Arama sonuçlarınız

1. teneke_celebi

Motosiklet Ile Pamir Ve Moğolistan (rapor Ve Rehber)

23.06.2019 (7.Gün) Beynau – Konurat Sabah 7:00 de uyanayım dedim ama sabah kalktığımda saat 09:00 olmuştu. O sırada iki tane daha motorcu gelmiş gece burada kalmışlar. İkisi de Kazak motorculardı. Biraz muhabbet edip birlikte kahvaltı yaptık. Kahvaltıdan sonra yola çıktım. Beynau’da bir...

2. teneke_celebi

Gemi keşfi: Gece olunca herkes kamaralarına geçip uyudu. 22.06.2019 (6.Gün) Kuryk – Beynau Sabah 8 gibi Kuryk limanı göründü. Normalde gemi Beynau’ya gidiyor ama o limanda bakım gibi bir şey olduğundan bu limana geldik. Saat 9:00 gibi gemiden çıkabildik. Limana çıktık burada da işler...
  3. teneke_celebi

Banka ve Liman vergisinin ödeneceği kulübeler bunlar: (Soldaki ilk bina vergi ödemesi için, sağdaki ilk bina döviz bozdurma ve banka) Gece her ne kadar umudumuzu kaybetmesek de, gemi gelmedi. Gümrük binasının yanına çadır kurup gece orada kaldım. Gümrükçü abiler sağ olsun çay verip epey...

4. teneke_celebi

Motoru gümrük binasını yanına çektim. O sıralarda iki tane 1150 GS geldi. İki Fransız kardeş benim rotanın aynısını yapıyorlarmış. Birkaç saat sonra bir de Alman geldi 1965 model R80 ile bizim rotanın aynısını yapıyormuş. Bir alman, bir Türk, iki Fransız gemiyi beklemeye başladık. Gemiyi...
  5. teneke_celebi

Fatih Kazbegi’ne gidip geri dönecek ve Karadeniz turu yapacaktı. Bu yüzden Natakhari’de ayrıldık ve ben yoluma tek devam ettim. Tiflis üzerinden, akşam 20:00 Azerbaycan sınırı olan Kırmızı Köprü sınır kapısına geldim. Normalde motorla en öne geçiyorum ama buradaki Gürcü polisi beni en arkaya...

6. teneke_celebi

Yemekten sonra yola devam ettik. Trabzon’da biraz yağmura yakalansak da akşam 20:00 her zaman ki gibi Ağaran Şelalesinde çadır kurduk. Burada uyumak harika bir duygu, şelale sesi ninni gibi. Burası Ana yola 12 km. falan. Ve ulaşımı çok kolay. Tavsiye ederim. 18.06.2019 (2.Gün) Rize – Agstafa...

7. teneke_celebi

Merhaba arkadaşlar, Bu yıl Avrupa macerasına hiç bulaşmayayım dedim. Malumunuz üzere üç sene üst üste Schengen vizesine başvurup hepsinde de ret yediğimden mütevellit bu yıl hiç bulaşmadan yönümü tekrar doğuya çevirdim. Gitmeden Önce: Yolculuğa başlamadan önce kabaca rotamı hazırladım. Tabii...
  8. teneke_celebi

İki Motosiklet Rusya, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan Gezisi (rehber)

Teşekkürler, CBF 150 ile her şeyi yapabilirisniz. Yolda iken YBR 125 ile gezen bir Türk ile karşılaştım, Japonya'ya gidiyordu. Uzun yol tecrübesi lazım ama şöyle düşünün; İzmir-İstanbul yolunu 2 defa yaptığını düşünün. Kolaylıkla kalkarsınız alktından

9. teneke_celebi

Güzel yorumunuz için çok teşekkürler. Sorunuza gelince, bence dünyanın en tehlikeli ülkelerinden birinde yaşadığımız dan bu yolların bana tehlikeli olmadığını düşünüyorum. Her zaman söylediğim gibi Türkiye de yasayabiliyorsak her yer yerde yaşayabilirsiniz. Bir de ben biraz kaderciyimdir. Eğer...

10. teneke_celebi

Evet Rusya'da bir kaç gün geçirdikten sonra alisiliyor MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. teneke_celebi

Çok teşekkürler Ben teşekkür ederim MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

12. teneke_celebi

Navigasyondan değilde, kril alfabesi olduğundan kafa karışabiliyor. Navigasyon yalnızca çöl olan taraflarda biraz sapıtıyor. Onun haricinde Çok sıkıntı yapmadı.
  13. teneke_celebi

Çok teşekkürler. Evet BMW konusunda çok sıkıntı yaşadık, parça yok, parçayı sokecek anahtar bile yok. Avrupa dışı hakikaten sıkıntı [emoji6] MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. teneke_celebi

Çok teşekkürler, daha önce gez yazılarından çok faydalandım. Ama çok kapsamlı bir yazı bulamadım. Eskiden çok fazla gezi yazısı yazılırdı, artık eskisi gibi yazan yok. Ben yzayım bari dedim ;)

15. teneke_celebi

Kırgızistan Notlar : Kırgızistan’a Karkara sınır kapısından giriş yaptım. Kazak sınırından da, Kırgız sınırından da da kolayca geçiş yaptık. Ama sınır kapıları 18:00 de kapanıyor. Biz 18:30 da gittik, sınır kapandığından bir gece sınırda kaldık. Bu ülkeye de vize olmadığından sıkıntısız bir...
  16. teneke_celebi

11.08.2018 (25. Gün) Hopa - Sakarya Sabah erkenden kalkıp, yola devam ettim. Giresun/Bulancak’ta akrabalarımız ziyaret ettikten sonra yine devam ettim. Gece saat 1:00 gibi gözlerim kapanmaya başlayınca, yol kenarında sabah ezanına kadar kestirdim. Ezandan sonra kalkıp yola devam ettim. Sabah...
  17. teneke_celebi

Sınırı geçtim, Stepantsminda’ya geldim. Yolda çok ıslandığımdan epey üşüdüm, hava da 7 derece falandı. Hemen bir kafeye gidip, yemek yiyip çay içtikten sonra. Önce burada kalayım dedim. Hava durumuna bakınca yarının daha da yağışlı ve soğuk olduğunu görünce yola devam edeyim, aşağıda bir...

18. teneke_celebi

Astrahan Bölgesinde bulunan Promyslovka’ya kadar yol acayip keyifliydi. Duble yolun keyfini çıkara çıkara giderken, yol çalışması çıktı. Mecburen tali yola girdim, şimdi biter derken yol hepten kötüleşti. Bu yol yaklaşık 40 km. olmasına rağmen tam iki saatte geçebildim. Yol yok zaten, kum...
  19. teneke_celebi

08.08.2018 (22. Gün) Jaslıg (Özbekistan) – Atırav (Kazakistan) Sabah yine 8:00 gibi zar zor uyanıp, yola çıktım. 160 km. gidip Kazak sınırına geldim. Tabii yol yine çöl yolu ve bozuk, sağda solda yine benzinlik yok. Sınıra geldim ama yine yakıt yok, orda polislere sordum bilmiyorum dedi, orda...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri