Arama sonuçlarınız

1. Tekkral

DISCO-MB 2012 (Gaziantep)

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep) Abi seni biri durdurması lazım evli falan degilmisin yenge kızmıyormu bee :D Hep sanayide takılıyon gibi gelmeye basladı artık :D Şaka bir yana eline saglık abi projelere devam insAllah F 250 yi babamla takip ediyoruz hastası idi zaten F 250 nin aksamları eve...

2. Tekkral

455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi Tam bir canavar olmus masAllah fakat satılmıs galiba araç. ???
  3. Tekkral

AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz

Ynt: AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz Cok güzel kareler var güzel gezi olmus :)

4. Tekkral

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 12. Bölüm Duyurusu (Hanımeli)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 12. Bölüm Duyurusu (Hanımeli) Böyle güzel bir program oldugunu bilmiyordum insAllah devamı gelir artık yeni sezon basladı aslında bekliyoruz :)
  5. Tekkral

Gezenbilir Ordu Grubu

Ynt: Gezenbilir Ordu Grubu Ad- Soyad: Yusuf GÜL Doğum Tarihi ve Yeri: 1989 - Fatsa Memleket: Fatsa / Ordu Semt: Fatsa İlgi Alanı: Off-Road (jeep ve araba sürme) Araç: Olucak insAllah :) Aracımız yok ama insAllah olucak bende Gezenbilir Ordu ekinde yer almak isterim.

6. Tekkral

Ordu İli Mesudiye İlçesi - Topçam ve Yeşilce Beldeleri Fotografları

Ynt: Ordu İli Mesudiye İlçesi - Topçam ve Yeşilce Beldeleri Fotografları Emeginize saglık güzel kareler emmimin kızı iki yıllık okudu Mesudiyede 4 - 5 kere gidip gelmeme ragmen bir kere bile nasip olmadı yeşilceye gecmk :)

7. Tekkral

84 Jeep cj8

Ynt: 84 Jeep cj8 Usta yanlıs anlamazsan araba satılık galiba simdi gezinirken gördüm.Kötü birşey yoktur insAllah bunca emekten sonra satmak cok zor olur galiba . 101046332
  8. Tekkral

1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep)

Ynt: 1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep) Emeginize saglık Cj , F250 valla ikisi de muhtesem garaj bölümden cıkamaz oldum bu ara :D Bende cok istiyorum toplamak sıfırdan bişiler yapmak ama en az 1 sene daha ertelemem lazım bu projemi :) Ama bulabilirsem hurda sase aramaya devam edicem :D
  9. Tekkral

1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor

Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor Elinize saglık cok güzel olmus aracınız. Gecenlerde giriş yapmıs herhalde arac sahibi ama umarım satmamıstır.Bunlara kıyıpta satılırmı be :)

10. Tekkral

95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu

Ynt: 95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu Ey masallah cok yüksek gibi geldi bana :) Allah nazardan saklasın iyi günlerde binin

11. Tekkral

84 Jeep cj8

Ynt: 84 Jeep cj8 Emeginize saglık cok güzel bi araç olmus.Ayrıca yeni arac topluyacaklar için güzel bilgiler var tesekkürler.
  12. Tekkral

CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep)

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) Kırmızı cok piyasa hocam :D ama o göktug abinin dedigi renk daha güzel olur kanısındayım. :)Elinize saglık az kaldı alıcam bi dene hurda Cj bakalım arıyoruz bulamadık hala

13. Tekkral

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor Allah kolaylık versin cok güzel bir işe girmişsiniz.Bu ara bende cj toplamak istiyorum alıp toplamak Göktug abiyi msn de ekledim sormak istediklerim var kendisine.Bu arada bu ara sitede garaj bölümünde cok dolasıyorum Allah tan babam varken...
  14. Tekkral

Lütfen yardım cj8 almayı düşünüyorum

Ynt: Lütfen yardım cj8 almayı düşünüyorum Selamu aleykum valla bulabilirsem Cj 7 simdilik bulmazsam Cj5 almak istiyorumda kafama göre bulamıcam galiba ne yapcam bilmiyorum.Ben baya baya hurda arıyorum zaten sıfırdan toplucam motor sanzuman da bilmiyorum.Bugün baktım biraz daa dedigim gibi...
  15. Tekkral

Bir CJ hikayesi de bizden olsun..

Ynt: Bir CJ hikayesi de bizden olsun.. Emeginize saglık cok güzel olmus arac babamda bende cok meraklıyız da dogru düzgün toplanmısı cok para bize göre tabi :) Sıfırdan toplancak güzel bişi bulamadım hurdasına hiç bişisi olmayana 1 - 2 bin tl gözden cıkardık ama oldugumuz yerde ufak bu...

16. Tekkral

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Konu biraz hareketlendirelim arkadaslar yapmayı düşünen arkadaslar :) Chip olayında kaldık biz en son bizim bi arkadasla bizde karar verdik L 200 alıp yapmayı.Ben zaten pikupa yabancı degilim Mazda B2500 vardı avatarımdaki araç :) Sattık biraz toparlanıp insAllah bende alıcam...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri