Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: SATILDI - 1990 Model Defender 110 ; Yetişen Alıyor -
merhaba iyi akşamlar satışa çıktığından itibaren aracınızı izliyorum il yazmış oduğunuz benim için biraz yükskti şuan duşundüğünüz fiat nedir. saygılar.
baygok@hotmail.com
Ynt: bilgi rica ediyorum
reha bey öncelikle geçmekte olan bayramınız kutlu olsun.
ben bu site olmasa idi çok belki hiç kullanamayacağım bir aracı olmıştım bilgilerini paylaşana herkese teşekkür ederim.
benim yaşadığım şehirde değil off road ustası aracı bile ilk defa ben alıcam. artık ona...
iyi akşamlar
malum sitede bir ilan gördüm acaba biligi sahibi olan arkadaşımız varmı off road aracı almak başka bir araca almaya benzemiyormuş iyiki bu site var.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-g4-challenge-63764050/detay/
anlıyorum diğer araçlarda aslında daha çok sorun çünki bir çoğu elektronik hiç olmazsa defender biraz daha onlara nazaran basit gibi görünüyor
valla ben bartında yaşıyorum bizim bu bölge dağlık ve aoff road uygun olmasına rağmen kim merak edipte başlamıyor aslında ben de off road için değil sadece gezmek için bir defender düşünüyorum
doğru haklsınız.bir kaç defa araç değiştirmiş olsa idim belki bu kadar karasız olmazdım birde ist dışında yaşıyorum yaşadığım yerde ilk off road aracı benimki olucak bizde anlayan usta hak getire gene de bilginizi paylaştığınız için teşekkürler
evet doğru haklsınız çok tek taraflı düşünmemek gerekiyor ama çok sık araç değiştiren biri de değilim sadece hobi maksatlı bir defender alıcam insanın için esinmesi de çok önemli
haklısınız reha bey öncelikle çok teşekkürler. sabah bilg açtığımda ilk defa malum sitenin defender ilanlarına bakıyorum.ben çok off road işim yok hafta sonları zamanı geçirecek dağda çamurda arkadaş aile ile bir araç aramaktayım ilanlarda baktığında aşağıda farklı...
bütün arkadaşların bayramlarını mutlu sağlıklı ve huzur içinde yaşamalarını temenni ederim .
ayrıca bilgi paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim .
aracı aslında bakmaya giecektim fakat araç 1992 model diiye yazılmış fakat açıklamalarda 1986 model olunca işin açıkcası...
Ynt: Full Offroad Donanımlı Defender 110 TD
iyi bayramlar herkese çok güzel bir araç
90 lık bir araç vardı ona bakıyordum bu aracı görünce etkilendim doğrusu bütçemizi aşmasa heme alırdım
herkese iyi günler
defender 90 almayı düşünüyorum
sadece hobi amaçlı
biliyorumki sitede bu konunun uzmanı bir çok arkadaşımız var
rica etsem bilgilerinizi benimle paylaşabilirmisiniz...