Arama sonuçlarınız

1. jugu

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi hikayenin bir benzerini de ben yaşadım şöyle bir göz atınca çok yakınen anlayabiliyorum diyebilirim. ben de 3k vitaramı satıp defender 'a niyetlenmiştim. arada discolar rr ler değerlendirdim ama kendimi yine suzinin içinde buldum :). aynen sizinki gibi yapılı (...

2. jugu

Gezenbilir Ankara Grubu

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu aslında katılımcıların off road araçlı olmalarından sebep öyle duruyor sanırım yoksa hiç kapalı , kısıtlı bir grup değil. bizzat gittim tanıştım : P. elbet kime nasıl uygun geliyorsa ekibe göre bir organizasyon ayarlanır kanısındayım.bana kızmasınlar da bunu...
  3. jugu

Defender 2.5 Vs Disco 1 Yakıt Tüketimi

Ynt: Defender 2.5 Vs Disco 1 Yakıt Tüketimi o kadar kafa yordum ikisi de yalan oldu bildik dost suziye sarıldım yine :). defender için anlaştığım vatandaşın izin almama rağmen telefonlara cevap vermemesine kurban gitti defender sevdası. discodan da yakıttan korktum v8 3.5 olunca ne yalan...

4. jugu

Ynt: Defender 2.5 Vs Disco 1 Yakıt Tüketimi Aydınlanmasını istediğim nokta iki modelin yakıt durumları idi aslında ama net bir kıyaslama yapılamıyor anladığım kadarıyla. Konfor kısımlarını kullanım kolaylığını değerlendirdim. Bir şekilde birbirlerinin olumlu / olumsuz yönlerini telafi ettiler...
  5. jugu

Acil Satılık Dıscovery 3,9 Lpgli Disco Fotolar Herşeyi Anlatıyo

Ynt: Acil Satılık Dıscovery 3,9 Lpgli Disco Fotolar Herşeyi Anlatıyo evet otomatik olduğu ilan başlığında yazıyor o yüzden benim de gözüm kayıp kayıp başlığı görünce vazgeçtim.eliyle yazdığı doğrudur sanıyorum.seçenekleri gözünden kaçırmış olabilir. Kendisi gerekli düzeltmeyi yapacaktır.

6. jugu

Ynt: Defender 2.5 Vs Disco 1 Yakıt Tüketimi Disco 2 ye gücüm yetmez üstat.bunu bile nasıl yuruturum hesabı yapıyorum :).hem az elektronik olması da işime geliyor. altyapı kırılganlığında haklısınız bu beni de rahatlatıyor. Ama iş kaporta motor ıvır zıvıra gelince yine kara bulutlar çöküyor :)...

7. jugu

Yedek Parça

Ynt: Yedek Parça aylar olmuş ama duruyorsa ihtiyacım olabilir diye takip.
  8. jugu

Discovery 1 Kullanım Kılavuzu

Ynt: Discovery 1 Kullanım Kılavuzu henüz aracına kavuşamamış ben çok beğendim şimdiden teşekkürler :)
  9. jugu

Acil Satılık Dıscovery 3,9 Lpgli Disco Fotolar Herşeyi Anlatıyo

Ynt: Acil Satılık Dıscovery 3,9 Lpgli Disco Fotolar Herşeyi Anlatıyo otomatik olmasaydı bu da benim düşündüğüm araçlar içindeydi. iyi satışlar olsun ( bu da yorum olsun :) )

10. jugu

Ynt: Defender 2.5 Vs Disco 1 Yakıt Tüketimi Kırılmazlığına değmez diyorsunuz anladığım. Tam da yine disco aşkına dönmüşken iyi geldi bu yorum :) 3 bin lira fazla vereceğim disco için her yıl 2 katı vergi ve muhtemelen 1.5 katı yakıtına vereceğim ama başka masraf çıkarmazsa sanırım bunlara...

11. jugu

Ynt: Defender 2.5 Vs Disco 1 Yakıt Tüketimi Bunları okudum ve değerlendirdim bolca. Dediğim gibi disco konfordan avantaj sağlarken , defender arazide aman orası çizildi burası eğildi diye beni üzmez. Hafta sonları dağa bayıra gitme kısıtlı tatillerde yılda 2-3 kere bir yerlere kaçmak için...
  12. jugu

Ynt: Defender 2.5 Vs Disco 1 Yakıt Tüketimi LPG ile kullanımda V8 ile ödeyeceğimiz bedel = Bezin ile kullanımda 2.5 için ödeyeceğimiz bedel Doğru anlamış mıyım? Eğer doğruysa yine mantıken 2.5 'u lpgli kullanırsak 100 km'de 20 kuruş aşağı yukarı fark olması gerekiyor.

13. jugu

Selamlar, Bu iki model arasında gidip geliyorum. Vergi ve yakıttan üzüleceğim için Disco 1 3.5 v8 den vazgeçmiştim ki forumları şöyle bir okuyayım dedim, defender (alacağım araç series III ) 2.5 benzinli (lpg'li) yakıtı da neredeyse aynıymış. Gerçekten böyle midir bu durum ? Biri 8 silindir...
  14. jugu

Xj 2.1 Td Nedir Ne Değildir

Ynt: Xj 2.1 Td Nedir Ne Değildir Bildiğim kadarıyla dizel otomatik üretim yok ama umarım otomatik değildir :/
  15. jugu

Ynt: Xj 2.1 Td Nedir Ne Değildir Sevinirim aslında.İlan sitelerinden ve yabancı sahiplerden alabildiğimiz bilgi ve güven sınırlı oluyor.Hazır bilinçli bir forum dostu aydınlatması varken güzel olur. 2.1 td xj nin yaygınlığı ve düşük yakıt ve vergi kriterlerimi karşıladığı için düşündüm. Yoksa...

16. jugu

Merhaba, Suzimi sattıktan sonra düşünmeye başladığım çok tercih edilen modellerdne biri xj. Ancak işletim maliyetleri bir japona göre yüksek olduğundan bir süre elemiştim. Gerek yakıt gerek parça yönünden. Şimdi bir 2.1 td araç var. Eğer takip eden veya bilen varsa ilanı şu...
  17. jugu

Discovery1 V8i Hakkında

Ynt: Discovery1 V8i Hakkında otomatik araç kesinlikle istemiyorum bir türlü ısınamadım eminim ısınamayacağım da. yoksa xj evet keyifli bir tercih. ama yine de tercihim land roverlardan yana olur. disco 1 olmasını isteme sebebim az elektronik olması.95 üstü disco 1 varsa bilemiyorum ama 2 veya...
  18. jugu

Discovery1 V8i Hakkında

Ynt: Discovery1 V8i Hakkında Merhaba, Benim de gönlümde hep bir disco yatıyor şimdi ben de suziyi sattım ve bakınmay abaşladım. bütçeme de uygun bir tane araç var http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-discovery-1-3500-v8i-85371804/detay bilemiyorum bilen var...

19. jugu

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu kesinlikle imkanlar dahilinde doğru kriterler bence de ve tüm bunları ancak bizim suziler karşılayabiliyor orası kesin :) takasta seçenek sınırlı olduğundan böyle uç araçlara denk geliyorum, benimkini de bir an önce elden çıkartmak niyetim...
  20. jugu

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu range rover 3.9 u (sanırım classic diye geçen model rrc) nasıl bilirsiniz? (5 kapı olan) patrolden geçtik sıra buna geldi : ). ilanlarını gördüklerim genelde pek bakılmamış haldeler ama bir tane en azından sorunsuz durumda buldum gibi yine takas...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri