Arama sonuçlarınız

1. jugu

defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur bana gelenleri e posta adresinize yönlendirdim.

2. jugu

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur ulaştı teşekkürler. başlık takipte ben de gördükçe göndereceğim.
  3. jugu

Kaş'tan Adıyaman'a Motor Turu

Ynt: Kaş'tan Adıyaman'a Motor Turu regalleriniz için bir bilgilendirme olsun benimki. fabrika çıkışı lastiklerinizi değiştirmediyseniz ve uzun süredir üzerindeyse böyle uzun bir yolculuk öncesi mutlaka arka lastikleri yenileyin derim.gittiğiniz bölgeler ve mevsim kuru ve sıcak görünse de...

4. jugu

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur 2.5 benzinli için ben de mail olarak rica edeceğim. Faydalı olacağı kesin. Emeğinize teşekkürler. Jugulator@hotmail.com
  5. jugu

Discovery'de Gres Yağlama Yapılan Yerler !..

Ynt: Discovery'de Gres Yağlama Yapılan Yerler !.. benim de oldukça işime yaradı ve yarayacak emeğinize çok teşekkürler. gres konusunda şüpheliydim. yalnız tabanca veya pompa işine bir çözüm bulabildiniz mi? Gres pompası alsak 90 lık yağ için de kullanabilir miyiz?

6. jugu

Defender 110 Dan Çıkma Sıfıra Yakın Komple Koltuk Takımı

Ynt: Defender 110 Dan Çıkma Sıfıra Yakın Komple Koltuk Takımı resimler ve fiyat için takip

7. jugu

Defender 110 İçin Tavan Döşemesi

Ynt: Defender 110 İçin Tavan Döşemesi bu ilan güncel mi acaba? tavan ön döşemesi lazım da.
  8. jugu

Defender'a Elektronik Ateşleme Uygulaması

Ynt: Defender'a Elektronik Ateşleme Uygulaması ben de elektronik ateşlemeye geçmek istiyorum şimdi başlığı inceledim fakat neyi almam gerektiği konusunda kafam karıştı...
  9. jugu

Defender'a Üzücü Giriş Ve Motor Veya Blok İhtiyacı

Ynt: Defender'a Üzücü Giriş Ve Motor Veya Blok İhtiyacı bugün enteresan bir gelişme oldu. dün, geçenlerde aldığım blok çatlak ilacını eklemiştim araca. antifrizi boşaltıp kaloriferi bypass edip termostatı söktüm uyguladım (talimata göre) üstüne de yarım saate yakın çalıştı. bugün bir 60 70 km...

10. jugu

Ynt: Defender'a Üzücü Giriş Ve Motor Veya Blok İhtiyacı Bugün şu radyatör kısmına baktım ama sanırım içinde olanlardan değil benimki.radyatörün önünde küçük bir de yağ radyatörü var karışabilecekleri bir yer göremedim.bütçeyi ayarlar ayarlamaz motora gidecek gibi iş. Radyatörün resimleri...

11. jugu

DEFENDER MOTOR MUHAFAZA KORUMA SACI 125 TL

Ynt: DEFENDER MOTOR MUHAFAZA KORUMA SACI 125 TL Alüminyumu dayanıklı olmayacağı için tercih etmiyor olabilirler belki.tahmin tabi daha kolay hasar görür gibi geliyor Sent from my RM-825_eu_turkey_211 using Tapatalk
  12. jugu

Ynt: Defender'a Üzücü Giriş Ve Motor Veya Blok İhtiyacı mesaj attım hocam.

13. jugu

Ynt: Defender'a Üzücü Giriş Ve Motor Veya Blok İhtiyacı önce bunu kontrol edeceğim sağolun.
  14. jugu

Ynt: Defender'a Üzücü Giriş Ve Motor Veya Blok İhtiyacı çok teşekkürler desteklerinize ve iyi dileklerinize. evet en önemli noktayı atlamışım. motorum benzinli motor. dolayısıyla dizel motor seçenekleri ne yazık ki devre dışı kalıyor. ancak blokların aynı olduğunu duymuştum.sürgün efe yalnızca...
  15. jugu

Merhabalar, Nihayet oydu buydu derken Defender'da karar kılıp aldım. Aldım almaya ama ilk dakika golünü aynı gün attı.Gönül isterdi ki ben de "nihayet kavuştum" gibi bir başlık ile güzel güzel hevesimi anlatayım ama maalesef... Önceki aracımda başıma kapak çatlağı gelmişti. Bu araçta da sabah...

16. jugu

Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris

Ynt: Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris gökova - akyaka'ya uzun zamandır gitme planım var ( tanıdıkları ziyaret ve hatta onlarla gitmek maksatlı). kamp alanı olarak pek bilgi bulamamıştım. burası faaliyette ise çok işime yarayacak. teşekkürler.
  17. jugu

23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014)

Ynt: 23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014) ayarlayabilirsem ihtimaliyle takip
  18. jugu

Gezenbilir Ankara Grubu

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Gençlik parkına parketmenin size ulusa yakın olmaktan başka bir avantajı yok bence. Tandoğandaki herhangi bir park iki tarafada yakınlaştırır sizi. Yok ille aracı bırakırım toplu taşıma veya taksi ile diyorsanız da gençlik parkına bırakıp hem para verip hem ters...

19. jugu

Defender Göğüs İçi Plastiği Piyasa Fiyatının Üçde Bir Fiyatına...sıfır Otokar

Ynt: Defender Göğüs İçi Plastiği Piyasa Fiyatının Üçde Bir Fiyatına...sıfır Otokar model sınırı var mıdır? 87'ye uygun oluyor mu acaba? (resimdeki daha yeni model gibi göründüğü için sorayım dedim)
  20. jugu

DEFENDER MOTOR MUHAFAZA KORUMA SACI 125 TL

Ynt: Defender Motor Muhafaza Koruma Sacı 125 Tl ben de bir tane sipariş etmek istiyorum özel mesaj ile bilgilerinizi rica edeceğim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri