tam ve net degil öle hatırladım sadece orada vardı böle bir arac...

2. Tekkral

yenii defenderımmm

Ynt: yenii defenderımmm Cok yakısıklı imiş arac.Hayırlı ugurlu olsun.
  3. Tekkral

Yeti & Vap

Saol abi cok yararlı oldu yok bee nasıl alalım yüksek model anca iste seninki gibi 2004 - 2005 max 15 - 16 bin düsünüyok bu bide max. abi :D Ordan hesaplamısıtım abi yinede yüksek gelmişti su bu seneki vergi olayı dizeller dahada farklı ödeyecek falan yazıyordu yaa bakalım bir kac secenek...

4. Tekkral

Yeti & Vap

Usta performans nasıl patiklerin :) Biz yer alcaz bakalım kredi bekliyoruz (fındık bahcesi) oldugu için aslında cj falan bakınıyodum ama yük falan konusunda sıkıntı cekmemek için pickup alcaz galiba ranger düsünüyorum sadece suanda.Daha ucuz ve bizim burda parca kolaylıkla bulabilirim. Ha abi...
  5. Tekkral

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Buram buram emek kokuyor valla . Bastan sona her sayfayı okudum cok zor bir iş ama sizin için garanti bi o kadar zevkli ve heyacanlıdır usta.

6. Tekkral

Su'daki Yansımalar

Ynt: Su'daki Yansımalar Cok güzel kareler ellerinize saglık

7. Tekkral

10 Kasım ATA'yı Anıyoruz

Ynt: 10 Kasım ATA'yı Anıyoruz Saygı ile anıyoruz. Unutmadık unutmayacagız.
  8. Tekkral

130 Kasa 3,5 V8 Defender ile Yeniden Aranızdayım

Ynt: 130 Kasa 3,5 V8 Defender ile Yeniden Aranızdayım Bunca emek ve para helal olsun valla. İyi günlerde binin insAllah.
  9. Tekkral

karda en iyi 4x4

Ynt: karda en iyi 4x4 Benim ne 4x4 arabam nede kullanma fırsatı buldum.( Minübüs var bizde 7 - 8 senedir gittigim usta nın yanında jeep ustası var onun cj si ile sanayide attıgım turu saymakazsak tabi de :D ) Acayiptir Duster bu kadar kötümü ustalar :) Rize grubunda 2 tane mi ne var galiba baya...

10. Tekkral

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 13. Bölüm Duyurusu (Boloff ile Mudurnu)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 13. Bölüm Duyurusu (Boloff ile Mudurnu) Hayırlara vesile olsun insAllah.Günü cok güzel pazarları calısmadıgım için rahat rahat izlicen.Tivibuda varmıs Trt Belgesel cihazda bulamadım o kadar kanal gezdim. Tivibudan devam artık :)

11. Tekkral

Yeti & Vap

Masallah çok güzel olmus aracınız.Nazar boncugu eksik demedi demeyin :)
  12. Tekkral

Benim ufaklığın son hali

Ynt: Benim ufaklığın son hali Masallah canavar olmus :) İyi günlerde binin

13. Tekkral

yeni bir cj8 de bizden olsun :) (dayı jeep garage)

Ynt: yeni bir cj8 de bizden olsun :) (dayı jeep garage) Allah kolaylık versin garaj bölümünde böyle konular görmek bir cj hastası olarak beni cok mutlu ediyor.Bakalım bizede nasip olur insAllah bir gün :)
  14. Tekkral

Gezenbilir İçin Oylarınızı Bekliyoruz!.

Ynt: Gezenbilir İçin Oylarınızı Bekliyoruz!. Teşekkür ederiz. Bumerang Ödülleri "En Bilge Forum" kategorisinde yarışan "www.gezenbilir.com" sitesine oy verme işleminiz başarıyla tamamlandı. :) Umarım kazanırsınız . Basarılar
  15. Tekkral

LAND C R U I S E R LC 76 LX 10 Bilen Varmı

Ynt: LAND C R U I S E R LC 76 LX 10 Bilen Varmı Aklımdan neler geçti abi bi bilsen :D :D :D deee cok kötü yerdeydi bee 2 katlı full toyota dolu arkada prado flan vardı emme bunu gürünce bizim digerlerini gözümüz görmediki :D Bunu da öle bi yere koymuslar ki en öne bide alt katına koymuslar...

16. Tekkral

LAND C R U I S E R LC 76 LX 10 Bilen Varmı

Bu aksam malum trafik bayram nedeyniyle burdada masAllahı vardı.Acayiptir iki tır peşpeşe Toyota Land Cruiser larla dolu önde bi tane model vardı iksindede önde alt kısmın da cok hosuma gitti arac.Hatta Toyota simgesini görmesem defender bu derdim o derece ineternetten arastırdım biraz 2012...
  17. Tekkral

DISCO-MB 2012 (Gaziantep)

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep) Kulagıma küpe oldu abi :D :D :D
  18. Tekkral

TOYOTA 75 kamyonet hayata geçirilmesi

Ynt: TOYOTA 75 kamyonet hayata geçirilmesi Güzel olmus masallah. Araç toplamak nasıl bir haz duygu ve görüşleriniz neler bende cj ye sardımda cıkısamıyorum ne yapcaz bilmiyom :)

19. Tekkral

Bir Navaranin Yeniden Dogusu

Ynt: Bir Navaranin Yeniden Dogusu Emeginize saglık güzel olmus.
  20. Tekkral

buda benim keçim...

Ynt: buda benim keçim... Güzel araçmıs Allah nazardan saklasın.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri