Arama sonuçlarınız

1. harung

SATILDI - 1990 Model Defender 110 ; Yetişen Alıyor -

Ynt: SATILDI - 1990 Model Defender 110 ; Yetişen Alıyor - teşekkür ederim .aldım .değerlendiriyorum.

2. harung

SATILDI - 1990 Model Defender 110 ; Yetişen Alıyor -

Ynt: SATILDI - 1990 Model Defender 110 ; Yetişen Alıyor - merhaba iyi akşamlar satışa çıktığından itibaren aracınızı izliyorum il yazmış oduğunuz benim için biraz yükskti şuan duşundüğünüz fiat nedir. saygılar. baygok@hotmail.com
  3. harung

bilgi rica ediyorum

Ynt: bilgi rica ediyorum reha bey öncelikle geçmekte olan bayramınız kutlu olsun. ben bu site olmasa idi çok belki hiç kullanamayacağım bir aracı olmıştım bilgilerini paylaşana herkese teşekkür ederim. benim yaşadığım şehirde değil off road ustası aracı bile ilk defa ben alıcam. artık ona...

4. harung

bilgi rica ediyorum

Ynt: bilgi rica ediyorum iyi akşamlar malum sitede bir ilan gördüm acaba biligi sahibi olan arkadaşımız varmı off road aracı almak başka bir araca almaya benzemiyormuş iyiki bu site var. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-g4-challenge-63764050/detay/
  5. harung

Full Offroad Donanımlı Defender 110 TD

Ynt: Full Offroad Donanımlı Defender 110 TD gerçekten harika bir araç anlayan birine gider alana da satana hayırlı olsun

6. harung

bilgi rica ediyorum

Ynt: bilgi rica ediyorum anlıyorum diğer araçlarda aslında daha çok sorun çünki bir çoğu elektronik hiç olmazsa defender biraz daha onlara nazaran basit gibi görünüyor

7. harung

bilgi rica ediyorum

Ynt: bilgi rica ediyorum valla ben bartında yaşıyorum bizim bu bölge dağlık ve aoff road uygun olmasına rağmen kim merak edipte başlamıyor aslında ben de off road için değil sadece gezmek için bir defender düşünüyorum
  8. harung

bilgi rica ediyorum

Ynt: bilgi rica ediyorum doğru haklsınız.bir kaç defa araç değiştirmiş olsa idim belki bu kadar karasız olmazdım birde ist dışında yaşıyorum yaşadığım yerde ilk off road aracı benimki olucak bizde anlayan usta hak getire gene de bilginizi paylaştığınız için teşekkürler
  9. harung

bilgi rica ediyorum

Ynt: bilgi rica ediyorum yok yanlış anlaşıldı sanırm öyle bir şey ima etmedim burada olmam zaten üstadların bilgilerinden faydalanabilmek.

10. harung

bilgi rica ediyorum

Ynt: bilgi rica ediyorum evet doğru haklsınız çok tek taraflı düşünmemek gerekiyor ama çok sık araç değiştiren biri de değilim sadece hobi maksatlı bir defender alıcam insanın için esinmesi de çok önemli

11. harung

bilgi rica ediyorum

Ynt: bilgi rica ediyorum haklısınız reha bey öncelikle çok teşekkürler. sabah bilg açtığımda ilk defa malum sitenin defender ilanlarına bakıyorum.ben çok off road işim yok hafta sonları zamanı geçirecek dağda çamurda arkadaş aile ile bir araç aramaktayım ilanlarda baktığında aşağıda farklı...
  12. harung

Ynt: Full Offroad Donanımlı Defender 110 TD iç fotoğraflarınıda paylaşsanız süper olurdu

13. harung

bilgi rica ediyorum

Ynt: bilgi rica ediyorum bütün arkadaşların bayramlarını mutlu sağlıklı ve huzur içinde yaşamalarını temenni ederim . ayrıca bilgi paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim . aracı aslında bakmaya giecektim fakat araç 1992 model diiye yazılmış fakat açıklamalarda 1986 model olunca işin açıkcası...
  14. harung

Ynt: Full Offroad Donanımlı Defender 110 TD iyi bayramlar herkese çok güzel bir araç 90 lık bir araç vardı ona bakıyordum bu aracı görünce etkilendim doğrusu bütçemizi aşmasa heme alırdım
  15. harung

bilgi rica ediyorum

Ynt: bilgi rica ediyorum teşekkür ederim reha bey sizce amatör bir başlangıç için doğru bir seçimmi 90 defender

16. harung

bilgi rica ediyorum

herkese iyi günler defender 90 almayı düşünüyorum sadece hobi amaçlı biliyorumki sitede bu konunun uzmanı bir çok arkadaşımız var rica etsem bilgilerinizi benimle paylaşabilirmisiniz...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.