Arama sonuçlarınız

1. daf95xf

Benzindeyken İlerlemiyor Araç ?

Ynt: Benzindeyken İlerlemiyor Araç ? Valla araç ilk önce benzinde çalışıyor herhangi bir sıkıntı,tekleme ya da gaz yememe gibi bir durum yok ama araç sanki el freni çekilmiş gibi hiç kımıldamıyor ta ki lpgye geçene kadar öyle,ondan sonrasında lpg'de sıkıntısız ilerliyor

2. daf95xf

Benzindeyken İlerlemiyor Araç ?

Aracımda ( 4.0 Xj) sıralı sistem lpg var fakat marşa bastığımda araç yürümüyor bir türlü,bir süre bekleyip lpgye geçtikten sonra araç hareket edebiliyor,sizce sorun benzin pompasında mı filtresinde mi yoksa başka bir yerinde midir ?
  3. daf95xf

Nihayet Xj Aldım,

Ynt: Nihayet Xj Aldım, Herkese çok teşekkürler evet yakıtının az olması ilginç sanırım hafif olmasından dolayı,hız göstergesi ile hız sayacı çalışmıyor çok da muhim değil sanırım.Bir de gaz pedalına azıcık yüklenince patinaj çektiği için çok hafif kalkış yapıyorum şehiriçinde,bir de kasisli...

4. daf95xf

Nihayet Xj Aldım,

Ynt: Nihayet Xj Aldım, Şu son resimde yuvarlak içine aldığım tuş ne acaba ?
  5. daf95xf

Nihayet Xj Aldım,

Ynt: Nihayet Xj Aldım, Ya bir de D tuşunun altında 3 rakamı var o ne işe yarıyor sorması ayıp

6. daf95xf

Nihayet Xj Aldım,

Bugün İstanbul'dan XJ 4.0 High output aracımı aldım fakat ruhsatta cherokee limited yazıyordu ve motor hacmi 2500 cc idi ruhsatta, fakat araç otomatik vites benzin-lpgli ve 4x2 seçeneği vardı kafam karıştı,ilk aklıma gelen daha düşük vergi ödemek için motor hacminin küçültüldüğüydü.Bildiğim...

7. daf95xf

Bu Xj Olacak Gibi

Ynt: Bu Xj Olacak Gibi Bugün arayıp konuştuk Cem bey'le ve haftaiçi gidip araca bakacam bakalım hayırlısı olur inşallah,umarım bir sıkıntı falan cıkmaz sağolun Emre Bey
  8. daf95xf

Bu Xj Olacak Gibi

Ynt: Bu Xj Olacak Gibi Evet diri ve güzel bir araçtı aramaya fırsat bulamadan ilan kaldırıldı,hayırlısı olur inşallah
  9. daf95xf

Bu Xj Olacak Gibi

Ynt: Bu Xj Olacak Gibi Bahsettiğiniz araç yanlış değilsem 1 ay evvel sahibinden.com'da satışa sunulmuştu hatta buraya da linkini koyup fikir alışverişinde bulunmuştum,kapılarda waldys garage yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam ama ilan sonradan kaldırılmıştı,eğer o araç ise arayıp görüşeyim...

10. daf95xf

Bu Xj Olacak Gibi

Ynt: Bu Xj Olacak Gibi Hayır maalesef mesaj gelmedi bana,arkadaşınızın aracı kac model acaba ?

11. daf95xf

Bu Xj Olacak Gibi

Ynt: Bu Xj Olacak Gibi Evet siyah olanı çoktandır ilanda gözüme çarpıyor ama çok sade bir görünümü var,http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-ozdemirler-otomotivden-jeep-4.0-limited-en-dolu-modeli-177227532/detay,bu araç da 12.sahibi,az önce konuştum çok temiz olduğunu ve...
  12. daf95xf

Bu Xj Olacak Gibi

Ynt: Bu Xj Olacak Gibi Evet görüntüsü hoş fakat içime sinmedi bir türlü,muayenesi de 19 Kasım'da biteceği için direk eledim ,sorguda da 90 model olduğu görülüyor zaten,arayışa devam napalım sağlık olsun herkese teşekkürler

13. daf95xf

Bu Xj Olacak Gibi

Uzun zaman süren bekleyişten sonra,ZJ'lerdeki karmaşık ve sorunlu elektronik aksamdan dolayı XJ'de kesin karar kıldım.Pazartesi günü inşallah linkteki araca bakmaya gidecem,sorgulamada 15.sahibi olduğu görülüyor ama umarım araç sorunsuz çıkıp başımı ağrıtmaz,çünkü 5 bin km'ye yakın uzun bir...
  14. daf95xf

Hangi Cherokee ?

Ynt: Hangi Cherokee ? Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama ilan tarihi Nisan 2013...
  15. daf95xf

Bu Aracı Tanıyan,bilen,gören,duyan Ya Da Tavsiye Edecek Olan Var Mı ?

Ynt: Bu Aracı Tanıyan,bilen,gören,duyan Ya Da Tavsiye Edecek Olan Var Mı ? İşin doğrusu XJ'lerde beni cezbeden yükseltilmiş görüntüsü çünkü orijinal XJ'leri pek de alımlı bulmuyorum :) ama bu kadar heybete aldanıp dediklerinizden dolayı sıkıntı yaşamak da var.Gaziantep'te kırmızı renkli bir...

16. daf95xf

Ynt: Bu Aracı Tanıyan,bilen,gören,duyan Ya Da Tavsiye Edecek Olan Var Mı ? Evet uzun zamandır internette 26.000 Tl'den fiyat düştü,ayrıca internetten sorgulayınca 9 Haziran 2014 tarihinde satış yapıldığı görülüyor,açıklamalarda yazılan bakımların ne kadarı doğru acaba bu durumda
  17. daf95xf

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-offroad-donanimli-dag-aslani-172903443/detay
  18. daf95xf

Xj Jeepde Kötü Son

Ynt: Xj Jeepde Kötü Son Çok şanslı gene 4 teker üzerine düştü :)

19. daf95xf

Xj Jeep Lerde Fiyat

Ynt: Xj Jeep Lerde Fiyat Sizce bu araç mı http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-sahibinden-1994-model-off-road-4.0-4x4-full-arazi-canavari-jeep-172302772/detay Yoksa bu mu sizce...
  20. daf95xf

Xj Jeep Lerde Fiyat

Ynt: Xj Jeep Lerde Fiyat Türkiye'nin en temiz Fronterasını 2 sene önce 14 bin TL gibi komik bir rakamla aldım bir doktordan, emsallerine 20 bin Tl istenirken,Hadi yapılı Jeepleri anlarım da 87 model bomboş bir Hilux için 20 bin lira makul mu sizce ?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri