Arama sonuçlarınız

1. harung

defender seçmek

Ynt: defender seçmek sanıyorum epey bir masraf olur motor tdi ama ne kadar bir masraf ile yapılır szce

2. harung

defender seçmek

Ynt: defender seçmek bu arkadaş ile nasıl irtibat kuracağımız hakkında elinizde bir bilgi varmı acaba
  3. harung

defender seçmek

Ynt: defender seçmek m aracı tanıyormusunuz yada gördünüzmü veya iletişim kurabileceğim bir kişi varmı bildiğiniz.

4. harung

defender seçmek

Ynt: defender seçmek teşkkür ederim bakalım nereden çıkacak şansımıza
  5. harung

defender seçmek

Ynt: defender seçmek valla çok haklsınız.defnder orjinalinde kilit yok sanırım . zaten bu araçlara masraf aynı bir dipsiz kuyu gibi. sizn yakınlarınızda varmı satılık bir araç

6. harung

defender seçmek

Ynt: defender seçmek 13000 tl ise bakıma ihtiyacı vardır sanırm .sizin kulup derken neden bahsettinz

7. harung

defender seçmek

Ynt: defender seçmek hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binin.ticari maksatlamı binmek amacı ile mi aldınız.mahsuru yok ise özel şartlarını söyleyebilirmisiniz tabi binmek için aldı iseniz.kendime ölçü anlamında
  8. harung

defender seçmek

Ynt: defender seçmek açıklayıcı bilgileriniz için minnettarım.ben bartın da ticaret ile uğraşıyorum ne aracı taplamaya ne ustanın başında durmaya zamanı olmayan birisiyım amacım temiz ve orjinal bir araç almak bu tdi da oalbilir v8 de mutlaka bakım dır aksesuardır bir takım masrafları olucak...
  9. harung

defender seçmek

Ynt: defender seçmek aracı gördünüzmü siz erzurumda durumu nasıldı sizce

10. harung

defender seçmek

Ynt: defender seçmek bende öyle hatırlıyorum daha önce ilanı vardı sanki aracın

11. harung

defender seçmek

Ynt: defender seçmek biliyorum sizin aracı sanıyorum yeni el değiştirdi bu araç daha önce başka bir isimle çıkıyordu ilanda aracınız çok güzel fakat 1988 model araç için bana fiat biraz yuksek geldi doğrusu.tdi değil sanıyorum yani orjinal değil sanıyorum
  12. harung

defender seçmek

Ynt: defender seçmek neden v8 tercih etmiyormusunuz

13. harung

defender seçmek

Ynt: defender seçmek benimde tercihim v8 yada tdi ama yaklaşık birbuçuk yıldan beri araştırıyorum alanya dan trabzon a gitmediğim yer kalmadı doğru arac nasip olmadı daha bakalım ne ile karşılasıcaz
  14. harung

defender seçmek

Ynt: defender seçmek Defender toplama işi o kadar kolay değil beyler. Zamanı,parası ve sabrı bol biri isen bulaş, yoksa kaç çok haklısınız toplatmaktan gözüm korktuğu için zaten alıp marşa basıp binebileceğim aracı bulmaya çalışıyorum zaten
  15. harung

defender seçmek

Ynt: defender seçmek onuda düşünmüyor değilim ama işin en can alıcı kısmı iyi usta olması benim yaşadığım şehirde bırakın defender ustasını daha defender yok inanın.bu arada bartın dayaşıyorum.aracı alıpta göz önunde olmayıca ne kadar iyi olur.oda tartışılır.

16. harung

defender seçmek

Ynt: defender seçmek teşekkür ederim mustafa bey bende uğraşmak istemediğimden hazır bir araç bakıyorum. sanayıde zaman geçirmek istemedğimden biraz derli topku bir araç bakıyorum aslında bende anlamıyorum defender dan ama kafaya girdi bir kere . hayırlısı allahtan
  17. harung

defender seçmek

iyi haftalar gezenbilir dostlarına bu kadar çok ayrıntı ya dikkat ettiğimiz için sanırım defender sahibi olamadık.defender almaya kara verdiğimde bu işin bu kadar zor olduğunu hiç düşünemedim doğrusu.sanıyorum çok iyi ve bakımlı araçlar sanal ortama düşmeden el değiştiriyor. malum sitedeki bir...
  18. harung

Satılık Temiz Defender

Ynt: Satılık Temiz Defender harika bir araç muhteşem toplanmış gibi görünüyor. bütçemizin çok üzerinde öyle olmasa konuşurduk.

19. harung

Satılık Temiz Defender

Ynt: Satılık Temiz Defender evet hakslınız harcamaya başlandığında öüne geçilemiyor.aracın resimleri mevcutmu acaba
  20. harung

Satılık Temiz Defender

Ynt: Satılık Temiz Defender tr piyasında bu defender araçların hem temizini bulmak çok zor araçları toplayan arkadaşlrın bu işe ticari metedan çok gönül vererk yapmaları lazım sizin gibi . avusturyada bir arkadaşım 2002 td5 defender araç aldı 11000 eru tr ise böyle bir araç hem yok bulamzsınız...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.