Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: defender seçmek
valla çok haklsınız.defnder orjinalinde kilit yok sanırım .
zaten bu araçlara masraf aynı bir dipsiz kuyu gibi.
sizn yakınlarınızda varmı satılık bir araç
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binin.ticari maksatlamı binmek amacı ile mi aldınız.mahsuru yok ise özel şartlarını söyleyebilirmisiniz tabi binmek için aldı iseniz.kendime ölçü anlamında
açıklayıcı bilgileriniz için minnettarım.ben bartın da ticaret ile uğraşıyorum ne aracı taplamaya ne ustanın başında durmaya zamanı olmayan birisiyım amacım temiz ve orjinal bir araç almak bu tdi da oalbilir v8 de mutlaka bakım dır aksesuardır bir takım masrafları olucak...
biliyorum sizin aracı sanıyorum yeni el değiştirdi bu araç daha önce başka bir isimle çıkıyordu ilanda
aracınız çok güzel fakat 1988 model araç için bana fiat biraz yuksek geldi doğrusu.tdi değil sanıyorum yani orjinal değil sanıyorum
benimde tercihim v8 yada tdi ama yaklaşık birbuçuk yıldan beri araştırıyorum alanya dan trabzon a gitmediğim yer kalmadı doğru arac nasip olmadı daha bakalım ne ile karşılasıcaz
Defender toplama işi o kadar kolay değil beyler. Zamanı,parası ve sabrı bol biri isen bulaş, yoksa kaç
çok haklısınız toplatmaktan gözüm korktuğu için zaten alıp marşa basıp binebileceğim aracı bulmaya çalışıyorum zaten
onuda düşünmüyor değilim ama işin en can alıcı kısmı iyi usta olması benim yaşadığım şehirde bırakın defender ustasını daha defender yok inanın.bu arada bartın dayaşıyorum.aracı alıpta göz önunde olmayıca ne kadar iyi olur.oda tartışılır.
teşekkür ederim mustafa bey
bende uğraşmak istemediğimden hazır bir araç bakıyorum.
sanayıde zaman geçirmek istemedğimden biraz derli topku bir araç bakıyorum aslında bende anlamıyorum defender dan ama kafaya girdi bir kere .
hayırlısı allahtan
iyi haftalar gezenbilir dostlarına
bu kadar çok ayrıntı ya dikkat ettiğimiz için sanırım defender sahibi olamadık.defender almaya kara verdiğimde bu işin bu kadar zor olduğunu hiç düşünemedim doğrusu.sanıyorum çok iyi ve bakımlı araçlar sanal ortama düşmeden el değiştiriyor.
malum sitedeki bir...
Ynt: Satılık Temiz Defender
tr piyasında bu defender araçların hem temizini bulmak çok zor araçları toplayan arkadaşlrın bu işe ticari metedan çok gönül vererk yapmaları lazım sizin gibi .
avusturyada bir arkadaşım 2002 td5 defender araç aldı 11000 eru tr ise böyle bir araç hem yok bulamzsınız...